TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398299 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 17, 2024, 04:35:33 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: moj napredak 19.godina  (Pročitano 4673 puta)
pedjoni986
Gost
« Odgovor #2 poslato: April 03, 2013, 11:52:47 pre podne »

Ok, trebas da budes zadovoljan ,jer si dosta sala resio. sada je pravo vreme da dobijes malo kvalitetne mase (mada ne znam koji su ti ciljevi)
Sačuvana
Sayberman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 03, 2013, 12:50:20 pre podne »

animal cuts , dijeta(korigovana ishrana ) , trcanje od 30 do 45 minuta
svaka kritika je dobrodosla.
Usput ,
3 dana treniram jedan dan pauza , kada treniram tada i trcim sto znaci trcim 3 dana pa pauza .
Hranu sam maksimalno korigovao ..
Jedino sto sam spavao manje , jer uglavnom legnem kasno ... oko 2- 3 ujutru legnem nekad i kasnije , ustajem u 7 zbog faksa , pa preko dana ako spavam ponekad 2sata . to mi je najgore bilo .
ostalo je sve lako :)
Imam osecaj da nisam izgubio nesto na kilazi , ali sam se zategao dosta. Imam trenutno 84kg . Mislim da sam imao nekih 87 88 pa mozda i 89 kg , sve varira od vage do vage to . mada iskreno ja to i ne gledam. Znam kad obucem farmerke da mi spadaju :) moram da busim kais :P
animal cuts mi je pomogao dosta , bas sam zadovoljan . Prvo sto mnogo mozes vise i bolje da odradis trening . Drugo , sluzi mi i kao motivacija realno nije jeftin preparat pa da bih kupio to i samo da ga bacim ( mislim ako ne korigujes ishranu onda dzabe sve to ) . Nisam imao nikakva nezeljena dejstva ako  nekog interesuje .
« Poslednja izmena: April 03, 2013, 01:07:21 pre podne od strane Vuki » Sačuvana
No pain, no gain !
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 1.755 sekundi sa 17 upita.