TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 07:59:30 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Promena programa  (Pročitano 2258 puta)
n3mke
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Maj 04, 2012, 09:37:26 posle podne »

Hvala Alene upravo to me je zanimalo, posto sam do sada svaku grupu radio samo jednom nedeljno, od ove nedelje radim noge, ledja, triceps i ramena 2 puta nedeljno, pa cemo videti kako mi odgovara
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #7 poslato: Maj 04, 2012, 02:03:00 posle podne »

Najveća glupsot koju možeš uraditi je da treniraš svaki mišić jednom nedeljno, osim ako nisi na hemiji pa ćeš se toliko uništiti na treningu da ćeš se oporavljati nedelju dana...naturalci moraju minimum 2 ili još bolje 3 puta nedeljno da odraðuju svaki mišić koji je bitan za bodybuilding...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
n3mke
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Maj 03, 2012, 10:15:30 posle podne »

Noge definivno radim dva puta nedeljno, pa cemo videti kako mi odgovara.. Nisam od onih koji su nestrpljivi i ocekuju neke nenormalne napretke za mesec-dva, jednostavno me iritira sto sam toliko truda ulozio a napredak je slab, pa pokusavam na druge nacine..
Sto se tice treniranja jedne partije dnevno, odavno sam planirao da pokusam na neko vreme, ali cini mi se da mi trenutni raspored treninga bas odgovara, pa nisam siguran koliko je pametno da se upustam u eksperimente.. Znam da ne reaguje svako isto.

Hvala na odgovorima
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Maj 03, 2012, 04:37:40 posle podne »

Noge mozes da ubacis da radis dva puta nedeljno a triceps kao i biceps radi samo jednom...mozes i da probas raditi da vidis kako ce da ti odgovara jednu misicnu partiju dnevno...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #4 poslato: Maj 03, 2012, 08:57:14 pre podne »

Ukoliko već dobro treninraš onda ne možeš naforsirati svoje mišićne grupe da rastu bolje nego sada. To je proces od nekoliko godina ozbiljnog treninga u toku kojeg će tvoje telo da se razvije, a tek kad navršiš jedno 3 ili 4 godine treninranja možeš reći da ti je neka mišićna grupa slabija i da ti trebaju specijalne taktike.

Pripera radi, vežbam sa momkom već skoro dve godine i uvek smo radili sve kako treba, a tek od pre 3 meseca mu krenule rasti ruke nešto intenzivnije...tako da se to nikad ne može naforsirati već moraš pustiti svoje telo da samo odradi posao.
Sačuvana
n3mke
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: April 29, 2012, 09:56:47 pre podne »

Nisam se dobro izrazio, napredak nije prestao, niti sam ja prestao sa povecanjem tezina. Poslednja serija mi je uvek do otkaza sa najvise 6 ili 8 ponavljanja. I dalje se vidi napredak ali grupe misica koje sam naveo nikako da krenu u korak sa ostatkom.. Zato me interesuje na koji nacin da promenim program da bi oni dosli do izrazaja i boljeg napretka.

Razmisljao sam da dodam jos jedan dan nedeljno gde cu raditi noge i triceps pa da trening izgleda ovako
ponedeljak - ledja/triceps
utorak - noge/srednje i zadnje rame/stomak
cetvrtak - grudi/biceps
petak - ramena/stomak
subota - noge/triceps

Da li bih ovako imao veci napredak grupa koje treniram 2 puta nedeljno, ili ih samo dzabe umarao previse?
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #2 poslato: April 29, 2012, 07:08:49 pre podne »

To što si prestao da napreduješ je iz razloga što i svi ostali prestanu sa napretkom, ne trudiš se dovoljno na treningu.

U prvih godinu dana stres koje telo doživljava na treningu je previše velik i napredak u mišićnoj masi i snazi je način da se naše telo odbrani od tog stresa, ali većina nikada ne nastavi da stavlja sve veći stres tako što će povećavati kilaže i gurati do maksimuma. Dok to ne rešiš ništa od napretka...
Sačuvana
n3mke
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 28, 2012, 04:45:38 posle podne »

Vez duze vreme moj trening se bazira na istom programu. Cetiri dana nedeljno: ponedeljak, utorak, cetvrtak i petak.
Ponedeljak triceps/ledja, utorak noge/stomak, cetvrtak grudi/biceps i petak ramena/stomak.
Vezbe su od prilike ovakve

ledja
lat ispred/iza glave
veslanje na masini/na klupi
uski/siroki zgibovi
donja ledja/stojeci lat

triceps
e-z sa cela/potisak bucicom
potisak sajla/potisak sajla iza glave
propadanja

noge
sut/zadnja loza
cucanj/iskorak
skupljanje/sirenje na masini
listovi

grudi
benc/kosi benc
kosi/ravni potisak
razvlacenje bucicama/pek dek
pullover/kontra-kosi potisak

biceps
stojeci pregib bucicom/cekic na kosoj klupi
e-z uski hvat stojeci/e-z kontra hvat
cekic stojeci jednorucno/e-z siroki hvat

ramena
potisak iza/ispred glave
prednje letenje/arnold
letenje
zadnje rame
sleganje

Ovaj trening mi je iskreno dosadio i mislim da je odavno vreme da se predje na nesto drugacije.. Imam oko 2 god staza u teretani sa povremenim prekidima, ako pogledam od pocetka sam prilicno napredovao, ali za 2 godine mislim da je moglo i bolje. U poslednje vreme sam sredio ishranu i suplementaciju i mislim da cu imati bolji napredak sa drugacijim programom.
Visina 177 tezina 68-70

Najvise zaostaju definitivno noge (trudim se kako god mogu to da resim), triceps, srednje i zadnje rame. Dakle molio bih pomoc iskusnijih, ako je ikako moguce da mi neko napise program koji se fokusira na ove misice.
« Poslednja izmena: April 28, 2012, 04:51:06 posle podne od strane n3mke » Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.039 sekundi sa 12 upita.