TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399835 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 02:02:07 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: pauza u toku dijete  (Pročitano 5337 puta)
Alexandar Adzic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Januar 29, 2014, 08:47:10 posle podne »

Danas je tacno dva meseca od kako sam poceo svoju prvu ozbiljnu dijetu, ozbiljnu u smislu da sam imao prave smernice u vidu saveta koje sam procitao na ovom forumu.Do tada sam uvek varirao sa kilazom, gubio je i dobijao je nazad sa glupim "ekspres" rezimima ishrane, gladovanjem itd.
Na pocetku dijete sam imao 95,6 kg i bf 21,5 % i to su mi izmerili na difu pa se nadam da su ti podaci tacni, a inace sam visok 180cm. Nakon pomenuta dva meseca dijete smrsao sam na nekih 90 kg i izgubio preko 3cm obima sa butina, 8 cm sa stomaka i 3 sa zadnjice. Pritom sam na mestima na kojima sam zeleo da sacuvam misicnu masu kao sto su grudi i ruke izgubio ni celih 1cm obima, a misici su mi puno definisaniji.Zbog velikih odstupanja izmedju gornjeg i donjeg dela tela koja ce nekima biti cudna  moram da naglasim da mi je gornji deo tela po prirodi dosta krupan i misicav, a kriticni delovi su stomak, zadnjica i butine na koje se mast lepi kao luda, plus sam tako gradjen da imam prirodno veoma krupne noge i zadnjicu pa mi je zato i cilj da izgubim sto vise sa tih delova tela (iako znam da parcijalno gubljenje masti nije moguce, samo je kod mene najveci procenat masnih naslaga natalozen u tim regijama).
Izvinjavam se na ovom poduzem referatu ali cesto u temama naglasavate ljudima da nisu dali dovoljno inf o sebi pa sam se ja trudio da budem sto opsezniji  :)

Moj problem je sledeci: Zadovoljan sam dosadasnjim rezultatima ali bih zeleo da nastavim da mrsavim i gubim masne naslage a sacuvam misicnu masu, medjutim poslednjih par dana osecam da mi je telo jako umorno i pored maksimalnog truda da mu pruzim dovoljno vremena i nutrijenata za oporavak.To se odrazava na moje treninge koje odjednom nisam u stanju da izvedem do kraja itd.Moje pitanje da li bi bilo pametno da napravim pauzu sa dijetom neko vreme tj da se neko vreme opet hranim normalno tj da bar ne budem u kalorijskom deficitu, i ako bi trebao koliko dana mi preporucujete, kako bi se telo oporavilo i kako bih mogao da nastavim sa koliko toliko kvalitetnim treninzima i gubljenjem masti???

Jos jednom se izvinjavam na ovako poduzem tekstu, i unapred sam zahvalan na strpljenju onoga ko ga procita!  ;D
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.106 sekundi sa 17 upita.