TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397970 Teme od strane 25049 Članovi Poslednji član: mihailomikedjordjevic1987

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 12:35:36 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Donji stomak  (Pročitano 10664 puta)
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Februar 11, 2008, 09:48:38 pre podne »

evo slike pa molio bih za savjet da se izdefinisem

Pravilna ishrana(6 kvalitetnih obroka), kombinacija kardija i teretane, dovoljno odmora i suplemenata.
Sačuvana
Kale
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Februar 10, 2008, 07:48:04 posle podne »

Nema A. Cuts-a bez dijete, u prevodu DZABA vam cimanje,ako se kasika ili "ne probusi" ili da se shvati klopa "malo" ozbiljnije!
Pocne se sa laganom redukcijom nepotrebnih namirnica...suvishnih kaLORIJA..bespotrebnih masti...pa tek onda kada ste vec u lepom rezimu ishrane i pravilno raspodeljujete klopu tokom dana, tj. direktno ste stimulisali brzinu metabolizma, onda taj proces koji je vec dobijo zamajac ulepsate i ubrzate kvalitetnim sagorevacem! Eh, taj inicijalni period,dragi moji zahteva, recimo, tri nedelje discipline, nakon toga su rezultati vidni na svakih nekoliko dana..... :-* No sve se to zacini raznim pikanterijama, koje se otkrivaju u samom procesu....Srecno! ;D
Sačuvana
Stupid is who stupid does!
Hardboard
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Februar 10, 2008, 05:59:08 posle podne »

evo slike pa molio bih za savjet da se izdefinisem
Sačuvana
U tom grmu lezi zec!
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #36 poslato: Februar 08, 2008, 11:24:25 posle podne »

Meni je zaista bilo dovoljno po kesica dnevno.A i svima bih preporucila da krenu tako pa ako im ta jedna kesica dnevno vrsi poso zasto bi nepotrebno povecavali.
Svaka cast onda za napredak i trbusnjake,samo napred.A u ovom sportu definitivno moras biti malo narcisoidan ili nista od napretka :)
Sačuvana
Be Happy!!!
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Februar 08, 2008, 10:27:48 posle podne »

Pa ono koristila sam ga 3 nedelje,pa jednu pauzirala,pa opet tri nedelje.Tako da mi je otisla jedna kutija.Pila sam po jednu kesicu dnevno.Ali meni su sagorevaci zaista potrebni kao mala pomoc,tako da sam skinula par kg.Ali zaista ubijala sam se od treninga,ali nazalost nisam korigovala ishranu onoliko koliko bi trebalo,cime se bas i ne ponosim ::)
To ti je moje iskustvo,ali npr mene i drugaricu je dobro odradio tada,dok ga je i moj drug u isto vreme koristio,i imao daleko sredjeniju ishranu i sve a manje mu je pomogo nego nama.Hocu da ti kazem sve je individualno,moras malo da experimentises
Sačuvana
Be Happy!!!
Nitro
Gost
« Odgovor #34 poslato: Februar 07, 2008, 10:43:56 posle podne »

Hvala:)
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Februar 07, 2008, 10:16:49 posle podne »

Covek ja nisam nikad koristio ni jedan stim i trim tako da neznam ali sada posle ac nameravam da probam ovaj sa mahuangom pa da vidim koji mi je dao bolje rezultate...inache sada vise ni u to nisam siguran posto neznam kakav je ovaj sa mahuangom...nije to isto ko onaj ranije..aj neka neko ukratko uleti u prichu..

Ma Huang ti je u stvari ephedra,i u sustini stim&trim se sad jos uvek nalazi kod nas na trzistu,i koliko sam ja upucena nije to neko novo izdanje,a to je jos jedini sagorevac koji kod nas moze da se pronadje a da je sa ephedrom.Naravno dok i njega ne budu poceli da prave bez nje sto ce mene iskreno bas razocarati.
Odlican je zaista i slazem se da se ne mogu uporediti sagorevaci sa ephedrom i oni bez nje,a to govorim iz licnog iskustva.Mada i Animal cuts je meni dobro odradio poso
Sačuvana
Be Happy!!!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #32 poslato: Februar 07, 2008, 09:45:23 posle podne »

brate ti bas krenuo u bzv postovanje??

u sta? o cemu pricas?
U spam
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Nitro
Gost
« Odgovor #31 poslato: Februar 07, 2008, 09:40:27 posle podne »

Covek ja nisam nikad koristio ni jedan stim i trim tako da neznam ali sada posle ac nameravam da probam ovaj sa mahuangom pa da vidim koji mi je dao bolje rezultate...inache sada vise ni u to nisam siguran posto neznam kakav je ovaj sa mahuangom...nije to isto ko onaj ranije..aj neka neko ukratko uleti u prichu..
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #30 poslato: Februar 07, 2008, 09:12:55 posle podne »

brate ti bas krenuo u bzv postovanje??
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Hardboard
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Februar 07, 2008, 07:42:55 posle podne »

ma nije mi bas veliki donji stomak vec malo al ipak ja bih htjeo da mi bude barem ravan.ja sam cuo da ga se tesko rijesiti jer kao stomak se nemoze skinuti trbusnjacima.
Sačuvana
U tom grmu lezi zec!
Hardboard
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Februar 07, 2008, 07:41:05 posle podne »

pa probacu sa animalom jer mi je drug vec to preporucivao,pa vidjecu da postavim sliku pa da mi onda das savjet
Sačuvana
U tom grmu lezi zec!
Hardboard
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Februar 07, 2008, 07:30:14 posle podne »

da li ja mogu nabiti definiciju sa 40 kg 20 ponavljanja ili je bolje 50kg 15 ponavljanja,uz koristenje nekog sagorivaca
Sačuvana
U tom grmu lezi zec!
Nitro
Gost
« Odgovor #26 poslato: Februar 07, 2008, 07:14:08 posle podne »

Neznam kakav je on ja sam jos uvek na cutsu i mogu ti recji da nije losh...
Znam da je bio Neki stari S&t i da je on bio neuporedivo bolji...ovo sad nije isto sto i efedrin ja mislim ili sta god u svakom slucaju taj deo nisam bash najbolje shatio...tako da kad sam cuo maxxa da jednom hvali taj stari ,postalo mi je nejasno sta se sad misli o ovom novom...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #25 poslato: Februar 07, 2008, 07:08:06 posle podne »

A jel mislis na ovo sa Mahuangom ili onaj koji je postojao ranije....?
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.103 sekundi sa 18 upita.