TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399384 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 27, 2024, 12:03:10 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 925 926 [927] 928 929 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1410747 puta)
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #1209 poslato: Novembar 20, 2007, 12:53:56 posle podne »

Upravo i ja gledam i vidim da mi nesto nije kako treba.
Sačuvana

ognjen novakov
" Shut the fuck up and train. "
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Chips,Cola i telefon Motorola ;)

« Odgovor #1208 poslato: Novembar 20, 2007, 12:47:20 posle podne »

Zashto je sve jebeno naopachke i zashto mi je jezik na hrvastkom? Moderatori i Admini nemojte da se igrate zhivotom,radite poso kako valja  ;) ;D
Sačuvana

X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1207 poslato: Novembar 20, 2007, 12:30:30 posle podne »

Niko ne postuje vise u CAFFE .Zadnji post pre mesec dana .  :-\
Sačuvana
bodybuilding forever
TashaBG
Gost
« Odgovor #1206 poslato: Oktobar 22, 2007, 08:42:08 pre podne »

Biseri sa foruma:

pokusatcu da objasnim sto i sam ne mogu svatiti. Živimo na zapadu ja i moja žena, ja sam osto bez posla sto mije u jednu ruku bilo drago jer tu de sam radio meni je bilo preko glave poso je bio tezak a plata mala, žena radi u jednoj tvornici de se proizvodi prasak al na minimalnoj basi , nije ženi bilo drago sto sam osto bez posla to i razumijem nešto smo imali ustedjevine pa smo uspjeli da poplacamo sve racune i čak sam mogo poslati nešto para mojim roditeljima koji žive dole. Nekako smo gurali ja sam tražio poso iako sam odma reko da neću vise ništa teško neću vise da radim na gradevini ali teško je naći. Doso je dan kad nismo vise mogli da poplacamo racune stan skup, hrana skupa o ostalim stvarima da i nepricam. Žena je pocela plakati i rekla je da odma krenem da radim pa i na gradevini ona nije htjela svatiti da mene boli kicma, reko sam da neću ali da ću i dalje krenuti sa potragom za necim sto mogu da radim. Jednog dana je dosla sa posla i rekla da je nasla još jedan poso u nekom kaficu u gradu i de je radno vrijeme od 10 sati uvece pa do dva nocu, nisam bas bio za to ali ona je rekla da treba da vidi kako da sredi financije posto ja nisam zabrinut a ona jes. Šta se zbilo moro sam ići do nekog razgovora za poso i u gradskom autobusu čujem kako dvojica muslimana pricaju o clubu rio grande i kako tamo ima nova macka koja plese samo tako kaže jedan drugom nije mi zao sto guram pare kad vidim kakve da prostite guzove ima, hm nije mi upalilo za poso al sam sebi reko da trebam otici i ja da vidim svakako sam odvise sam žena radi i nema je kuci. Otiso sam i stvarno je bio club pun puncat proguro sam se kroz masu koja je svizdala i aplaudirala i vidio sam svoju ženu kako se okrece o stangle, otvorila se crna zemlja ništa vise nisam vidio a kako sam doso kuci i sam ne znam. To je bilo prije tri veceri nepricamo a vidim da neide vise na poso ako se to uopste more poslom nazvati. Gadi mise i ne znam šta da radim.

ona mise gadi najradije bi je istjero iz stana al ne znam šta da kažem staroj majci da joj snaja kurva ili daje otisla drugom covjeku?

moram majci reci ona je mene savjetovala često i jedino ona mene razumije i moj bol koj mi kicma stvara i ona mije rekla da neradim teško a ona gore sto rece da na zapadu ima posla znam ja šta ima radi se često i po deset sati a ja ne mogu vise od osam ito jedva.

imamo dvoje djece a sad ne znam jesuli moja a dok je nisam uvatio u tom poslu reko sam svima da suto moja deca čim nadem poso odma ima da napravim analisu.

« Poslednja izmena: Oktobar 22, 2007, 08:53:32 pre podne od strane TashaBG » Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #1205 poslato: Oktobar 14, 2007, 02:59:26 posle podne »

e ljudi ja slucajno nesto gledao i idim da ja imam dva naloga...hocu da se ovaj nalog >"Stevan Ristic" obrise...ja bi sam to ucinio ali ne mogu da pristupim ne znam sifru...

i jos sam video da je gomili danas rodj.  epa Srecan rodjendan svima !!!!!!!!
...stvarno nas je mnogo , sto se niste malo rasporedili u druge dane ?! ... ;D ;D ;D :D :D ;)

Pozdrav  8)

