TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 07:58:56 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trening  (Pročitano 3789 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #11 poslato: Jun 13, 2012, 07:06:20 pre podne »

Nisam ni mislio na tebe.
Verovatno si u pravu,ali ja za drugi program nisam znao,a sa ovim lepo napredujem tako da cu nastaviti sa njim.
Jao pa ja sam potpuno zaboravio na stojeci potisak,ubacicu i njega.
A za kardio sta kazes sprint-evi vs umereno? :)

Svejedno...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jun 12, 2012, 02:21:15 posle podne »

Nisam ni mislio na tebe.
Verovatno si u pravu,ali ja za drugi program nisam znao,a sa ovim lepo napredujem tako da cu nastaviti sa njim.
Jao pa ja sam potpuno zaboravio na stojeci potisak,ubacicu i njega.
A za kardio sta kazes sprint-evi vs umereno? :)

Sačuvana
"In the land of the blind, the one-eyed man is king"
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #9 poslato: Jun 12, 2012, 08:17:41 pre podne »

Ne znam kako se zove ova vezba tako da sam bukvalno preveo:Ovo dodje to veslanje:
http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/traps/barbell-upright-row/
A ovde sam se zeznuo u prevodu,kako se ovo zove?Prednje podizanje ili kako vec?
http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/deltoids/barbell-front-raise/
Hocu da popravim ledja jer su mi ona po meni najslabija particija,pa sam mislio da radim 2x dok ne dodjem
do nekih malo vecih tezina.
Imam stalak za cucanj i vratilo za zgibove.
Misio sam kardio da radim sprint-eve po 200m sa 2-4 min odmora 4-8 puta,da li je to bolja varijanta od od standarnih
30-45 min umerenog trcanja?
Takodje bih svakom ko hoce da poveca broj zgibova preporucio ovaj program,juce sam uradio prvi dan trece nedelje prva serija 9 zgibova,a mogao sam samo 3 prve nedelje.Samo je problem sto verovatno ne bi bie tako efikasan uz teretanu.
I to da ne valja da se rade bodyweight vezbe 5 dana uzastopno uopste nije tacno,probao sam na sebi.
http://www.lamarineofficerprograms.com/The_Armstrong_Workout.pdf

Ne znam ko ti je rekao da ne valja da se rade vežbe sa telesnom kilažom svaki dan, ali ja nisam ;)

Armstronga sam isprobao na sebi i na još par vežbača i nisam primetio da je išta bolji sistem od bilo kog drugog sistema vežbanja, samo što je tebi radio zato što do sada nisi ni imao nikakav program vežbanja niti si znao kako se forsiraju vežba na pravi način, a kod Armstrongovog programa je sve do detalja dato pa ne mora da se razmišlja.

Raditi leða 2 puta nedeljno se može izvesti, ali tebi to neće pomoći. posmatraj to na ovaj način, kada vežbač može da uradi dva treninga nedeljno ne trenira dovoljno jako ili odavno zna zašto radi 2 treninga nedljno.

Zašto radiš te rehabilitacione vežbe za ramena, a ne radiš ni jedan potisak, ako već imaš stalak za čučanj zašto ne radiš stojeći potisak?

Sačuvana
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jun 11, 2012, 11:13:05 posle podne »

E pa to mi kazi. :)
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jun 11, 2012, 11:09:30 posle podne »

Upright rows - vucenje do vrata sa sipkom
Sačuvana
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jun 11, 2012, 11:04:53 posle podne »

Kazem da sam bukvalno preveo,kako se inace zove ta vezba?
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 11, 2012, 11:01:22 posle podne »

Nije to ''veslanje''...
Sačuvana
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 11, 2012, 04:15:29 posle podne »

Ne znam kako se zove ova vezba tako da sam bukvalno preveo:Ovo dodje to veslanje:
http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/traps/barbell-upright-row/
A ovde sam se zeznuo u prevodu,kako se ovo zove?Prednje podizanje ili kako vec?
http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/deltoids/barbell-front-raise/
Hocu da popravim ledja jer su mi ona po meni najslabija particija,pa sam mislio da radim 2x dok ne dodjem
do nekih malo vecih tezina.
Imam stalak za cucanj i vratilo za zgibove.
Misio sam kardio da radim sprint-eve po 200m sa 2-4 min odmora 4-8 puta,da li je to bolja varijanta od od standarnih
30-45 min umerenog trcanja?
Takodje bih svakom ko hoce da poveca broj zgibova preporucio ovaj program,juce sam uradio prvi dan trece nedelje prva serija 9 zgibova,a mogao sam samo 3 prve nedelje.Samo je problem sto verovatno ne bi bie tako efikasan uz teretanu.
I to da ne valja da se rade bodyweight vezbe 5 dana uzastopno uopste nije tacno,probao sam na sebi.

Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #3 poslato: Jun 11, 2012, 08:06:54 pre podne »

Pozdrav svima.
Posto za vreme raspusta necu ici u teretanu,nagovorio sam caleta da mi izlije tegove od betona,tako da cu na sipci moci da stavim max 70-80 kg,znaci nece biti neke progresije u tezinama.Takodje sam poceo da radim Armstrongov program za zgibove.Bench klupu nemam.
E,sad me zanima da li je ovaj trening sto sam smislio dobar ili ne,sta treba menjati i sta cu postici sa njim za 3 meseca uz pravilnu ishranu?
Sva ponavljaja pisem x10 zato sto ne znam kako ce to izgedati kad krenem,ali da li je izbor vezbi dobar?

Ponedeljak:  Noge i grudi : Cucanj 4x10,Iskorak 4x10,Mrtvo dizanje 4x10,Podizanje na prste 4x10, Grudi-Sklekovi: Dijamant,Obicni,Sirkoki sve tri vrste x10 u jednoj seriji i tako 3 serije,Propadanja nagnut prema napred 4x10
Utorak:        Kardio 30 - 45 min.
Sreda:         Trapez i ramena : Veslanje 4x10,Sleganje ramenima 4x10,Prednje veslanje 4x10,
Cetvrtak:     Kardio 30 - 45 min.
Petak:        Ledja i triceps:Mrtvo dizanje 4x10,Veslanje u pretklonu 4x10,Zgibovi 2x10,Siroki zgibovi 2x10,Propadanja 2x10,Propadanja na klupi 4x10
Subota i nedelja: Trbusnjaci

Šta ti doðe "veslanje i prednje veslanje" što radiš za ramena?

Kako misliš da radiš mrtvo dizanje 2 x nedeljno, to mora da je sa nekim simboličnim težinama koje neće dati nikakav rezultat?

Kako radiš čučanj sa težinom, da li imaš stalak ili kako uzkmaš teg za čučanj?
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jun 04, 2012, 03:41:51 posle podne »

Noge i grudi...Hmmm,mislim da ti je to pretesko u jednom danu..

Grudi,triceps...
Odmor...
Ledja,biceps...
Odmor...
Ramena,noge...
Odmor...
Kardio...
Sačuvana
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 03, 2012, 08:08:49 posle podne »

Pozdrav svima.
Posto za vreme raspusta necu ici u teretanu,nagovorio sam caleta da mi izlije tegove od betona,tako da cu na sipci moci da stavim max 70-80 kg,znaci nece biti neke progresije u tezinama.Takodje sam poceo da radim Armstrongov program za zgibove.Bench klupu nemam.
E,sad me zanima da li je ovaj trening sto sam smislio dobar ili ne,sta treba menjati i sta cu postici sa njim za 3 meseca uz pravilnu ishranu?
Sva ponavljaja pisem x10 zato sto ne znam kako ce to izgedati kad krenem,ali da li je izbor vezbi dobar?

Ponedeljak:  Noge i grudi : Cucanj 4x10,Iskorak 4x10,Mrtvo dizanje 4x10,Podizanje na prste 4x10, Grudi-Sklekovi: Dijamant,Obicni,Sirkoki sve tri vrste x10 u jednoj seriji i tako 3 serije,Propadanja nagnut prema napred 4x10
Utorak:        Kardio 30 - 45 min.
Sreda:         Trapez i ramena : Veslanje 4x10,Sleganje ramenima 4x10,Prednje veslanje 4x10,
Cetvrtak:     Kardio 30 - 45 min.
Petak:        Ledja i triceps:Mrtvo dizanje 4x10,Veslanje u pretklonu 4x10,Zgibovi 2x10,Siroki zgibovi 2x10,Propadanja 2x10,Propadanja na klupi 4x10
Subota i nedelja: Trbusnjaci
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.036 sekundi sa 12 upita.