TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398431 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 05:26:40 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: pitanje  (Pročitano 15889 puta)
pedjoni986
Gost
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 21, 2013, 02:47:10 posle podne »

OK, kazes da je zdrava itekako, to i nije neki uverljiv dokaz da je zdrava, posto mi mislimo da nije,i da je smece, daj nam tri razloga zasto je surutka zdrava,a da jedan od njih nije zato sto si tako cuo od neke bakice tamo iz narodnih prica :)
Inace,kreatin mozes bez razmisljanja uzeti.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Oktobar 21, 2013, 01:59:29 posle podne »

zdrava je i te kako ...nzm da li da uzmem kreatine za brze napredovanje razmisljam...sta bi mi vi preporucili posto ste dosta iskusniji ? :)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Oktobar 21, 2013, 12:40:14 posle podne »

Surutka OFF,kako su ti vec momci rekli.
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 21, 2013, 09:01:41 pre podne »

Nece ti nista surutka doprineti zdravlju
Sačuvana
Kalonji
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Oktobar 20, 2013, 08:58:13 posle podne »

Kako je pijes zbog zdravlja ako je prepuna masti?
Si konstantno bolestan? Jedi luk ako pucas na zdravlje
i uzmi vitamine i minerale.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Oktobar 20, 2013, 07:04:35 posle podne »

mozda bih mogao jos malo ishranu da pojacam, tj. da vise jedem i mozda trening malo da pojacam...
znam za surutku, ali ja je pijem zbog zdravlja,nece mi skoditi ne idem za mr olympia
Sačuvana
Kalonji
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Oktobar 19, 2013, 10:48:48 pre podne »

Neki generalni recept za masu ti je 800gr mesa, pakovanje pirinča.
Surutku izbaci,prepuna masti. Trening baziraš na osnovnim vežbama.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Oktobar 18, 2013, 05:18:51 posle podne »

treniram oko 1h i to 2 dana radim 1 odmaram
grudi-ramena
biceps-triceps
abs i ubacim podlakticu
ledja
noge
ili radim
grudi -triceps
biceps-ramena
menjam tako s vremena na vreme...visok 176,66kg nemam mnogo sala uglavnom misici ali bih trebao jos malo mase da nabacim bar na 70 kg,to je minimum
onda unosim dosta proteina,nekad vise nekad manje ali dnevno bar unesem 100-110 grama.jedem raznovrsnu hranu,uglavnom zdravu i punu proteina..grasak,belo,sardinu,jaja,pirinac,krompir itd.pijem cak i onu domacu surutku mada je ona masna i nije bas od koristi za BB ,ali pijem je zbog jetre...proteine pijem jednom dnevno i to nakon treninga.pijem dosta vode oko 2-3 litra dnevno
kada radim ledja i noge radim ih oko 50 minuta ne vise ostalo po 1 h..fizicki sam aktivan dosta i radim dosta fizickih poslova..u zadnje vreme se trudim da formu izbodim sto bolje i pravilnije i ne jurim kilazu vec drzim se ponavljanja radim oko 8-9 i cim pocnem da prebacujem preko 9 ponavljanja dodajem kilazu.ne pusim,izbegavam da pijem,zivim zdravo.,sto se njegove genetike tice losa je veoma ,zato se i cudim kako je uspeo da se tako razvije..nije pio nista osim navedenog sigurno,ali ne znam..ma ne gledam druge nego zbog sebe sam ovo i pitao zato sto mislim da nesto e radim dobro .,ali ne znam sta...

Trening ti je super,ishrana ti je odlična,taj lik ko zna šta je uzeo a i ne zanima te. Uzmi pored proteina kreatin monohidrat i to ti je to.  I još jednom,sve radiš odlično.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Oktobar 18, 2013, 04:47:34 posle podne »

treniram oko 1h i to 2 dana radim 1 odmaram
grudi-ramena
biceps-triceps
abs i ubacim podlakticu
ledja
noge
ili radim
grudi -triceps
biceps-ramena
menjam tako s vremena na vreme...visok 176,66kg nemam mnogo sala uglavnom misici ali bih trebao jos malo mase da nabacim bar na 70 kg,to je minimum
onda unosim dosta proteina,nekad vise nekad manje ali dnevno bar unesem 100-110 grama.jedem raznovrsnu hranu,uglavnom zdravu i punu proteina..grasak,belo,sardinu,jaja,pirinac,krompir itd.pijem cak i onu domacu surutku mada je ona masna i nije bas od koristi za BB ,ali pijem je zbog jetre...proteine pijem jednom dnevno i to nakon treninga.pijem dosta vode oko 2-3 litra dnevno
kada radim ledja i noge radim ih oko 50 minuta ne vise ostalo po 1 h..fizicki sam aktivan dosta i radim dosta fizickih poslova..u zadnje vreme se trudim da formu izbodim sto bolje i pravilnije i ne jurim kilazu vec drzim se ponavljanja radim oko 8-9 i cim pocnem da prebacujem preko 9 ponavljanja dodajem kilazu.ne pusim,izbegavam da pijem,zivim zdravo.,sto se njegove genetike tice losa je veoma ,zato se i cudim kako je uspeo da se tako razvije..nije pio nista osim navedenog sigurno,ali ne znam..ma ne gledam druge nego zbog sebe sam ovo i pitao zato sto mislim da nesto e radim dobro .,ali ne znam sta...
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Oktobar 18, 2013, 04:23:41 posle podne »

Postoji mnogo faktora koji utiču na to kako i koliko ćeš da napredujes.Genetika,ishrana,trening,suplementacija,odmor i jos mnogo toga.Verovatno ima uticaja jer koristi više suplementacije od tebe ali ne mora to da bude glavni razlog.Napiši prvo kako treniraš i kako se hraniš da bi mogli nešto više da ti kažemo i da ti pomognemo oko tvog problema .
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 18, 2013, 04:23:16 posle podne »

- Kako mozemo znati jel ti los trening ?
- Da bi ti odgovorili na ta pitanja moramo imati u uvid kako si trenirao,sta si jeo ,kako si se ponasao tokom svega toga
- A i mozda se drugar malo i poigrao sa metanom ,pa je navuko vodurinu ,ko zna
- Jednostavno neko ima bolje predispozicije za ovaj sport,i genetika ga prati u svemu tome,nemoj to da te razocara,i ne gledaj druge nego sebe,i daj poslednji atom snage u teretani.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Oktobar 18, 2013, 04:17:05 posle podne »

Zdravo svima.
ovako imam druga koji je bio dosta sitan i otkako je pre 2 meseca poceo da trenira neverovatno se razvio ,ali ne znam kako je uspeo
ja takodje sam bio sitnije gradje,ali malo krupniji od njega i evo treniram godinu i po BW i oko 7 meseci sa tegovima aktivno i on me prestigao
za ta 2 meseca se ugojio 7 kg..pije onaj assault shootgun,proteine i sad je poceo gejner..dok sam ja samo proteine..
cisto me interesuje da li sporije napredujem od njega zbog treninga ili zato sto nisam nista uzimao osim proteina?
ne znam da li mi je los trening i ako jeste da izmenim.Hvala unapred
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.077 sekundi sa 17 upita.