TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 06:17:48 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Upala misica  (Pročitano 2986 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jul 03, 2013, 11:41:13 pre podne »

Ok, javi ako bude neki problem...
Pozdrav  :)
Sačuvana
perun89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jul 02, 2013, 01:27:11 pre podne »

Hvala ti na odgovoru, otrpilike to sam i uradio. cim se upala smanjila temperatura je nestala. Sad bar tacno znam sta da radim ako mi se to ponovo desi :)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 01, 2013, 11:10:45 posle podne »

Da li imaš još neki problem? bolgrla, pečenje pri mokrenju, bol u slabinama...?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jul 01, 2013, 11:09:41 posle podne »

Treninge prekini nekoliko dana.
Odmaraj što više.
Dosta tečnosti i vitamina. Probaj da uzmeš paracetamol i vitamin c.
Sačuvana
perun89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 27, 2013, 10:21:04 posle podne »

Pozdrav,

Ne znam dal sam potrefio pravo mesto za ovaj post, al imam temperaturu tako da mi se prasta :P.
Probacu ukratko da objasnim problem i bio bih stvarno zahvalan ako mi neko strucan odgovori u sto skorijem roku. U teretanu idem vec par godina i mislim da  mogu za sebe da kazem da sam solidan vezbac. Ali zadnja 3 meseca sam se posvetio prirodnim vezbama i kardiu, bez ikakvih tegova ili dodatnih opterecenja bilo koje vrste. Smrsao sam skoro 10 kila i sve je to lepo al mi je nedostajala teretana i gvozdje :).
Krenuo sam pre 4 dana ponovo na treninge, sve lagano kao sto bi i trebalo posle duze pauze ali ipak izgleda da sam trebao jos laganije :(.
Ponedeljak, odradio sam grudi i trbusnjake, sve super, ja sav srecan i nasmejan. Problem pocinje u utorak ujutru, budim se oko 6 ujutru sav mokar, nije mi bilo jasno sta se desava, slucajno pomislim da izmerim temperaturu, 37.5. ok, nije strasno. Vratim se u krevet, zaspem i sve kul. Da skratim.
Evo do danas sam redovno isao na treninge, radim particiju dnevno i guram nekako. Ali bar 3-4 puta u toku 24h spopada me temperatura izmedju 37 i 38. Imam dosta jaku upalu celog tela, (ipak nisam trebao da radim mrtvo, posto me ledja i zadnja loza ubijaju). Nikad ranije nisam imao temperaturu od upale misica, a cesto sam imao i gore upale. Danas posle treninga kad me je ponovo uhvatila temp. u svom ocaju pronadjem na netu, da se desava ponekad da od upale misica skoci temp. Ne bih davio sada ovde ali upravo imam 38.9 i nije mi jasno u glavi, problem je sto imam takav posao da moram da budem 100% skoncetrisan sve vreme, a temp. naravno to onemogucava. Nije problem u ishrani ili u suplementaciji, vodim racuna o takvim stvarima. U sustini, odlepicu ako se ovo stanje nastavi. Zadnja 4 dana ignorisem upale i treniram nekako.

Pitanja su:

1. Da li da iskuliram treninge dok me temperatura ne pusti bar ceo jedan dan.
2. Da li neko mozda zna neki nacin da se ubrza ceo proces prolaska upale. (do sada sam probao: masaze, led, dosta tecnosti, istezanje, cak sam cuo da ako iscedim 2 limuna u casu i popijem to bez secera prolazi upala, probao jutros, nista od toga, popio sam 2 brufena i ako sam protivnik lekova i vise volim onaj brdjanski pristup, pusti da prodje samo).

« Poslednja izmena: Jun 27, 2013, 10:31:05 posle podne od strane perun89 » Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.124 sekundi sa 17 upita.