TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397971 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: JordanSnots

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 02:33:35 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Super Charge  (Pročitano 6842 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #23 poslato: Januar 29, 2012, 11:57:09 posle podne »

Tražio si puno mišljenja i dobio si ih. :) Nadam se da nisi očekivao da će sva biti jedinstvena jer mislim da to ne postoji na za jednu stvar na svetu. Što više mišljenja tražiš, veća verovatnoća da će se neka razlikovati. Kao što reče Opsenarka, sada je sve na tebi.

Inače, moje lično mišljenje da nekako i previše komplikuješ relativno sitnu stvar i bezveze se opterećuješ kao da ideš na testiranje za pilota. :) Shvatam da ti je to bitno ali, ipak, dižeš i previše panike.
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Januar 29, 2012, 11:33:30 posle podne »

Hahaha   ,svako drugacije ima misljenje i drugacije me savetuje :D  Koga poslusati pitanje je sad :D

Hvala vam u svakom slucaju :D

Informacije si dobio, obradi ih pametno i sa punom odgovornoshcu poslushaj- sebe ;)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Whitehope
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Januar 29, 2012, 03:12:16 posle podne »

Hahaha   ,svako drugacije ima misljenje i drugacije me savetuje :D  Koga poslusati pitanje je sad :D

Hvala vam u svakom slucaju :D
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #20 poslato: Januar 29, 2012, 11:08:58 pre podne »

Moja doktorka kod koje sam se kontrolisao samo sto nije pala u nesvest koliko mi je povisen kreatinin ali to sam ja hehehe...U svakom slucaju sta uzimam dobro je da nije nalaz eksplodirao  :D

Hahahahaha Zoli! Pa dobro, em shto rokash supse em shto gazish crveno meso :D

Znash onu chuvenu iz teretane-"brate, nije to nishta, ovi preko su 10 puta gori" ;D

HAHAHAHAHAHAHA KLASIKA!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #19 poslato: Januar 29, 2012, 01:06:40 pre podne »

Whitehope...nije on opasan ako se uzima kako treba.ali mislim da treba da sacekas sve to da ti prodje pa onda pocni sa njegovim uzimanjem.
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Januar 29, 2012, 12:00:47 pre podne »

Moja doktorka kod koje sam se kontrolisao samo sto nije pala u nesvest koliko mi je povisen kreatinin ali to sam ja hehehe...U svakom slucaju sta uzimam dobro je da nije nalaz eksplodirao  :D

Znash onu chuvenu iz teretane-"brate, nije to nishta, ovi preko su 10 puta gori" ;D
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #17 poslato: Januar 28, 2012, 11:19:08 posle podne »

Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Whitehope
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Januar 28, 2012, 10:57:53 posle podne »

Zoltane ,da li bi mogao da dobijem i tvoj odgovor i misljenje na moje pitanje ? :D  Unapred hvala
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #15 poslato: Januar 28, 2012, 10:49:42 posle podne »

Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #14 poslato: Januar 28, 2012, 06:11:46 posle podne »

Necesh 100% onda imati problema. Ja kada sam vadio lekarski bio sam na NO reaktoru i rekla mi je samo da imam povishen kreatitinin shto je normalno i nije nishta strashno ;)

Pozdrav!
Sačuvana
Whitehope
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Januar 28, 2012, 05:20:35 posle podne »

Pa to je taj pregled u sustini koliko ja znam,opsti zdravstveni pregled prilikom zaposljavanja.Ocni,psihijatar, rezultati krvi i ostalo sto ide sa time :D VAljda ne bi imao problema..
Hvala u svakom slucaju :D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #12 poslato: Januar 25, 2012, 10:32:06 posle podne »

Ako je tako, onda mislim da neće biti problema. Ima već 7 godina kako koristim suplementaciju, godišnje radim barem jednom opšti zdravstveni pregled, i nikada nije bilo nikakvih problema.
Sačuvana
Whitehope
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Januar 25, 2012, 02:27:13 posle podne »

Ne verujem da je previse rigorozan,to je lekarski kao i za svaki drugi posao.Gleda se krva slika osnovni parametri. U svakom slucaju hvala na odgovoru :D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #10 poslato: Januar 24, 2012, 09:48:46 pre podne »

ne sadrži ništa sa doping liste... ali ako je rigorozno, onda nemoj da ti zbog neke sitnice prave problem, znam da neki sportisti mogu da imaju probleme i zbog red bull-a i c vitamina...

tako da... ako nije hitno, sačekaj, sve lepo odradi i onda kreni sa charge-om ;)
Sačuvana
Whitehope
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Januar 23, 2012, 11:21:32 posle podne »

Najveci problem je sto taj posao nije siguran ,tako da moze da se desi a mozda i ne :D Ali bilo bi JAKO JAKO JAKO lose da zbog Charga ostanem bez posla ,jer ga dugo cekam i jako je dobar :D
  A dosao sam do velikog zamora materijala i treba mi Bust i zelim da pocnem da pijem to :D
Ne znam ,moram dobro da razmislim sta cu :D
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.107 sekundi sa 17 upita.