TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403314 Teme od strane 25061 Članovi Poslednji član: Mikelele

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 03, 2025, 02:10:27 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Masa, bez stomaka  (Pročitano 21553 puta)
Ritchie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jun 21, 2012, 10:40:08 pre podne »

Zavisi, ako su ovakve vrucine trening je predvece oko 19:00 ili 20:00.

Ovakav plan ishrane i ako zelim da postujem, ne mogu. Ako je fakultet u pitanju, onda je menza gde biram ili ribu ili piletinu. Ako je neki posao, onda je opet ili neka menza ili slicno. Mislim da bih izludeo da svaki dan u tri obroka jedem belo meso, koje inace obozavam. I jos 7 jaja pored toga, pa sramota kokosku u oci pogledati.

Zanima me odnos proteina i UH u obrocima, gde je cilj da se ne stvara stomak, pa cu se truditi da to iskombinujem raznom ishranom a ne da jedem danima isti obrok svaki dan. Da li, kada je ovakav cilj u pitanju, mogu da uzimam dekstrozu ili maltodex ( i zanima me koja je razlika ) u toku il inakon treninga?

I nisam dobio odgovor, sta da uzimam pred spavanje? Razmisljao sam o whey 100%, ali citao sam da pred spavanje treba da se uzme nesto sto se sporo apsorbuje, pa ne znam da li da kupim volumass pa da ga uzimam samo pred spavanje, a nakon treninga neki shake sa bananom + whey da napravim? 

Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 20, 2012, 06:33:42 posle podne »

Idemo redom.Svako od nas dobija salo kada krene da se goji. E sad,ti dobijas na stomaku,neko dobija podbradak,nekome ode u noge! To je genetika,ne mozes protiv toga! U svoju ishranu trebas da ubacis sto vise proteina,i ugljenih hidrata.

Proteine mozes da crpis iz mesa,jaja...

Dobre hidrate vadis iz krompira,pirinca,ovsenih.

U svakom obroku ti treba malo proteina.

Ugljene hidrate uzimaj ujutru,pre treninga a mozes i nakon treninga.

Znaci : 1. 60g ovsenih + 5 jaja + protein
           2. 150g belog pileceg + salata + 2 jajeta
           3. isto kao obrok broj dva
           4. pre treninga - 100g pirinca + tunjevina
           5. nakon treninga - 200g belog + 50g pirinca + protein
           6. kajgana ili ela sir.

Ovo sto si pitao za veceru.Sve zavisi kada radis trening? Ako zavrsavas sa treningom do 20:30,onda nakon treninga jedes ponovo.Ako treniras kasnije,onda sve zavisi od spavanja. Kada das malo vise informacija,vise ces i dobiti! :)
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #4 poslato: Jun 20, 2012, 03:46:30 posle podne »

Ja sam visok 187cm a imam 77kg i meni je cilj oko 82kg :)
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Ritchie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 20, 2012, 03:34:44 posle podne »

Visok sam oko 187cm. Do pre par meseci sam imao bolove u donjem delu ledja, i ispostavilo se da mi stopala ne staju bas kako treba pa sam dobio uloske da nosim. Smrsao sam trceci u tim uloscima, i sada zelim smanjiti trcanje na samo 1x nedeljno, a ostalo ubaciti teretanu. Inace sam prilicno siguran da cu brzo da doguram do tih 80, jer nikada nisam bio ovoliko mrsav, samo se bojim da ne ode sve u stomak.

Da li bi mogao da pijem dekstrozu za vreme treninga, da li mi to povecava verovatnocu stvaranja stomaka? Inace evo moje jako jako mrsave slike, ako to moze da pomogne. http://i47.tinypic.com/50o2f4.png
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #2 poslato: Jun 20, 2012, 03:19:44 posle podne »

Koliko si visok?
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Ritchie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 20, 2012, 02:59:32 posle podne »

Pozdrav svima,

kao sto svi pisu "vezbao sam ali...", tako i ja. Vezbao sam, prestao nakon pareze lica i sada zelim nastaviti. Smrsao sam dosta, mozda i vise nego sto treba. Sada zelim dobiti koju kilu, ali posto sam uvek imao stomak, sem sad kada sam bas mrsav, bojim se da ce mi prvo sve u stomak ici. Kada god krenem da dobijem koju kilu, prvo sve krene u stomak pa onda ostalo, pa ako neko moze da mi pomogne kako da se hranim da to izbegnem. Da li da smanjim unos UH u ostalim obrocima osim obroka nakon treninga, ili sta da radim. Ukoliko neko moze da mi predlozi plan ishrane, ili ostavi link do neke koja bi bila pogodna za mene. Inace imam 76kg, i zelim otici na 80-82.

Od suplemenata mislim da uzmem scitec 100% whey, i mislim da ga uzimam samo pred spavanje, jel to ok? A da mi kazete sta bih mogao da uzimam posle treninga. Mislio sam volumass 35, ali ne ispada jeftino bas uzeti 100% whey i jos pored toga volumass, pa me posavetujte i oko toga.

Jos jedna stvar ukoliko vezbam predvece, da li obrok posle treninga treba da mi bude vecera, ili vecera treba da bude obrok nakon toga?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.035 sekundi sa 13 upita.