TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399825 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 07:30:57 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Puna ostava kvalitetne suplementacije,e sad kako najbolje iskoristiti sve to?!!  (Pročitano 3419 puta)
zorooo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Februar 08, 2012, 05:07:16 posle podne »

Hvala puno!!!
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #5 poslato: Februar 08, 2012, 10:30:45 pre podne »

NO reaktor popiješ pola sata pre treninga (pazi da ti stomak ne bude jako pun, da ne izazove mučninu) 
onda neposredno pre treninga popiješ bcaa i glutamin sa vodom
onda posle završenog treninga whey, bcaa, glutamin i 5-10 g kreatina (već ga ima u NO)  sve zajedno sa vodom, možeš i dekstrozu dodati, sve to zajedno pomešaš i malo više vode stavi i to je to :)  super :)
Sačuvana
zorooo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Februar 08, 2012, 12:35:23 pre podne »

Samo jos nesto ako mozete da mi pojasnite u kom vremenskom periodu pre treninga treba uzeti reaktor a u kom bcaa,kreatin i glutamin, sta prvo a sta drugo...
Sačuvana
zorooo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Februar 07, 2012, 03:37:36 posle podne »

Hvala ti puno,uzeo sam i omegu 3 ; )
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #2 poslato: Februar 07, 2012, 10:16:17 pre podne »

Ćao! Dobrodošao na forum!

Suplementacija ti je super i sveobuhvatna.

Dymatize ISO 100 bih sačuvala samo za posle treninga.  Ujutru , u toku dana može Elite whey.

Super Charge naravno samo pre treninga.

Glutamin, bcaa i kreatin - pre treninga, za glutamin i bcaa ne bih išla ispod 10 g svaki... ako možeš  i po 15 g
kreatin 5 g pre  5 g posle

Dexenergy bih pila samo posle treninga, zajedno sa proteinom i aminokiselinama.  Nisam za čistu dekstrozu u toku samog treninga. Koncentrovan je šećer, bolje neki izotonični napitak, tipa Isostar.

Animal Flex  ili Joint repair, samo jedno od ta dva,  oba su fantastična, naravno u toku dana kao što i piješ, sa obrokom. Isto važi i za Take one i c vitaminn.

ZMA pred spavanje.

Pred spavanje bi idealan bio kazein, tipa Scitec pro long protein koji se postepeno apsorbuje, ako ne to onda  Elite ali dodaj npr ella sir , da uspori apsorpciju.., ili bar mleko.

Iskreno, mislim da ti je sve super!  sve imaš što treba i uz dobru ishranu na pravom si putu!

e da, omega 3 riblje ulje bih ubacila ;)
Sačuvana
zorooo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Februar 07, 2012, 03:51:20 pre podne »

Relativno sam nov u bodybildingu i bavim se time iskljucivo iz licnog zadovoljstva i rekreacije. Trening imam u proseku pet puta nedeljno i tako nekih godinu i po dana, s obzirom da imam 35godina pored svega sto se moze ukljuciti u ovakav vid treninga obezbedio sam poprilicno veliku i kvalitetnu suplementaciju ali bih voleo da mi neko od "vas" iskusnijih clanova da pravu recepturu i metodiku koriscenja tih suplemenata. Nabrojacu kompletnu listu svega sto se nalazi u ostavi nekim dnevno hronoloskim redom kada imam trening i voleo bi da mi taj red i doziranje korigujete najbolje sto umete..
  Ovako u ostavi imamo : ) Elite whey pro(Daymatize N.)-kutija 2.27kg i Iso 100(Daymatize N.)-kutija 2.27kg, zatim tu je Labradin reaktor Super Charge Extreme-kutija, Labradin BCAA kompleks amino kiselina-kutija, Labradin Glutamin-kutija, Labradin Kreatin monohidrat-100%-kutija, tu je zatim Dexenergy-dekstroza, zatim od Universal Nutrition Animal Flex, Joint Repair i ZMA pro, naravno uz sve to imam kompleks vitamina take one i vitamin C 1000mg.
  U principu mi je vazno da ne gomilam veliku kolicinu mase(vec je imam) vec da se to sto vise vidi,definise(naravno da takav i trening radim). Koristim protein ujutru posle dorucka zamena za uzinu, dvadeset minuta pre treninga uzimam reaktor, u toku treninga pijem bcaa i dekstrozu u 700ml vode, posle treninga pijem isolat i glutamin, u toku dana unesem animal fleks i vitamine, uvece ponovo pijem protein i glutamin i pred spavanje zma pro. Gde tu trebam ubaciti Kreatin i koliko i da li je ovakav redosled konzumiranja datih suplemenata dobar,pogotovu bcaa,treba li nesto izbaciti ili jos ubaciti, jos jednom se zahvaljujem na vasoj paznji i veliki pozdrav!
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.36 sekundi sa 17 upita.