TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398268 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 15, 2024, 05:46:05 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kajzla  (Pročitano 24059 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #75 poslato: Mart 22, 2012, 09:15:06 pre podne »

Sharchev je Bog otac ovog sporta. Najbolji je i uvek zna shta pricha :)

P.S. Hvala na pitanju bro, ja sam odlichno :D Kako si ti? :D
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Mart 22, 2012, 07:39:05 pre podne »

Poz narode  :) Kakvi ste mi ?  ;D

Odgledah Sarcev secret of the pros i izuzetno pametnih stvari je rekao. Posto su mi grudi najslabija partija, resio sam da se maximalno posvetim u treningu kada su grudi u pitanju. Pazljivo sam odgledao klipove i saslusao svaku rec koju je majstor rekao.

Bench sam radio tako da mi hvat bude u toj sirini da podlaktica i biceps obrazuju prav ugao i laktovi u stranu. Isprsio sam se sto vise mogu, naravno da ledja i dupe budu na klupi. Tokom rada sam primetio da me lakat uopste ne boli (skontao sam da bench nisam radio ocigledno kako treba) i rame mi se uopste nije opteretilo. Pri izbacivanju sam pravio dodatne kontrakcije misica, koliko sam mogao. Posle toga potisak bucicama na kosoj klupi i razvlacenje.
Covek je rekao isto sto i Sladja meni, ne juriti tezinu, vec paziti na formu izvodjenja pokreta. I tokom razvlacenja sam pravio dodatne kontrakcije prilikom krajnjeg pokreta na gore.
Sa manjom tezinom sam uski hvat i laktove uz telo radio da zagrejem triceps sa 20 ponavljanja u jednoj seriji. Posle toga propadanja, opruzanje iza glave sa 10 kg max (za divno cudo prilikom ove vezbe me nije lakat boleo) i 2 serije sklekova sa uskim polozajem saka.
Inace, evo vec 3. nedelja terapije za lakat ... Ima dosta poboljsanja ali izuzetno pazim u teretani da ga ne opteretim previse (zato i radim vezbe za triceps sa manjim tezinama, ali vise ponavljanja).

Sarcev kaze da je najpravilnije tako raditi bench. Da se obrazuje taj ugao pod 90 stepeni i laktovi na napolje. Ja sam primetio da mi se uopste ne optereti rame i u nedostatku snage nece da nadomescuje rad grudi kako bih izvukao poslednje ponavljanje. Tj. ne krivim se pri pokusaju zadnjeg izbacaja.

Znachi SVAKI text od Sharcheva na koji naletish, prochitaj pazljivo kao i svaki video, znachi prati sve sa senzibilitetom sportiste, mozgom i intuicijom, nauchicesh puno stvari, isprobaj sve i veruj mi da cesh napredovati brzinom koju ni ne ochekujesh!
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Kajzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Kad dam znak glavom ti udri.

« Odgovor #73 poslato: Mart 22, 2012, 07:34:27 pre podne »

Poz narode  :) Kakvi ste mi ?  ;D

Odgledah Sarcev secret of the pros i izuzetno pametnih stvari je rekao. Posto su mi grudi najslabija partija, resio sam da se maximalno posvetim u treningu kada su grudi u pitanju. Pazljivo sam odgledao klipove i saslusao svaku rec koju je majstor rekao.

