TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399383 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 26, 2024, 07:40:49 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 971 972 [973] 974 975 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1410624 puta)
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #519 poslato: Januar 16, 2007, 06:19:36 posle podne »

Evo i mene, nije me bilo par dana.Bio sam kod burazera i provodio se.Sad sam tu i iskoristio bih priliku da svima koji posecuju ovaj forum (a i onima koji ne posecuju) srecnu novu ovu pravoslavnu 2007. godinu
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #518 poslato: Januar 16, 2007, 02:13:05 posle podne »

Jao tako i ja imam tripove od te sajle, a jos gore tripove imam otkad mi se raspala jedna bucica dok sam je spustio, a inace nikad ne bacam bucice dole.
sreca pa Dule redovno menja sajle ali za bucice ne znam sta cu... mnogo su bolje one koje sam navrces..
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #517 poslato: Januar 16, 2007, 01:33:27 posle podne »

ehh danas u teretani cujem kako su se ljudi povredili

nedavno jedan lik radio veslanje na dodnjem koturu  ...  i kako je radio pukla sajla i odleteo nazad bash zesce i opalio glavom u zid i zaradio dobar oziljak :)

e jos pre kazu da je neki lik radio trbusnjake sa sajlom kada cucnete na kolena i uhvatite konopac koji je na gornjem koturu i spustate se na dole ... i kazu da je pukla sajla i opalio glavom od pod  :-\
i nikad se nije vratio u teretanu :D
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Mare_01
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #516 poslato: Januar 16, 2007, 11:17:51 pre podne »

;D  ;D  ;D
a necu, ne dam im te novce, cekam nastavka na frozen throne.
a i sa trenutnim mogucnostima kompa grafika u wow mi je kao u doom 2, zezno sam ga skroz, moram ga generalno srediti, a to ne mogu do posle ispitnog rocka.
a ovaj dota cu da skinem cim uplatim kablovski net, pa kad skontam kako je javim ti, vazi?

A sto mislis da bi me wow tako zarazio? ja koliko sam skapirao to je obicna 3d makljaza? ili je nadogradjeno jos sa necim a ja ne kapiram??
Sačuvana
(\__/)
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #515 poslato: Januar 16, 2007, 11:00:32 pre podne »

ja sam paljevina na redovan warcraft i njegovu spiku, cak sam negde nasao na netu warcraft history, ono 10000 years before warcraft 1, mnogo dobro, i onda skapiras neke stvari i sve se uklopi. Meni su i Heroji zakon ali su malo zeznuli pricu za razliku od warcrafta.

Onda ni ne pocinji WOW,izgubices socijalni zivot,igra je takva da se osecas kao da si u filmu!
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #514 poslato: Januar 16, 2007, 10:59:16 pre podne »

WOW se placa oko 30e za dva meseca igranja(!!!) na nekom od blizardovih servera.Ali to je vec dobra stvar,imaju redovan update,nema bugova itd...Na tom private serveru igras sam,bez neta, i resavas questove,na nekom private na netu mozes sve da radis i da vidis i druge likove,ali redovno buguje itd...Jesi skinuo DOTA? Kad je skines igraj 3v3,makar i sa kompom,treba ti AI verzija,da bi kompovi radili.A mozemo i na netu 1v1
Sačuvana
Mare_01
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #513 poslato: Januar 16, 2007, 09:37:43 pre podne »

dje si Zverko zemljache, uu pa tebe knjiga bas pritisla ha?
ajde resi to bre i dolazi!  ;)
Sačuvana
(\__/)
Mare_01
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #512 poslato: Januar 16, 2007, 09:36:58 pre podne »

ma to je ludost kad se ljudi navuku, ja znam nekoliko likova sto su fax ostavili zbog warcrafta, ali razbijaju ga zato  ;D
e vidis Biggie, da nisi rekao ne bih ni znao za taj dota, ja sam paljevina na redovan warcraft i njegovu spiku, cak sam negde nasao na netu warcraft history, ono 10000 years before warcraft 1, mnogo dobro, i onda skapiras neke stvari i sve se uklopi. Meni su i Heroji zakon ali su malo zeznuli pricu za razliku od warcrafta.
a wow sam uzeo dvd, naravno piratski i nekako ga instalirao ali se nisam uspeo ulogovati na server a i ako kazes da je bzvz na piratskom onda preskacem, ionako ne gotivim nesto te 3g fajtove.
A za wow znam da idu dopune kao lude, i danas je valjda premijerna prodaja burning crusade, a mene nervira sto ne izlazi nastavak na frozen throne, to ima da bude sjajno garantovano! ali jbg, jos puno para uzimaju na wow pa moraju jos malo.
A starcraft je jedina igrica u kojoj sam bio stvarno dobar u mrezi, igrao bih i sad, al mi crko cd, djubre verbatimsko. A kad ce bude nastavak na starcrafta??
Sačuvana
(\__/)
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #511 poslato: Januar 16, 2007, 08:51:51 pre podne »

