TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397970 Teme od strane 25049 Članovi Poslednji član: mihailomikedjordjevic1987

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 04:33:02 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 975 976 [977] 978 979 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1391356 puta)
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #459 poslato: Januar 09, 2007, 01:16:21 pre podne »

pozdrav od strine za mareta_o1!!!!  ;D

to mu valjda dodje kao kompliment kada ti neko na forumu koji propagira sportski zdrav zivot a ti pises o svojim rigoletima kaze da si strina?....ili je disciplinska opomena?  ???  :D  ;D  :D
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #458 poslato: Januar 09, 2007, 12:04:49 pre podne »

ala sunce vam ala ste se raspisali..
e ovako, chicha da vam rekne...
@duh: ima absinta kod nas, ali da ti ne duzim pricu, vise to nije ni izdaleka onaj absint od koga dobijas tripove, jos odavno odavno.. mozes imati tripove ako se jako odvalis kao i od svakog malo kvalitetnog alkohola. moj drugar plivao po krevetu od toga.
btw absinthe pale strine, jer tada izgori dosta alkohola, batalite to.  ;)
@ biggie: imenjace, ili su te slagali ili si pogresno zapamtio, rakija od 70 gradi znaci da ima 175% alkohola, sto je matematicki a bogami i hemicarski - nemoguce. ako si pio patoku prvi mlaz onda budi srecan sto se nisi otrovao i oslepeo. a ako si pio prvi mlaz prepecenice - onda ti verujem da zhezhe kao maaajka  ;D
@Viktor & liquid speed: nikada ni ja nisam bljucnuo, ali sam se jednom sa 17 grozno otrovao od alkohola, i pao u nesvest (bilo je i gore ali neka..) isprali su mi stomak drugari tako sto su me cimali zestoko za stomak. na kraju sam zavrsio u hitnoj na infuziji, komada 2, jedva mi puls nadjoshe, i to u desnoj ruci samo, leva mi je bila sva izbusena, ali nije islo. kada sam dosao meni poceo da pevam narodnjake i rabudio bolnicu u 4 ujutro. 3 dana sam bolovao, i toga se stidim, ali sam skolu naucio, izvinio sam se prijateljima i roditeljima posebno, od onda nikada nisam popio vise od da me blago uhvati. ali bio sam on the otherside  ::)
@Gavranac: u ala ce biti onda veselo ako zviznemo nekoliko rakijica jedared.. jos ako nas Pedzoni vidi, ima da pocnemo od Sokrata pa do Marxa  ;D  ;D  ;D

pozdrav drustvo  ;)
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #457 poslato: Januar 08, 2007, 02:47:35 posle podne »

Ma da neke irachke zvake mu uvalili
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #456 poslato: Januar 08, 2007, 02:33:03 posle podne »

mozda nije do apsinth-a vec do zvake  ???

salim se...
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #455 poslato: Januar 08, 2007, 02:30:20 posle podne »

apsinth je cava ali samo paljen i to sa sokicem od cedjenog voca ili ananasa.....nikada ne dosadi, lep rad....veselo jako jako....
ali naj naj naj ...moj omiljeni koktel vu-vu...bez posledica...ukusan kao sokic.....ali ga malo gde prave.....
i nisam primetila da ostajem bez zvake od njega....a od absintha je  :-\
« Poslednja izmena: Januar 08, 2007, 02:39:20 posle podne od strane ecipeci » Sačuvana
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #454 poslato: Januar 08, 2007, 02:22:00 posle podne »

Dushe:Za taj apsent sam chuo prichu od ortaka da kad ga je popio zvaka u ustima mu je skoro nestala.
Ja samo cepam po tequili.A shto se tiche ponashanja, uvek sam veseo nema razloga da budem namcor kad sam pijan.Svi su valjda veseli.I ima riba koje su lake kad su pijane ali su one lake i kad nisu.
Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #453 poslato: Januar 08, 2007, 02:21:24 posle podne »

ma zavisi od cega sa seces....sve me drugacije radi.....i drugacije mi je sutra kad se probudim.....  ::) joooj....fuuuuj....
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #452 poslato: Januar 08, 2007, 02:17:18 posle podne »

ja mislim da ni ja ne filozofiram kada malo popijem...budem malo komunikativnija i brze i glasnije pricam,ali dalrko od filozofiranja...  ::)
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #451 poslato: Januar 08, 2007, 02:05:16 posle podne »

8) 8) 8)

Tacno,malo je ljudi u cijem je drustvu zanimljivo kad su pijani :)
Vuksa je jedan od izuzetaka ;D ;D ;D ;D
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #450 poslato: Januar 08, 2007, 01:28:32 posle podne »

ja kad popijem tad sam veseo...neki su hteli i da me vode da me napiju jel kako kazu tad sam mnogo dobar...sve ih volim i svi vole meene ;D
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #449 poslato: Januar 08, 2007, 01:12:11 posle podne »

ma ja ne smaram ali imam fiks ideje....povilenim nacisto....jednom sam se isekla od jaggera i onda me smarao neki magarac, inace ga znam......kao ostavice zenu zbog mene...i ja mu lepo uzmem burmu i nestanem na drugom spratu....5 ujutru,frajer oce kuci  a ja necu da mu vratim....u fazonu, sta je,ionako ces da ostavis zenu,poceo je da menja boje....drug sto je bio samnom oladio se...mislio da sam izgubila......ma uzas!
zato se sad ne poznajemo.....

ali stvarno pijem samo kad sam u muskom drustvu...za svaki slucaj...dobijem napad cerekanja po pravilu...i umem da budem malo drska pogotovo kad me neko startuje posto se u to doba vec pomamljuju idioti po pravilu pijaniji.....prgava bas....jednog dana cu dobiti samarcinu....a onda cu da vratim pa da popijem batine......ne kontam zasto muskarci misle da su devojke lake kad se napiju....drugare i9li decka pod ruku...nego mi sve cesce uvaljuju da vozim a i ja sam u fazonu da pijem bas retko......
Sačuvana
Gavranac
Napredni član
Van mreže Van mreže

www.familyfightteam.org

Serbian Translations
« Odgovor #448 poslato: Januar 08, 2007, 12:03:52 posle podne »

Onda ti volish jako malo pijanih ljudi. :)
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #447 poslato: Januar 08, 2007, 12:00:53 posle podne »

8) 8) 8)

Samo se alkoholisete...,salim se :)
Nevolim ljude koji popiju pa smaraju okolinu,
tj,postanu smaraci,ili svadjivi ili filozofi.
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #446 poslato: Januar 08, 2007, 11:06:11 pre podne »

pa sta je bilo kome potrebno da se toliko odvali da bi mu ispirali zeludac?  ??? treba naplatiti 15 000 pa da sledeci put razmisli da li ce toliko cepati....  :P
ja isto volim pelin...
od sinoc i civas...  8)
Sačuvana
Viktor Becar
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #445 poslato: Januar 08, 2007, 11:03:10 pre podne »

Pijem samo pelinkovac a na ostalo sam sve gadljiv posto sam bljuvao od svega pa sad ne mogu ni da pomirisem, E alkosi a jel neko od vas isao na ispiranje zeluca, Uf to je jedno ovako divno iskustvo i jos kosta 2000 hiljade. Ako vas zanima mogu detaljnije da vam ispricam ceo proces. Apsinth je majka, ima da se kupi u majskom lod fakulteta kosta 1000 dinara, bruka.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 975 976 [977] 978 979 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.114 sekundi sa 17 upita.