TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395146 Teme od strane 25006 Članovi Poslednji član: Vlad77

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 26, 2024, 12:21:06 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Belanca su pakao!!!  (Pročitano 13109 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #56 poslato: Avgust 25, 2011, 05:04:57 posle podne »

Ja sam trener, nisam kuvar ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Pegazeka
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 48


« Odgovor #55 poslato: Avgust 25, 2011, 02:36:29 posle podne »

ako smislis neki recept podeli ga sa sapatnicima :P
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #54 poslato: Avgust 25, 2011, 12:08:43 posle podne »

Razmišljam se o šnenoklama :D
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #53 poslato: Avgust 25, 2011, 11:26:25 pre podne »

Razumem šta hoćeš da kažeš vezano za holesterol, ali uprosti da ljudi shvate o čemu se radi...
po meni je mnogo bitnja tema što ovde u Vojvodini gde je način ishrane takav kakav je (mesne preraĂ°evine, mast, slanina, čvarci)  70% ljudi ima ogroman rizik od srčanog udara...
mislim da je pametnije da se pozabavimo ovom temom... a povišen LDL i trigliceridi su jedan od pokazatelja da li smo na putu za srčani udar ili ne
Sačuvana
Pegazeka
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 48


« Odgovor #52 poslato: Avgust 25, 2011, 10:31:20 pre podne »

ja nekad izmutim belanca kao slag, dodam tecnog zasladjivaca i cimeta. njesra kako god okrenes :D
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #51 poslato: Avgust 25, 2011, 06:41:50 pre podne »

Još samo da prestanete da pametujete o glupostima i stvarno kažete nešto na temu ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Biochemo
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2340


« Odgovor #50 poslato: Avgust 24, 2011, 10:54:52 posle podne »

:P
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20575


Pansport
« Odgovor #49 poslato: Avgust 24, 2011, 10:36:23 posle podne »

@Bio

Očekivao sam od Markonija tu priču, ali ne i od tebe. :D :P
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1269


BRO-SLAYER

« Odgovor #48 poslato: Avgust 24, 2011, 10:28:09 posle podne »

to ti kreatini i holesteroli , ma idi bre
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Biochemo
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2340


« Odgovor #47 poslato: Avgust 24, 2011, 10:17:51 posle podne »

govorim o povišenom lošem holesterolu....

ne postoje "loši i dobri holesteroli" samo lipoproteinski aglomerati koji nam u biohemijskim testovima govore o nečemu. Holesterol je reč koja se koristi da označi jednu jedninstvenu hemijski vrlo dobro definisanu strukturu. (Baš isto kao i kad kažemo kreatin. ;))

@Robert
A ovo nisi očekivao? :P Koliko puta sam već ratovao ovde o holesterolu? ;D
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1178


Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #46 poslato: Avgust 24, 2011, 07:46:29 posle podne »

Ako brinete o povisenom holesterolu brinite o unosu UH, jer je veza izmedju povisenog unlosa UH i povisenog holesterola dokazana, dok istog dokaza nema za unos holeterola.
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20575


Pansport
« Odgovor #45 poslato: Avgust 24, 2011, 07:37:54 posle podne »

Znam šta sledi - Markoni kaže: ne postoji loš holesterol. ;D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #44 poslato: Avgust 24, 2011, 03:30:16 posle podne »


holesterol je dobar, da nije organizam ga ne bi proizvodio, problem su druge stvari koje dovode do toga da holesterol bude problem

govorim o povišenom lošem holesterolu....
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1821


« Odgovor #43 poslato: Avgust 23, 2011, 10:09:23 posle podne »

Ma laže, pusti je :P

;D

Ja toliko jedem ta jaja cela naravno da uopste neznam kako ce to da se zavrsi....svaki dan ih jedem i minimum 5 po danu nekad ih jedem i x2 dnevno...

;D pa ja jedem pola kile belog i 10 belanaca dnevno, izgleda da sam zver u odnosu na tebe ;D
hehe sasava si

Ne nego sam zver ;D
Oni koji me znaju bi se slozili ;D

S'obzirom da i ja jedem kao gladna godina i da jaja nikad dosta kapiram te totalno :)

Amazonke, uskoro cemo pocheti da jedemo sirovo meso ;D

Ispržiš jaja pa ih se setiš sat vremena kasnije. :D

Jao, ja taj problem imam sa cimerom, udjesh u zgradu i osetish da neshto gori, dodjesh u stan a kuhinja crna, i tako bar jednom mesechno :) nepobedivi Neronski duh ;D
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20575


Pansport
« Odgovor #42 poslato: Avgust 23, 2011, 09:01:22 posle podne »

Ispržiš jaja pa ih se setiš sat vremena kasnije. :D
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.088 sekundi sa 17 upita.