TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 08:13:58 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc oko programa za dobijanje mase!!!  (Pročitano 4187 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #3 poslato: Novembar 02, 2013, 11:14:19 posle podne »

Nem potrebe *miceoni da toliko komplikujemo stvari za početak. Biće dovoljno da nam *mare za početak kaže koliko se bavio sportom pre ovoga polaska u teretanu i da li je ikada ranije dizao tegove?
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
miceoni
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Novembar 02, 2013, 05:53:38 posle podne »

Koliko si visok i koliko si tezak?

Za dobijanje mase postoje zlatna pravila.

-iskljucis bilo kakvu vrstu kardio treninga, trcanje, stalno igranje nekog sporta, boks i sl.

-ne vezba se svaki dan, vec 3 dana nedeljno sa srazmernim pauzama, npr ponedeljkom, sredom i petkom.

-cetiri glavne vezbe su: bench press, siroki zgibovi, cucnjevi s tegovima, mrtvo dizanje. Pa ti detaljno istrazi o ovim vezbama kako bi mogao pravilno da ih radis jer je to dosta bitno.

-kada radis vezbe moras da imas tri stvari na umu: treba da dizes velike tezine, nesto sto ti je tesko ali ipak mozes da podignes a ne da dizes nesto sto ti je lako, drugo stvar je da ne dizes vise od 10 puta, najbolje je od 6 do 8 puta u jednoj seriji, polako, pusti misici da disu i treca stvar je da nema potrebe da vezbas vise od sahat ipo vremena, sahat vremena je dovoljno.

Posle treninga napuni svoje telo ugljenim hidratima za obnovu energije i proteinima. Proteini su ti bitni za izgradnju misicne mase. Mozes da kupis neki protein poput Mass fusion ili Elite mass, a ovako u hrani najbolje je da konzumiras smoki, cips, kikiriki, orah, belo meso, pirinac i dr.
Sačuvana
Mareczbg123
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Oktobar 15, 2013, 04:05:20 posle podne »

Ako moze neko da mi kaze petodnevni program za dobijanje mase. Ja sam tek poceo da treniram u teretani. Imam 17godina. Hvala
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.079 sekundi sa 17 upita.