TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 06:53:56 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vreme treninga?  (Pročitano 2037 puta)
Model
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Septembar 24, 2011, 04:45:47 posle podne »

Vezbam kod sebe u kuci. Imam tegove koje je moj otac koristio davno. Duga i dve krace sipke. Tegovi su od pola kile do 3 kile. Naredjam ih koliko zelim i vezbam. Na to sam kupio gladijator spravu i uzeo obicnu klupu. Tako da odrpilike imam ono sto treba. Jedino sto najmanje mogu da radim je da dizem sebe. Osim sklekova gde se lezi :) Nemam sipke na visini  ???

Zagrejem se odprilike od 5 do 15 min. Kako kad. I krenem da radim sa tegovima i to traje pola sata mozda koji minut duze. Desi se nekada i preko 40 min.
Iako sam iscrpljen posle treninga imam osecaj da sam trebao jos. Nekako uvek imam taj osecaj a da sam jos :)
Zato mi nije bas sasvim jasno kad neko ode i dize sat i po vremena pa do tri sata. Da nije bas bas preterano.
U teretanu ne idem jer kod kuce imam na cemu da vezbam.
Imam 20 godina i trenutno sam tezak 75kg. Do pre nekih 5 meseci imao sam 85kg. Visok 180cm.
Smrsao sam jer se malo manje hranim i ne vezba ali i kad jedem gledam da bude ono sto treba. Najvise zbog finansija. Nadam se da od tih 10 kila sto sam igubio nije bilo misicne mase :) Bas zbog  slabije ishrane nisam hteo da vezbam da ne bi gubio misicnu masu. nadam se da sam dobro postupio.
« Poslednja izmena: Septembar 24, 2011, 04:49:00 posle podne od strane Model » Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #3 poslato: Septembar 24, 2011, 03:02:54 posle podne »

Ja treniram u maloj teretani, pa često moram da prilagoðavam trening situaciji. Doðem sa odreðenim planom, osmotrim situaciju i vidim da li i šta treba da korigujem da bih uspešno odradio trening. Dobro je dok situacija ne zahteva da moram da promenim i kompletne mišićne grupe koje sam planirao, pa umesto, grudi i tricepsa odradim ramena i triceps ili leða itd.
Bitno mi je samo da ne treniram nešto što sam dan ranije trenirao. :D

Inače, od ulaska do izlaska iz teretane protekne mi 1h i 10-15 min.
Sačuvana
Andrea.Savic
Gost
« Odgovor #2 poslato: Septembar 24, 2011, 02:30:28 posle podne »

U teretanama gde sam ja trenirala momci koji treniraju sami i nemaju "drustva" odrade trening do max. 45min i krecu kuci. Imaju program, rade odredjene partije tog dana i to ne traje vise od 45min. A, cim je osoba sa drustvom dosla, ili vidi neku njemu poznatu facu, tu vise treninga nema. Pricaju, posmatraju, odrade jednu seriju pa 5 min pauze... pa drugu seriju i tako redom. Razumem da se otegne trening u malim teretanama kada cekas na red za spravu... ali ono je smesno trenirati tako dugo!
Ja imam partnera, treniramo zajedno, kada odemo u teretanu uvek se nadje neko ko vec trenira, mi odlazimo i ista osoba i dalje trenira.
Jednostavno, odradis svoj trening sa maximalnom koncentracijom i ne treba ti sat vremena vezbanja, i daleko bilo 3h!
Sačuvana
Model
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Septembar 24, 2011, 02:16:57 posle podne »

Cesto citam na raznim forumima i slusam u drustu kako neko vezba sat i po vremena. Nije mi jasno sta rade u teretani.

Meni je rad sa tegovima pola sata. Radim jedan dan ruke drugi grudi treci ramena cetvrti ledja ....
U jednom treningu uradim 4 razlicite vezbe po 4 serije. Odmor izmedju serija je 1 minut.
Ne racunam zagrevanje i istezanje posle nego samo rad sa tegovima. I to obavim za pola sata.
Da li je to malo vremna ? Treba li da povecam broj serija ili ubacim jos jednu vezbu ?

Slusam neke kako i po 3 sata vezbaju a sve mi to malo preterivanje. Ne shvatam kako napreduje ako 3 sata vezba.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.04 sekundi sa 12 upita.