Bench sam radio tako da mi hvat bude u toj sirini da podlaktica i biceps obrazuju prav ugao i laktovi u stranu. Isprsio sam se sto vise mogu, naravno da ledja i dupe budu na klupi. Tokom rada sam primetio da me lakat uopste ne boli (skontao sam da bench nisam radio ocigledno kako treba) i rame mi se uopste nije opteretilo. Pri izbacivanju sam pravio dodatne kontrakcije misica, koliko sam mogao. Posle toga potisak bucicama na kosoj klupi i razvlacenje.
Covek je rekao isto sto i Sladja meni, ne juriti tezinu, vec paziti na formu izvodjenja pokreta. I tokom razvlacenja sam pravio dodatne kontrakcije prilikom krajnjeg pokreta na gore.
Sa manjom tezinom sam uski hvat i laktove uz telo radio da zagrejem triceps sa 20 ponavljanja u jednoj seriji. Posle toga propadanja, opruzanje iza glave sa 10 kg max (za divno cudo prilikom ove vezbe me nije lakat boleo) i 2 serije sklekova sa uskim polozajem saka.
Inace, evo vec 3. nedelja terapije za lakat ... Ima dosta poboljsanja ali izuzetno pazim u teretani da ga ne opteretim previse (zato i radim vezbe za triceps sa manjim tezinama, ali vise ponavljanja).

Sarcev kaze da je najpravilnije tako raditi bench. Da se obrazuje taj ugao pod 90 stepeni i laktovi na napolje. Ja sam primetio da mi se uopste ne optereti rame i u nedostatku snage nece da nadomescuje rad grudi kako bih izvukao poslednje ponavljanje. Tj. ne krivim se pri pokusaju zadnjeg izbacaja.
Sačuvana
May the force be with you !
Kajzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Februar 24, 2012, 07:57:42 posle podne »

Inace, ovo je dijagnoza doktora specijaliste sto se lakta tice.

Na snimku se vide znaci isifakta u predelu vrha olekranona, a ne u predelu pripoja tetive tricepsa.
Bolovi u predelu anularnog ligamenta glavice radcijusa prilikom pune ekstenzije lakta uz forsiranu pronaciju.
Odluka da ima indikacija za analgetsku terapiju u predelu desnog lakta, s' obzirom da se radi o profesionalnom oboljenju.
Sačuvana
Kajzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Februar 24, 2012, 07:52:14 posle podne »

::)
Mozda sam i ja nekada zbzlzhzlhlalakjjlkj ... Ali dobro, pogresi covek  :P
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #70 poslato: Februar 24, 2012, 07:26:08 posle podne »

Jebga, znas i sam da si trebo da prvo upozoris, tri puta. . .prekrsio si pravila. . .
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Kajzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Februar 24, 2012, 06:55:14 posle podne »

Hahahahahh :D Kao u vojsci ... Stoj pucacu :P
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #68 poslato: Februar 24, 2012, 06:33:29 posle podne »

Ne pucaj brate, mi smo!
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
anaerob2
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Februar 24, 2012, 03:38:44 posle podne »

Kajzla brate,pa ti ''pucas'' od snage!  ;D
Sačuvana
Kajzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: Februar 24, 2012, 02:21:52 posle podne »

I na kraju ne moram da operisem lakat ... Ovi doktori su cudo :)
Otisao kod drugog doktora, koji je pozvao i prethodnog (jer je u ordinaciji pored), pa su zvali i doktorku za fizikalnu terapiju i na kraju su ustanovili
da ne treba operacija i da bi to skidanje osifa samo donelo estetici, a da bih i dalje imao problema.
Tako da u martu krecem sa analgetskom terapijom i napisali mi da je to profesionalno oboljenje  ;D.
Inace, uzeo sam onaj govedji zelatin. Nadjoh da se koristi na sl. nacin:
Ujutru u trecinu solje jogurta (to sam sam izvalio, jer sam prvo jutro sipao u punu solju), sipa se jedna kafena kasicica zelatina.
To se lepo izmesa i ostavi da odstoji jedno 15 minuta. Posle to lepo nabubri i ispadne kao griz i pojede se kasikom.
11 dana se uzima, 11 dana se ne uzima. 3 takva ciklusa i navodno cuda cini. Inace, pravi se od kuvanih govedjih hrskavica koje se posle melju.
Podmazuje kosti i oporavlja nase hrskavice itd ... Nema ukus pomesan sa jogurtom, tako da se moze komotno jesti, a da ne izaziva osecaj gadjenja ili
cega vec :)
U svakom slucaju ne moze da mi odmogne, pa cu da izguram ta 3 ciklusa, a ako jos neko ima problema, eto, moze i sam da proba.

