TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 10:35:50 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Imam problem ! :(  (Pročitano 1618 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Avgust 18, 2012, 10:59:41 posle podne »

Radi se o generalnom sveprisutnom problemu savremenog srpskog društva, bla, bla...  8)
mogao bi da uradiš test na helibobakter, možda je to uzrok problema....
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Avgust 18, 2012, 05:19:28 posle podne »

Nisam,zato sto ovi doktori kazu samo : ''Ako ti bude bas hitno,onda idi u hitnu.'' Trenutno su nam skoro svi doktori na odmoru,.bla bla. Pa ti mozes da umres ispred njih,ne bi se ni pomerili.

O cemu se tu radi?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Avgust 16, 2012, 08:36:30 pre podne »

Da li si radio test na Helicobakter?
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Avgust 10, 2012, 03:24:53 posle podne »

Primetio sam da nemam nikakvih problema ovako kad ustanem.Jutros sam jeo,i odmah je pocelo da me przi sa leve i desne strane,negde ispod rebara,a bol se na desnoj strani malo siri i ka ledjima! Takodje,sinoc kada sam jeo,osetio sam przenje u desnom donjem delu grudi...
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Avgust 09, 2012, 02:44:01 pre podne »

Pozdrav.Primetili ste da stalno otvaram neke teme,zalim se,ali..Da pocnemo ovako!

Postoji tema :''Slepo crevo VS istegnuce'' - pojavio mi se pre dva meseca bol,desno od pupka,i trajao je nekih desetak dana.Kako god,proslo je i to,ali se pojavilo nesto drugo,vezano za to!

Problem sa ''grudnim delom kicme'' sam napravio isto zbog te jedne stvari.Lezao sam preko jastuka,zato sto mi je bilo lakse i tako na par dana zeznuo kicmu!

A sada,uzrok svih mojih problema se svodi na sledece :

Nakon tog bola pored pupka,pocelo je da mi se cuje klokotanje u stomaku!Koza iznad zeluca mi se zacrvenela i pocela da golica!Naravno,kako se to klokotanje povecavalo,povecavala se i fleka na kozi,i sada ima precnik 2-3cm!Ima boju kao modrica,ili tako nesto.

Sta god da pojedem,probada me u levom delu grudi,a ponekad i u desnom,i to skroz sa strane.Kada popijem vodu,po 2h je slusam kako skace po stomaku,krci,kao da ne moze da prodje!Zbog tog probadanja i ostalih stvari,imam neki trip da mi je srce stradalo nekako,da ce da mi se nesto desi! U predelu srca cujem kako voda napravi jake zvukove,i malo zapulsira,pa se istripujem da je problem sa srcem.

Vec dva meseca ne spavam lepo,prestao sam da treniram,izgubio sam pola misicne mase,za mesec dana sam 'pao' 3-4kg. :( Slabo jedem,pre sam mogao i po 10 puta dnevno,obilno a sada maksimalno 3 puta! :(

I vise ne znam sta da radim! Sutra cu otici kod doktora,ali kada god odem,oni kazu da nije nista strasno! Radio sam EKG pre 50ak dana,bio je skoro savrsen,znaci da verovatno nije nista vezano za srce,kao sto sam ja mislio. I potpuno mi se promenio zivot! Ponekad osetim tako jaku malaksalost,puls mi bude nekako slab,unervozim se,i prekinem druzenje sa ljudima koje volim,zato sto imam samo zelju da legnem,da se odmaram.

Razmisljao sam,mozda sam i anksiozan,i to sam testirao! Nema ni govora o tome,pokusavam da uzivam u svakom trenutku,skrecem misli sa tih problema,potpuno zaboravim na to,i onda se odjednom nekako promeni sve,osecam se malaksalo,pocne da me boli u grudima,neko nadimanje,sta li.

Ako je neko imao neku slicnu situaciju,neka napise nesto,kako se boriti protiv zeluca i njegovih stvari koje me muce! Izvinite sto vas smaram,ali kada se nekome pozalim,on kaze : ''Procice'' , ''Rastes'',''I meni isto pa se ne zalim''...:(

Veceras sam pojeo neku jabuku,i bila je kisela! Seo na klupicu,bilo sve oke,i odjednom je pocelo nesto u desnom delu grudi,mozda cak i ka ledjima da mi se trese i vibrira! I onda od straha da nije srce,odmah se javila malaksalost,osecaj slabosti... :'(
« Poslednja izmena: Avgust 09, 2012, 02:47:17 pre podne od strane neko tamo » Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.07 sekundi sa 18 upita.