TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 357434 Teme od strane 24556 Članovi Poslednji član: nickmladenovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 13, 2019, 03:01:23 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tartar biftek  (Pročitano 1727 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #6 poslato: Decembar 08, 2012, 09:26:05 pre podne »

Nisam znao gde da postavim pitanje,pa reko ovde da ne otvaram novu temu.Kada pecemo meso i ono malo izgori,da li se gubi neka znacajnija kolicina proteina?

Pa i ne baš, osim ako ga ne spališ celog. To što izgori i pocrni je mrtvo i tu nema šta, ali sve ostalo je dobro...naravno da nije zdravo zbog tolikog prženja, ali i dalje ima proteina.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Stefan991
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 308

« Odgovor #5 poslato: Decembar 07, 2012, 01:16:24 posle podne »

Nisam znao gde da postavim pitanje,pa reko ovde da ne otvaram novu temu.Kada pecemo meso i ono malo izgori,da li se gubi neka znacajnija kolicina proteina?
Sačuvana
dingo666
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 109

« Odgovor #4 poslato: Oktobar 09, 2012, 10:17:08 pre podne »

U pitanju je tatar biftek (ne tartar) koji je ime dobio po Tatarima, narodu koji je život provodio na konjima i čuvao meso ispod sedla.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #3 poslato: Jun 12, 2012, 03:41:27 posle podne »

Ko voli nek jede...
kao infektolog nikad nisam za raw meat ali šta ćeš...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #2 poslato: Jun 12, 2012, 08:43:02 pre podne »

Tartar biftek je uvek dobar, samo što je to mesina i to baš začinjena i živa... ja ne bi mogao to da jedem svaki dan, probava bi se skroz poremetila i imao bi loptu umesto stomaka.

Što se tajminga tiče to je nebitno...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Arlovski
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 313


« Odgovor #1 poslato: Jun 11, 2012, 06:56:09 posle podne »

 Sta mislite o ovome nakon treninga, valja/ne valja, zasto da i zasto ne...? Cuo sam do sad 20 razlicitih teorija, a nekako ovde uvek nadjem najrealnije "resenje" za dilemu.
Sačuvana
Those who push themselves, and are willing to face pain, exhaustion, humiliation, rejection, or worse, are the ones who become champions.
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.541 sekundi sa 17 upita.