http://www.youtube.com/watch?v=JK25mfU8iuE&mode=related&search=   Ovog moram da postavim,to je Leeroy sto ima napravio sranje sto ga pominje u P-rexovom linku,koji lik,zajebant,a ne geek kao ostali idioti.
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #510 poslato: Januar 16, 2007, 08:46:02 pre podne »

http://www.youtube.com/watch?v=6DxW-r4Qizo&mode=related&search= evo ovaj je jos veca budala.

Â  Mislim da je ovaj vid bolesti,zaraze za igricom vezan vise za karakter osobe,a ne za igricu!Ja igram najvise 2,3 sata dnevno jer apsolutno nema sta drugo da se radi!I ne moram svaki dan da igram itd.Ne mogu ceo dan da idem u teretanu ili bazen,a napolju je sranje od vremena.Ribin burazer ima 17 god i ne silazi sa kompa,ne mogu ni da dodjem na red od njega,i on je stvarno na putu da bude ovakav slucaj kao sa ovih linkova,ceo dan i prica o igrici i sve.Stvar je u tome sto ima samo jednog druga sa kojim se "druzi" ali uglavnom preko neta u WOWu.A u igrici ima 10,15 drugova!
 Â  Da se caffe ne bi pretvorio u WOW temu samo cu reci da ne poverujete i pomislite nikad da "gasterbajteri" i poznanici koji zive u drugim "bogatijim" zemljama zive neki turbo zivot,gde je sve predivno jer imaju para pa i svega ostalog!Ne,ovde je toliko dosadno i mrtvo da ja nemam reci,verovatno i ostalim severnim delovima zemljine kugle.

Â  Nego hoce li neko samnom da igra obican Warcraft,nisam tako dobar,ja nisam addict! :)
Sačuvana
Zverko
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Proud to be NATURAL!

« Odgovor #509 poslato: Januar 16, 2007, 08:45:22 pre podne »

Pozdrav ekipi. Cisto da vam se javim da sam jos uvek ziv, povremeno svratim i da vas obiljem ali slabije, nema se bas vremena. Cim mi prodju trenutne guzve, eto mene opet redovno ovde. ;)
Sačuvana
100% NATURAL.
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #508 poslato: Januar 16, 2007, 01:32:29 pre podne »

http://www.youtube.com/watch?v=vpyuibq89Gw   pa vi sad vidite :D ;D
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #507 poslato: Januar 16, 2007, 12:50:50 pre podne »

Nisam preskocio bazen!

Ja igram i WOW koji je mnogo mnogo dobar,znaci neverovatno!(JA sam Level33 Undead Warlock:) ),a obican warcraft samo DOTA u zadnje vreme,Valjda znate sta je DOTA mod?To je samo sa herojima ali je vrhunski napravljeno i jedan je od najzanimljivijih modova.Milioni ga igraju i imaju takmicenja itd...

Ko nema moze da skine sa www.getdota.com ili www.DOTAallstars.com,moze i da se igra u singly sa kompom,nisu glupi kad se stavi na insane.

E a kako funkcionise igranje preko neta u Srbiji?Koliko ja znam moras imati original cd,a wow mora da se plati za igranje na zvanicnom blizzardovom serveru,jer ovi private serveri su sranje i nema ljudi uopste,na pravim serverima je ludnica,ja evo imam u Friends list neke hrvate,igra cela porodica,mama,tata i klinac.A nisam video srba na serveru...???

E a ja ocekujem novi Starcraft da bude perfekcija.A nastavak Frozen Throne ili sta vec ne znam kad ce biti,ali WOW se stalno dopunjuje novim kontinentima i evo sad ce Burning Crusade
,i price i questovi su sasvim logicni nastavci originalnog Warcrafta.

Mozemo obican Warcraft 1v1 preko ip-adrese ja mislim!
« Poslednja izmena: Januar 16, 2007, 12:56:26 pre podne od strane Biggy » Sačuvana
Mare_01
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #506 poslato: Januar 15, 2007, 04:52:29 posle podne »

puni smo extracurricular activities-a  :D
pogotovo u ovo doba mrske influence..

E Vule a na sta mislis? na battle.net klasican warcraft ili World of Warcraft?
Sačuvana
(\__/)
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #505 poslato: Januar 15, 2007, 01:51:57 posle podne »

jel igrate preko neta?
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
Stranice: 1 ... 971 972 [973] 974 975 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.186 sekundi sa 17 upita.