TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399825 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 07:34:03 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Brutalna preporuka  (Pročitano 4682 puta)
Borisman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Mart 25, 2012, 10:15:19 posle podne »

Ee, to je druga prica vec. Sto da ne, onda samo navali. Monohidrati, svi su donekle slicni, ja bih izdvojio monohidrat od Dymatize-a, i CreaLean od Labrade koji je doduse i ''malo'' skuplji od Dyma.  :D na kraju krajeva sam ces odabrati ono sto mislis da ti odgovara, + se razumes, i sansa je 1:10000000000000000000000 da ces se zeznuti... Ta nauka je za nas rekreativce kao azbuka- jednom naucis osnove i miran si  :) samo guraj, rezultati nece izostati !
Sačuvana
Even if you fall on your face, you're still moving forward
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Mart 25, 2012, 04:05:46 posle podne »

Uzmi Animal Cut ako zelis sto da ne, Elite Whey, Super Amino Dymatize i Take One Natrol...
Sačuvana
Kunglao
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Mart 25, 2012, 02:59:34 posle podne »

pa slusaj imam 25 godina, pa treniram vec jedno mesec dana koristim dijetu znaci i striktno se pridrzavam nje,gle ja nisam puno izgubio ni mase ni "izduvanost misica" kako vec nisam izgubio ni mnogo u treningu jel se bavim fizickim poslom koliko toliko
ali fazon je u tome sto sam dobio stomak i salo razumes
zato bih uzeo cuts odma,naravno whey protein jel,e sada neznam da uzmem kreatin monohydrat neki dobar,koji je najbolji???
i sta jos,mislim stvarno se zdravo hranim i bas dosta para dajem na to i pre kada sam trenirao sve je bilo po PS-u :)
nisam pocetnik sto se tice suplemenata ali opet ajde svaki savet je koristan i misljenje drugih ljudi
Borisman=ciljam na to da skinem salo malo se zategnem i ajde da kazem da napumpam malo telo nista vise.
nisam pro al eto cisto zbog sebe
Sačuvana
Borisman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Mart 24, 2012, 03:42:43 posle podne »

Visok sam 195 i imam oko 109 kg,trenirao sam i pre ali splet okolnosti me je doveo da prestanem da treniram pre 5 godina e sada bih hteo strucno misljenje o ovog kombinaciji suplemenata,pare nisu problem

Animal Cuts-za skidanje kg
Whey Protein neki 100%
L-Glutamine - aminokiselina
Tribulus-malo testosterona
A na sta ciljas sa tom suplementacijom, da smrsas ?? Posto nisi 5 godina trenirao( i posle 1 god.neaktivnosti je tezak povratak), mozda bi malo mogao da sacekas sa sagorevacem i tim jacim suplementima dok ne dodjes u kondiciju sa treninzima. Moje misljenje, ako novci nisu problem, da bi za prvih 1-2 meseca super bila kombinacija multivitamin-whey-kreatin-bcaa-omega + ishrana srazmerna onome sto zelis postic. Moze i tribulus ako si stariji, bar ja mislim da ne postoji za dzabe u svakoj ponudi, verovatno ima neke dobiti i od njega :D
Sačuvana
Even if you fall on your face, you're still moving forward
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #8 poslato: Mart 24, 2012, 02:05:43 posle podne »

Bas cu procitati kasnije, tnx bio :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Mart 24, 2012, 02:01:39 posle podne »

...O5 mislim da nisam nasao ni jednu studiju koja ovo potvrdjuje....
[/quote]

update:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17767762
http://www.brazjurol.com.br/july_august_2007/El_Tantawy_ing_554_559.htm
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22368416
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20095389

ima radova ipak
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #6 poslato: Mart 24, 2012, 01:22:27 posle podne »

Da da, jasno mi je :D
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Mart 24, 2012, 12:42:37 posle podne »

ej ja kazem agree da ti trib ne treba dok ne omatoris, cak je veliko pitanje da li uopste radi. Samo kazem da je ono sto se testere tice bro science.

tribulus bi trebalo da utice na povecanje FSH koji stimulise lajdigove celije da proizvode testeru. O5 mislim da nisam nasao ni jednu studiju koja ovo potvrdjuje. To mu vise dodje neka alternativna medicina :P
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #4 poslato: Mart 24, 2012, 12:32:24 posle podne »

Ne znam puno o njemu, dobio sam odgovor da mi ne treba i potroshio pametnije pare. Meni je tako recheno od mnogo mnogo iskusnijih pa tako i prenosim, mada, jel imash negde nesto o tribulusu, voleo bih malo vishe da ishcitam, stvarno me zanima.

Poz!
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Mart 24, 2012, 03:06:27 pre podne »

Ukoliko nemash 30+ godina ne treba da uzimash tribulus jer ti telo vec dovoljno proizvodi testosterona, barem se tako kazhe u praksi :)
...

again - bro science !

Ne kažem da ti treba tribulus sa ispod 4 banke, ali test ti se unormali i krene da konst raste od ~25 do 35 kada pikuje. -što mu ujedno i doĂ°e zlatno doba za natural bb. To da si kao mali pun testosterona je forum bullshit koji se provlači vekovima već izgleda.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #2 poslato: Mart 24, 2012, 12:09:01 pre podne »

Ukoliko nemash 30+ godina ne treba da uzimash tribulus jer ti telo vec dovoljno proizvodi testosterona, barem se tako kazhe u praksi :)
Sto se tiche Animala M stacka, ja lichno to ne bih svrstao u ovu osnovu tako da kazhem, nije ti neophodno. Bolje umesto glutamina ubaci bcaa SNI Blast ti je najisplativiji a ako bas imash kinte Dymatize bcaa je super, barem meni (i + naravno ako mozesh glutamin) i ubaci kreatin (Dymatize-ov monohidrat ili Labrada CreLine). Takodje shto se tice sagorevaca, ukoliko ti je prvi mislim da ce ti Animal Cuts biti jak, bolje kreni sa nechim slabijim (recimo Dymatize Burn Extreme mada i on ne spada bash u slabe, ima dosta kofeina u sebi).

To ti je neko moje okvirno misljenje, obratice ti se mnogo struchniji od mene! :)

Poz!
Sačuvana
Kunglao
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 23, 2012, 11:56:37 posle podne »

Visok sam 195 i imam oko 109 kg,trenirao sam i pre ali splet okolnosti me je doveo da prestanem da treniram pre 5 godina e sada bih hteo strucno misljenje o ovog kombinaciji suplemenata,pare nisu problem

Animal Cuts-za skidanje kg
Whey Protein neki 100%
L-Glutamine - aminokiselina
Tribulus-malo testosterona
e sada neznam dali bi sa ovim mogao da koknem jos i Animal M stack
posto sam ga pre koristio i jako mi je lepo radio,ali pise tamo da nesmeju da se kombinujju mada nije dobro objasnjeno,nesmeju uopste ili na razmaku od 6 sati? Hvala lepo unapred
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.128 sekundi sa 17 upita.