TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 06:38:17 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoz'te ljudi :)  (Pročitano 5008 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #2 poslato: Septembar 28, 2011, 04:50:44 posle podne »

Pa nema tu mnogo mudrosti, već si odradio pola posla. krenuo si da treniraš i krenuo si da popravljaš svoju ishranu sad samo istraj u svemu tome i sačekaj da ti te neke stvari postanu navika. Sve ostalo će se desiti samo po sebi.

Vežbaj koliko stigneš i kad stigneš, a ne opterećuj se previše sa 5 ili 6 obroka nego jedi 3 ili 4 kvalitetna obroka i sasvim dovoljno za tebe.

Kod kuće radi sve vežbe koje možešm, sklekove, trbušnjake, čučnjeve, iskorake, zgibovr (nabavi ugradno vratilo koje ide u okvir od vrata) i nekad odi na trčkaranje, nekad na brzo hodanje nekad na plivanje šta god ti padne na pamet. To je i tvoj cilja, da budeš više fizički aktivan i da se osećaš bolje, a to ćeš postići samo varijacijom fizičkih aktivnosti, a samim time ćeš i postići neke ciljeve povodom sreĂ°ivanja zdravlja i izgleda.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
jode
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Septembar 28, 2011, 04:15:50 posle podne »

Pozdrav svima.. Hteo sam da cujem odgovore i misljenja malo strucnijih ljudi, pa sam stoga dosao ovde da se informisem. Evo ovako bih zapoceo pricu - Vec nekih godinu dana sam u fazi stagnacije, sto se fizickih aktivnosti tice, prestao sam da treniram (odbojka) , ali sam takodje prestao sa svim fizickim aktivnostima uopste.. Moj dan se uglavnom sastoji jelo-posao-jelo-kuca-jelo-devojka-jelo-komp-jelo-spavanje..:) Sto znaci da sam poceo da jedem jako puno, i to uglavnom suvu i nekvalitetnu hranu.. Nabacio sam cak 10 kg viska, sto sam pokusavao prethodnh godina dok sam trenirao i nije mi islo :) Sve se to brzo izdesavalo, bar za moj organizam, i osecao sam se sve losije i slabije.. Zato sam odlucio da okrenem novi list i da pocnem da se hranim kvalitetno i zdravo, kao i da pocnem da se bavim fizickim aktivnostima i treninzima (teretana). Poceo sam od skoro sa nekom odredjenom ishranom koja izgleda otprilike ovako(molim ispravke i savete)
-Prvi obrok - Ovsene + vocni jogurt/obican jogurt/mleko + 2 kuvana jajeta(pojedem jedno zumance)
-Drugi obrok - Neko voce - uglavnom to bude jedna jabuka ili tako nesto..
-Treci obrok -Belo meso, riba, govedina + pirinac ili krompir+ povrce (nekad kada sam na poslu i ne stignem to da spremim kod kuce, pojedem belo meso u somunu + samo salate)
-Cetvrti obrok - Isto kao i prethodni;
-Peti obrok - Tunjevina + pirinac + ella sir (ne tako cesto, bas mi je odvratan :S)
-Sesti obrok - Neko povrce (uglavnom grickam sargarepu ili tako nesto)
*Razmak izmedju obroka je 2 i po, ili 3 sata..
NAPOMENA : Zbog posla se desi da izostavim peti ili sesti obrok
I jos jedna napomena - Ne zelim niti da se takmicim, niti da dovedem moje telo u neko savrsenstvo, vec cisto da se vratim u kondiciju, zategnem, skinem visak kilograma, i vodim zdrav zivot.. Posto radim, nemam bas puno vremena ni za teretanu, imam slobodan svaki drugi dan(koja nazalost kod mene u mestu radi samo od 15h, pa nisam u mogucnosti da idem na jutarnje treninge), hteo bih par saveta na koje vezbe bi trebao da se fokusiram kod kuce, a i u teretani, kako da ih radim, da bih svoje telo doveo u normalu..

Unapred zahvaljujem ! ;)

« Poslednja izmena: Septembar 28, 2011, 04:22:10 posle podne od strane jode » Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.123 sekundi sa 18 upita.