TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398268 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 14, 2024, 11:04:50 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Akademija debelih!  (Pročitano 19664 puta)
s,boban69@
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Jun 25, 2012, 10:52:30 posle podne »

Apsolutno tačno i dokazano 8)
Sačuvana
SaLe016
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Jun 25, 2012, 08:50:17 posle podne »

Ma to stoji da je genetika cudo, ali uz uporan trud i korigovanu ishranu, mozes 10x bolje izgledati od onog sto kazu da mu je telo "savrseno" bez teretane, na to sam mislio :)
Sačuvana
s,boban69@
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Jun 25, 2012, 08:29:34 posle podne »

Ne znam za tebe, ali sam za 3mes, od 110kg, stigao na 91kg...nisam ni sekunde bio gladan niti osecao glad...JEDINO STO TREBA JESTE VOLJA!!!! Sve se moze kad se hoce, kakva genetika kakve gluposti, normalno da se svi mi razlikujemo po tezini i velicini kostiju, ali kad sredis ishranu i organizam funkcionise kako treba...obrisaces ovaj post garantovano
Sale, nemam ja šta da brišem. Ipak sve ide iz mozga, naravno ko ga ima....a i genetika je ipak cudo, priznao ti ili ne. ;)
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Jun 25, 2012, 07:45:38 posle podne »

Upravo pocinje pregled dana na Pinku. Uzivajte ! :D
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Jun 25, 2012, 07:15:09 posle podne »

Sve je u glavi,uvek je tako bilo! :)
Sačuvana
SaLe016
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Jun 25, 2012, 03:46:28 posle podne »

Jednom debeo uvek debeo. Njihov problem je u glavi ili u genetici.

Ne znam za tebe, ali sam za 3mes, od 110kg, stigao na 91kg...nisam ni sekunde bio gladan niti osecao glad...JEDINO STO TREBA JESTE VOLJA!!!! Sve se moze kad se hoce, kakva genetika kakve gluposti, normalno da se svi mi razlikujemo po tezini i velicini kostiju, ali kad sredis ishranu i organizam funkcionise kako treba...obrisaces ovaj post garantovano :)
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Jun 25, 2012, 03:30:04 posle podne »

Nadam se da ce bar neko od njih promeniti svoj zivot.E sad,cini mi se da na kraju svake nedelje po 2 para idu na vagu,i onaj koji je izgubio manje kilograma-ispada,ili tako nesto.Videcemo vec kako emisija bude odmicala.

Mozda nekome klikne u glavi i kaze sebi : ''Nastavicu ovako,ne zelim biti debeo!''.

Da li ima nekoga iz PanSporta? Ja nisam primetio,ali bi bilo mocno da su ubacili Marka D. ili Alena,ipak bi imali sta da prenesu i debelima i nama manje debelim ! :P :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #12 poslato: Jun 25, 2012, 02:27:48 posle podne »

Ne slažem se, ja imam baš lepe primere oko sebe, kompletno transformisanje ljude i psihički i fizički.

A što se tiče emisije sviĂ°a mi se ideja, nadam se da će se preneti lepa poruka - o zdravoj ishrani , vežbanju, stilu života... tj da će ljudi naučiti nešto pametno iz cele emisije a ne samo pratiti njihove suze i znoj...
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #11 poslato: Jun 25, 2012, 11:47:44 pre podne »

Nisam gledao tu emisiju niti bilo kakav tip emisija, ni na nasim ni na stranim televizijama.

Kakvi su utisci? Sta ima konkretno rade sa ishranom i treninzima?
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
s,boban69@
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jun 25, 2012, 11:20:08 pre podne »

Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #9 poslato: Jun 25, 2012, 11:07:36 pre podne »

Markoni ima tu emisiju odavno :D Ljudi skidaju po 20 kg za 6-8 meseci,a ne budu dana jednog gladni,samo sto malo boli kad se vezba. :D ;) Osecam da ce u ovoj emisiji samo jos vise rasiriti predrasude o tome da se mora trcati da bi se smrsalo,da se mora gladovati i da su tipovi poput dr. Feel Good-a nesto najbolje kod nas,a to su ustvari prodavaci magle. :)  To na TLC sam gledao jednu emisiju,tereli su lika po ogromnoj vrucini da vozi bajs,covek kad se nije slogirao,naravno odustao je,nije izdrzao,a posle kad su mu dali neku pauzu(mesec-dva) kad on treba sam da vezba i vodi racuna samo je bio kontra efekat,posle tolike muke covek kad je trebao sam sebe da natera na ono isto nije mogao-zeleo,vec se ugojio par kila jer ne zna mucenik da ne mora da trci na 40+ ili vozi bajs i ne zna kako treba da jede. Malo mi je bilo cudo samo sto se to na TLC desava u Americi,a oni su ispred nas jedno 20-30 godina,pa mi to malo nije jasno,da i oni rade takve gluposti.

P.S kad vidim tako nesto uvek se setim momka koji je proslo leto na jednom stadionu trcao na 35+ u suskavcu i gornjem i donjem delu,nisam bio siguran da li da se smejem ili placem.
« Poslednja izmena: Jun 25, 2012, 11:09:08 pre podne od strane Stefan L. » Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #8 poslato: Jun 25, 2012, 10:16:18 pre podne »

Sta god da im daju da rade bice im bolje nego da nastave stari rezim,mada sam protiv tih naglih rezova!
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #7 poslato: Jun 25, 2012, 10:12:43 pre podne »

Ono sto sam video na TLC-u mi se uopste ne svidja. Tipa teraju ih da trce na 40+ stepeni pa ko valjda pobedi ne ispada a ko bude poslednji ide u eliminaciju, tako nesto...
Izgladnjuju ih i sl. survivor gluposti.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #6 poslato: Jun 25, 2012, 10:04:16 pre podne »

Nije problem da oni smrsaju,problem ce biti kako odrzati to stanje jer procenat onih koji ostanu na tome je veoma mali,obicno se veoma brzo vrate u predjasnje stanje i nastavljaju sa dobijanjem na tezini.U svakom slucaju dobar projekat !
Sačuvana
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 25, 2012, 02:54:26 pre podne »

Prikazuje se na TLC-u slicna takva emisija zove se Biggest Looser stvarno sam zapanjen kakvi izlaze odatle.. :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.11 sekundi sa 17 upita.