TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398382 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 03:14:12 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 19 20 [21] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Nikolic's training log.  (Pročitano 56362 puta)
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Septembar 05, 2013, 11:41:50 pre podne »

Nikolicu koliko vremena ti je trebalo da sa tih 64-65kg stignes do 81-82?
Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Septembar 05, 2013, 11:38:11 pre podne »

Pa dobro, delimicno i jesi u pravu, sto duzi staz, to tezi napredak,i stagnacija snage.. Ali sa druge strane, ponovo je tesko jer ides natural putem,  elem videces i sam kada budes seko kalorije, prosao sam sve te kurcoglavine psihofizicki i nije nimalo lako.

Po meni je vezbac uspeo ako spoji snagu, izgled, kondiciju, agilnost, i tako dalje i tako blize, jednom recju da ga ima za sve, tome ja tezim i to bi bilo to :)

Srecno u svom cilju, samo cvrsto veruj u to i desice se ;)
Hvala. :)

Pridruzio bih se dobrodoslici i lepim zeljama da uspes u svom cilju!Nece biti lako,ali tu smo da te bodrimo!!! ;)
Hvala na podrsci. :)
Sačuvana
"In the land of the blind, the one-eyed man is king"
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #7 poslato: Septembar 05, 2013, 11:33:34 pre podne »

Pridruzio bih se dobrodoslici i lepim zeljama da uspes u svom cilju!Nece biti lako,ali tu smo da te bodrimo!!! ;)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #6 poslato: Septembar 05, 2013, 11:22:07 pre podne »

Pa dobro, delimicno i jesi u pravu, sto duzi staz, to tezi napredak,i stagnacija snage.. Ali sa druge strane, ponovo je tesko jer ides natural putem,  elem videces i sam kada budes seko kalorije, prosao sam sve te kurcoglavine psihofizicki i nije nimalo lako.

Po meni je vezbac uspeo ako spoji snagu, izgled, kondiciju, agilnost, i tako dalje i tako blize, jednom recju da ga ima za sve, tome ja tezim i to bi bilo to :)

Srecno u svom cilju, samo cvrsto veruj u to i desice se ;)
Sačuvana
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Septembar 05, 2013, 11:17:41 pre podne »

Ohooo dobrodošao nikoliću! Samo napred, nadam se da će ti ovaj log pomoći da održiš kontinuitet u treningu i da izguraš do kraja što si zacrtao. Jedina stvar koju zameram je to drastično spuštanje kilograma, to ne ide baš najbolje uz trening snage, mislim da nemaš potrebe to da radiš, ovo je sport u kome nema bulking/cutting faze. Kači video kad stigneš moj komentar neće izostati  ;)
Hvala na podrsci.Nazalost, kod mene ce biti cutting faza, jer sam napravio gresku sto sam se brzo  ugojio sa 63-64kg na ovih 82-83kg.Izgledao sam kao kostur, pa sam zeleo masu na brzinu.Da sam znao onda, bio bi strpljiviji i sad ne bih morao da se mucim oko seckanja.Dobio sam dosta i misica i sala, kojeg sad zelim da se otarasim, pa da krenem na pravi nacin clean bulk, kao sto sam gore naveo.:)
Evo nekih slika sa fejzbuka sto sam iskopao, sa tih 64 kg, ta plava majca sad samo sto ne pukne kad je obucem. :)

Ako krenes da se ozbiljnije seces i oblikujes, i ispratis neku simetriju , moras da promenis snagaski trening kao prvo .. Mozes odrzavati neki nivo snage u tom periodu sa osnovnim vezbama,ali to je sve sto ces uspeti, novo pobedjivanje tezina je manje vise nemoguc proces u toku ozbiljnije secke, budi srecan ako odrzis ono sto si steko u toku bulkinga ili svog klasicnog jelovnika. Secenje je jako komplikovan proces, i tada mora malo da se izbalansiraju treninzi i mallo vezbati pametnije da bi se sprecile povrede..
Bice ispracena simetrija Pedjoni, zato imam ubacen taj random dan za ruke i ostalo.Koliko citam dnevnike treninga ostalih vezbaca izgleda mi kao da to gubljene snage kod reckanja uglavnom vazi za one koji su neko duze vreme u treningu i koji vec sporo napreduju, a ja to nisam.Necemo da nagadjamo, nego cemo videti kako ce se odigrati sve, a sto se tice povreda, nadam se da ih nece biti. :)

