TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398172 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 10, 2024, 09:45:23 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Mala nedoumica oko UH  (Pročitano 7790 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #11 poslato: Jul 12, 2012, 05:46:34 posle podne »

Iam 88kga i razvalim se od 50gr pirincha lol
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Markoni015
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jul 12, 2012, 05:23:15 posle podne »

Kako to na 100g belog mesa ispadne 30g proteina, kad je sveze oko 21g na 100g?
Ja jedem braon pirinac pred trening sa belim mesom, 3 kasike, to je oko 80g. I ne fali mi nista.
Sačuvana
Peki
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ALL NATURAL !!!

« Odgovor #9 poslato: Jul 10, 2012, 02:49:42 posle podne »

Isto volim i ja da pojedem dosta pirinca ali to je obicno po 50 g uz belo meso + salata(luk..paradajz..krastavac..) pomesano..sta ces bolje ?
Sačuvana
Još uvek sanjam mračne oblake da prolaze,
još uvek mislim kako jedna reč promeniće svet!
I onog dana kada mene više ne bude,
ni tada nema povlačenja, nema predaje!!!!
djoleeeee
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Trazi nacin a ne izgovor!

« Odgovor #8 poslato: Jul 10, 2012, 01:42:45 posle podne »

Ne znam u cemu je fora, stvarno sam se zabrinuo sad, ne mogu da verujem da ljudi skoro duplo veci od mene ne mogu da pojedu 100gr (MEREN NEKUVAN) pirinca za obrok, jos vise me zabrinjava sto ja uz tih 100gr pirinca pojedem i 200gr belog mesa i paradajz ili zelenu salatu... :S
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jul 10, 2012, 01:33:51 posle podne »

uvek ista zajebancija oko merenja hrane. Ima ljudi koji i dalje mere kuvan pirinač pa postuju količine ovde. Lično ne razumem ljude koji mogu strpati u sebe 200g (sirovo merenog) pirinča, koji mu doĂ°e na nekih 500-600g kuvanog. Ja ne mogu toliko pojesti dnevno, a baš volim da jedem pirinač.
Verovatno će ti ovo biti dobra formula za masu, ako uspeš da pojedeš toliko, kao što kažeš---
Sačuvana
Arbeit macht frei.
djoleeeee
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jul 10, 2012, 12:29:02 posle podne »

Čeakj malo ti uzmeš izmeriš 200gr pirinča, skuvaš ga i pojedeš, to hoćeš da mi kažeš? I dalje imaš samo 70kg?

U 2 obroka, da... (znaci 2x po 100gr)

Recite mi da se salite, pocinjem da brinem da imam pantljicaru :S
Sačuvana
Peki
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ALL NATURAL !!!

« Odgovor #5 poslato: Jul 10, 2012, 11:11:14 pre podne »

Pravim neke planove za "sledecu sezonu" :) Pa me interesuje vase misljenje...

Planiram da pocnem sa nabacivanjem kilograma od septembra (zdravlje Boze), pa me interesuje da li je za taj poduhvat dovoljno 2-3 vocke (banane, jabuke, kruske...) i 100gr ovsenih i 200gr pirinca +/- kriska dve nekog integralnog hleba na dnevnom nivou?

Svakako cu ja pratiti rezultate i na osnovu njih dodavati ili oduzimati ali me interesuje onako okvirno, uobicajeno...

Takodje osim u PWMu, da li je potrebno unositi s vremena na vreme (kao da cujem stope... :P) neki prost UH?

p.s. imam 70kg...
200 g pirinca brate jel si ti Supermen ?
Sačuvana
Još uvek sanjam mračne oblake da prolaze,
još uvek mislim kako jedna reč promeniće svet!
I onog dana kada mene više ne bude,
ni tada nema povlačenja, nema predaje!!!!
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #4 poslato: Jul 10, 2012, 11:09:06 pre podne »

Čeakj malo ti uzmeš izmeriš 200gr pirinča, skuvaš ga i pojedeš, to hoćeš da mi kažeš? I dalje imaš samo 70kg?
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
djoleeeee
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 10, 2012, 10:59:02 pre podne »

Planiram da pocnem sa nabacivanjem kilograma od septembra (zdravlje Boze), pa me interesuje da li je za taj poduhvat dovoljno 2-3 vocke (banane, jabuke, kruske...) i 100gr ovsenih i 200gr pirinca +/- kriska dve nekog integralnog hleba na dnevnom nivou?

Svakako cu ja pratiti rezultate i na osnovu njih dodavati ili oduzimati ali me interesuje onako okvirno, uobicajeno...

Takodje osim u PWMu, da li je potrebno unositi s vremena na vreme (kao da cujem stope... :P) neki prost UH?

p.s. imam 70kg...

Kako ćeš, života ti pojesti 200gr pirinča dnevno? Da li si ti svestan koliko je to pirinča kada se skuva?

Naravno da sam svestan, svakog dana ga jedem... Ako sada mogu, kontam da cu kad zahladni moci i vise da pojedem pa se pitam da li je potrebno vise?

Mozes ovsene i 150gr, ja tako radim npr. za dorucak, tad kovnem 150g ovsenih, 5 belanca i 2 zumanca, da vidis kako se najedes  ;D
Ubaci i krompir, zaboravio si on je dobar izvor UH,  bolje nego integralni hleb, mozes i testenine od heljde recimo, nisu lose  :D

Ma gde, jedva i ovih 100gr pojedem moram bananu da ubacujem... Za krompir sam cuo mnogo za i protiv misljenja, a i ne obozavam bas da ga spremam :) pirinac mi je skroz ok... ;)
« Poslednja izmena: Jul 10, 2012, 11:02:15 pre podne od strane djoleeeee » Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #2 poslato: Jul 10, 2012, 08:59:55 pre podne »

p.s. imam 70kg...

Kako ćeš, života ti pojesti 200gr pirinča dnevno? Da li si ti svestan koliko je to pirinča kada se skuva?
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
djoleeeee
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 10, 2012, 12:53:02 pre podne »

p.s. imam 70kg...
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.342 sekundi sa 17 upita.