Inace, presao sam u drugu tereatnu gde je drasticno manja guzva i ima slobodan teg za mrtvo, cucanj i veslanje u pretklonu, kao i posebno odvojeno za ramena. Nema smith masine, ali to mi je najmanje bitno  :)

Juce radio ledja, biceps i sve sam zadovoljniji progresijom u tezinama. Ide polako, ali sigurno :)
Hahahahah, anegdota dok sam radio mrtvo dizanje ... Radimo ortak i ja mrtvo i tu neka devojka radi kruzni. Nabacio ja 90 kg da vidim kako ce da ide i odradio prvu seriju 8 ponavljanja. Ortak odradio isto i dosao red na mene da radim drugu seriju. Lepo se namestio, krenuo da dizem 4, 5 puta i sledeci put kad sam zategao da dignem omaklo mi se, probio sam zvucni zid :D Jos ono u cosku, onako odvojen prostor, akusticno ... Pogledase me njih dvoje, ja crko od smeha, hoce teg da mi ispadne :D Kladim se da se barem jednom nekom ovo desilo.
Hajde, otvorite se .... ne zelim da budem sam u ovoj muci  :P
Sačuvana
Kajzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: Februar 16, 2012, 11:41:29 posle podne »

Zaboravio da napisem veslanje jednorucnim tegom 3x10 sa 25 kg i 1x15 sa 10kg :)
A u subotu na redu noge ... zglob mi se super oporavlja, do subote ce da bude kao nov :)
A i to zovem zglob, u stvari su ligamenti od malog i domalog prsta ka zglobu u pitanju.
Mislim da mi nece praviti problem pri vezbi nogu, ali cu zato kosarku da iskuliram do srede.
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Februar 16, 2012, 10:44:40 posle podne »

Ima i toga. Meni je i glutamin bio gadan prvih 4, 5 puta, ali sada ga i ne osecam malte ne :)

Inace danas otkinuh ledja. Radio zgibove 4 serije 10,8,6,6 i doradio se na lat masini vucenje napred sa 40 kg 15p.
Posle vucenje iza glave na latu 3x10 sa 65kg i 1x15 sa 40 kg. Posle radio hiper ekstenziju sa 25kg opterecenja 4x10 i presao na mrtvo dizanje 4x10 sa 80kg.
Ovo mi je do sada bio najbolji trening ledja ... odvalio sam svaki segment, a posebno donji deo sa ekstenzijom i mrtvim dizanjem :). Sreca sreca, radost :P

Znam taj osecaj, ledja i noge kad odradish "mushki"- to je to ;)

Ubaci i neko veslanje.
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Kajzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #63 poslato: Februar 16, 2012, 10:13:20 posle podne »

Ima i toga. Meni je i glutamin bio gadan prvih 4, 5 puta, ali sada ga i ne osecam malte ne :)

Inace danas otkinuh ledja. Radio zgibove 4 serije 10,8,6,6 i doradio se na lat masini vucenje napred sa 40 kg 15p.
Posle vucenje iza glave na latu 3x10 sa 65kg i 1x15 sa 40 kg. Posle radio hiper ekstenziju sa 25kg opterecenja 4x10 i presao na mrtvo dizanje 4x10 sa 80kg.
Ovo mi je do sada bio najbolji trening ledja ... odvalio sam svaki segment, a posebno donji deo sa ekstenzijom i mrtvim dizanjem :). Sreca sreca, radost :P
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #62 poslato: Februar 16, 2012, 10:11:38 posle podne »

Upravo to. "Shokira" me (na prijatan nachin) njegov ukus posle jake serije! Pomogne mi da dodjem sebi :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Februar 16, 2012, 10:10:11 posle podne »

Prvi put kada sam pio bcaa zgrozio sam se a sada mi bash prija :)

Isto, znachi ne mogu ti opisati koliko me osvezava taj ukus :)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.424 sekundi sa 17 upita.