Srećno ;)
Hvala Star. :D

Sačuvana
Starfucker
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Nec Hercules contra duos

« Odgovor #4 poslato: Septembar 05, 2013, 11:06:25 pre podne »

Srećno ;)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #3 poslato: Septembar 05, 2013, 10:36:45 pre podne »

Ako krenes da se ozbiljnije seces i oblikujes, i ispratis neku simetriju , moras da promenis snagaski trening kao prvo .. Mozes odrzavati neki nivo snage u tom periodu sa osnovnim vezbama,ali to je sve sto ces uspeti, novo pobedjivanje tezina je manje vise nemoguc proces u toku ozbiljnije secke, budi srecan ako odrzis ono sto si steko u toku bulkinga ili svog klasicnog jelovnika. Secenje je jako komplikovan proces, i tada mora malo da se izbalansiraju treninzi i mallo vezbati pametnije da bi se sprecile povrede..
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Septembar 05, 2013, 06:22:13 pre podne »

Ohooo dobrodošao nikoliću! Samo napred, nadam se da će ti ovaj log pomoći da održiš kontinuitet u treningu i da izguraš do kraja što si zacrtao. Jedina stvar koju zameram je to drastično spuštanje kilograma, to ne ide baš najbolje uz trening snage, mislim da nemaš potrebe to da radiš, ovo je sport u kome nema bulking/cutting faze. Kači video kad stigneš moj komentar neće izostati  ;)
Sačuvana
Arbeit macht frei.
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Septembar 05, 2013, 01:18:57 pre podne »

Evo da i ja otvorim dnevnik treninga.Pocinjem za manje od mesec dana opet redovno da treniram posle pauze od 4 meseca.Upisao sam faks u NS-u, teretanu sam nasao gde cu trenirati, jos samo stan da nadjem.Snaga je opala sigurno samo jos da vidim koliko, posto nisam vezbao uopste preko leta, ali tezinu sam odrzao.

Trenutno stanje:
Visina 180cm.
Tezina: 83kg.
BF: 16-18%.

PR-ovi:
Deadlift: 155kgx1
Squat: 110kgx1, 100kgx5
Bench: 90kgx1, 85kgx5
OHP: 55kgx5

Ishrana:
Planiram da se spustim do nekih 72-73kg za nekih 4 meseca, nadam se do nekih 10-11%BF, pa onda clean bulk 1.5-2kg/mesecno do 90kg.Jedino sto ce biti standardno u ishrani je minimum 8 celih jaja i 1l jogurta dnevno.Samo odatle imam nekih 75-80gr proteina, a cilj ce biti od 100-140gr sto nece biti problem.Praticu unos kalorija, pa cu valjda posle 2 nedelje znati koliko mi treba za odrzavanje tezine.

Suplementi:
• Kreatin monohidrat.
• Kafein.
• Zinc.

Trening:
Trening ce varirati, ali za pocetak krecem sa mojom varijacijom 5x5 programa.Zelim da naucim olimpijske liftove tako da ce biti ubaceni na kraju svakog treninga, prvih mesec dana rad na tehnici sa praznom sipkom (California Strength progresija).Takodje hocu da se vise fokusiram na fleksibilnost tako da ce biti obavezno istezanje posle treninga i valjda cu konacno steci tu fleksibilnost da mi se peta ne podize kad radim cucanj sa tezinama blizu max-a.Gledacu da u prvom mesecu idem sto cesce u teretanu, po mogucnosti 6-7 puta nedeljno, posto imam dosta toga da nadoknadim.Za pocetak ce intenzitet biti nizak tako da ce to biti izvodljivo.Necu se uvek drzati striktno 5 serija, mozda uradim i 6-8 serija jedne vezbe, ako budem imao snage i volje za to.

To bi trebalo da izgleda ovako nekako, rotiracu ove dane:

A dan:
Squat 5x5
Bench 5x5
Deadlift 1x5
Pull-ups 5x5
Face pulls 4x10
Snatch tehnika

B dan:
Squat 5x5
OHP 5x5
Barbell Rows 5x5
Dips 5x5
Lateral Raises 5x10
Clean&Jerk tehnika

Random dan:
Ruke + vezba za grudi, ledja, trbusnjake, listove itd.

Final words:
Dobrodosli su svaki savet i kritika.:)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 19 20 [21] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.128 sekundi sa 17 upita.