Obrati se moderatoru Maja za problem oko naloga
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1204 poslato: Oktobar 14, 2007, 02:55:01 posle podne »

e ljudi ja slucajno nesto gledao i idim da ja imam dva naloga...hocu da se ovaj nalog >"Stevan Ristic" obrise...ja bi sam to ucinio ali ne mogu da pristupim ne znam sifru...

i jos sam video da je gomili danas rodj.  epa Srecan rodjendan svima !!!!!!!!
...stvarno nas je mnogo , sto se niste malo rasporedili u druge dane ?! ... ;D ;D ;D :D :D ;)

Pozdrav  8)
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1203 poslato: Oktobar 12, 2007, 01:50:30 posle podne »

pa zato sto se bojim da ce se pretvoriti u mast sav taj visak proteina koji unesem jer ne mogu da se bavim nikakvim fizickim aktivnostima...za par dana cu krenuti u teretanu samo da prestane da me boli radicu noge i stomak, vozicu bajs...moram bar nesto...radicu sve vezbe koje ne uljucuju aktivaciju bilo kog deltoida i trapeza...
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1202 poslato: Oktobar 12, 2007, 12:02:51 posle podne »

Moras ishranu prilagoditi nastaloj situaciji.Gledaj da ti proteinski unosi budu visoki a uh smanji taman toliko da se odrzavas.
A sto se suplementacije tice...nevidim razlog zasto ne bi uzimao recimo neki kvalitetni whey i multi vitmineralski kompleks.
Pa kad bude malo bolje opet na pumpanje.
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1201 poslato: Oktobar 11, 2007, 08:05:45 posle podne »

da, samo to kretanje u pobede nece biti skoro... :'(

a ako nastavim da jedem kao sto sam jeo ima da se natovim ko prase...   moracu da izbacim uh potpuno i pojacam povrce, meso kao i do sada, ali izbacujem svu suplementaciju osim glukozamina i smanjim mleko dosta ali uzmem sumeci kalcijum...  sta mislite ?
Sačuvana

Klikni ovde
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1200 poslato: Oktobar 11, 2007, 07:59:13 posle podne »

Ovo sada shvati kao odmor..znaci pojacaj kvalitetnu ishranu i odmaraj misice.Taman ce da se odmore pa kad se to sve lepo zaleci ides opet u nove radne pobede.
Nema razloga za ocajavanje.
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1199 poslato: Oktobar 11, 2007, 03:58:43 posle podne »

e bre Vukasine danas si mi trebao ali nisam mogao da te nadjem...ukljucila mi se govorna posta,zovem te kuci i tvoj batica mi kaze da si otisao da zavrsavas nesto za rame...ali nema veze snasao sam se...

ovako...nocas sam se prehladio  :( nisam mogao da se pokrijem, od bolova nisam mogao da se mrdnem  >:(  :'(  ukocim se od spavanja na ledjima i onda nesvesno krenem da se okrenem na stranu i tu me iscima rame u sred spavanja kao nozevima da me bode neko... :'( to se desavalo par puta u toku noci...jbg stacu kad sam uporan da se okrenem...na kraju sam odustao i nekako izmileo iz kreveta ko neki polomljeni puz... :'(

snimio sam rame i imam kontrolu za 20-tak dana...fixirali su mi ruku zavojima i rekli mi da je ne mrdam , nisam pokidao ligamente nego sam ih samo delimicno pocepao...po recima doktora...  na snimku se vidi da mi se razdvojila kljucna kost od ramena...

dijagnoza >  subluxatio art. acromioclavicularis sin.   -  akromioklavikularna subluksacija...

nateklo je onako primetno... necu ja skoro nazad na treninge... :'(

SMOR
Sačuvana

Klikni ovde
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #1198 poslato: Oktobar 11, 2007, 06:49:36 pre podne »

hehehe stevo...jbg sto ulazis u frku kad si slabiji?da mozda nije tu dule umesao prste ;D

aj javi kako ti je kad se probudis 8)
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1197 poslato: Oktobar 10, 2007, 11:59:21 posle podne »

odo da spavam pa sta mi bog da  :-\ 

laku noc svima  :'(
Sačuvana

Klikni ovde
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #1196 poslato: Oktobar 10, 2007, 11:41:45 posle podne »

Jao da kad s eoladi....srecno :)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1195 poslato: Oktobar 10, 2007, 11:29:56 posle podne »

nije hvala bogu ali ne mogu rukom u stranu i na gore...samo napred nazad...i to donekle...sada sam jos vruc pa je ok, sutra ce biti sra*e  :-X  :'( :'( :'(
Sačuvana

Klikni ovde
Stranice: 1 ... 925 926 [927] 928 929 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.139 sekundi sa 17 upita.