TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395116 Teme od strane 25006 Članovi Poslednji član: Vlad77

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 24, 2024, 10:15:42 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Oslic filet vs cela riba?  (Pročitano 2526 puta)
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #8 poslato: Avgust 16, 2013, 06:00:40 posle podne »

Uzeo onaj hoki oslic bez glave, 370din kg, leda nema uopste, izgleda isto kao i skusa, ukus dosta prijatniji.
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #7 poslato: Avgust 15, 2013, 09:44:54 posle podne »

Jaka cena ribe , ja sam iz Apatina i kod nas je jeftina riba :) meni je najjeftinija jer se bavimo sa ribarstvom i drzim ribarnicu pa znam kakva riba se uvozi i ceo njen proces dok dodje do kupca , morsku smrznutu iskljucis i zaboravis da postoji , nemoras kupiti u ribarnici , neznam odakle si ali ukoliko imas neku reku u blizini onda ima i privrednih ribara i kupis direkt sa vode , mora biti jeftinije ....
Ne jedem ribu redovno nego samo dok je post pa kontam nece mi biti nista. jbga kao sto kazes i sam jake su cene, a ne prija mi smek recne ribe. Jedino mogu sarana ako su snicle u prezli i eventualno pastrmku ako skinem kozicu, ali to je 450-650dinara, imao sam semu za dimljenog tolstolbika povoljno, ali toga sad nema jer je vrucina pa ga ne dimi taj priijatelj.
Sačuvana
acomedic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 2

« Odgovor #6 poslato: Avgust 15, 2013, 08:13:07 posle podne »

Jaka cena ribe , ja sam iz Apatina i kod nas je jeftina riba :) meni je najjeftinija jer se bavimo sa ribarstvom i drzim ribarnicu pa znam kakva riba se uvozi i ceo njen proces dok dodje do kupca , morsku smrznutu iskljucis i zaboravis da postoji , nemoras kupiti u ribarnici , neznam odakle si ali ukoliko imas neku reku u blizini onda ima i privrednih ribara i kupis direkt sa vode , mora biti jeftinije ....
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #5 poslato: Avgust 15, 2013, 06:36:46 posle podne »

Samo 300g :o I u ovom gde je cela riba bez glave? E jbga, to je malo, ali ne vredi da jedem skusu i cekam kada cu povratiti.
Sačuvana
eXe GYM - Novi Sad
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 911


eXe GYM - Novi Sad
« Odgovor #4 poslato: Avgust 15, 2013, 03:18:07 posle podne »

oslic zamrznut je bar meni ukusan ali kao sto si i sam rekao... jako jako JAKO JAko puno vode :/ od 1kg ne dobije se ni 300gr spremljene ribe :/ tako da izadje dosta skupo
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #3 poslato: Avgust 15, 2013, 02:11:22 posle podne »

Ma skupa je sveza. Saran 650din/kg, pastrmka 450din/kg. Ne znam koliko je stuka, ali ne verujem da je ~250din za kilogram. Danas sam uzeo za 210din 850g skuse, to mi je dovoljna dnevna kolicina samo ne mogu da je jedem prijatno :( Mislim da je oslic slicne cene. Probacu sutra ovaj bez glave onda.
Sačuvana
acomedic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 2

« Odgovor #2 poslato: Avgust 15, 2013, 01:13:56 posle podne »

Bolji je u komadu , samo ogulis kozu i polako skines filet n nije komplikovano jer samo odstranis kicmu i to je to , ali moje misljenje je da ti je bolje kupiti svezu recnu veci komad i isfiletiras , napravis porcije i zamrznes , bar znas sta jedes i koliko je dugo zamrznuto ...
Mnogo manje se oseti od skuse ali slicna cena je stuka koja ima oko 85 kcal 18.5-19.5 proteina na 100 gr
« Poslednja izmena: Avgust 15, 2013, 01:19:27 posle podne od strane acomedic » Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #1 poslato: Avgust 15, 2013, 12:49:12 posle podne »

ovo http://www.frikom.rs/rs/proizvodi/riba/fileti-i-odresci/oslic-filet ili

ovo http://www.frikom.rs/rs/proizvodi/riba/cela-riba/oslic-bez-glave

Pokusao sam sa skusom, ali ne ide, ima neki jak smek i ne vredi da se mucim i jedem je na silu. Zanima me jel ukus ovog oslica isti, tj. ista stvar je u pitanju samo ovu celu ribu treba ocistiti ili ima jos neka razlika? Citao sam po forumu i vidim fileti se izbegavaju zbog velike kolicine vode u njima. Sastav je predpostavljam isti kao i kod drugih riba 17-20g proteina i oko 100kcal na 100g?
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.085 sekundi sa 17 upita.