TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404454 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 18, 2025, 04:33:56 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Previse kratka  (Pročitano 4670 puta)
Stefan L.
Gost
« Odgovor #3 poslato: Jun 16, 2012, 04:38:06 posle podne »

Ja sam imao problem sa lozama jer se nisam istezeo kako treba,tj. dovoljno jako i ozbiljno. :) Onda je Markoni odradio par puta jednu vrstu istezanja i ja opet rastegljiv. :D Doduse bolelo je kao da mi neko oci vadi,ali vredi za svaki sekund bola. :) Imas mnogo metoda istezanja,sad samo moras naci odgovarajucu i pridrzavati je se duzi period. ;) Imas one klasicne vezbe koje su kod nas siroko rasprostranjene,recimo u knjizi Vezbanje i Zdravlje ima par vezbica,takodje na youtube,pa pogledaj i nadji neko resenje za sebe. :)
Sačuvana
Zara
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jun 16, 2012, 02:43:51 posle podne »

Ja se izvinjavam,moderatori nek obrisu drugu temu,slucajno sam je duplirala :)
Sačuvana
Zara
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 16, 2012, 02:42:25 posle podne »

Zaista nisam znala kako da dam odgovarajuc naziv temi  :D
Naime, u poslednje dve godine dok treniram ja sam se izuzetno malo teglila i istezala na kraju treninga, i kao rezultat sada imam to da mi je uzasno skracena zadnja loza, kad sednem i ispruzim noge jedva mogu sake na koleno da stavim,kamoli malo dalje. Pocela sam da se redovno istezem,svaki dan medjutim ne pomaze mnogo ,sve sam kraca i kraca i samo cekam kad cu da se povredim.
Jel mogu nesto drugo da radim da bih poboljala stanje ili samo nisam dovoljno strpljiva i treba da istrajem u tome da se svaki dan istezem pola sata?

Znam da je pitanje malo neozbiljno za ovaj podforum ali,nisam znala gde drugde da ga stavim.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.04 sekundi sa 12 upita.