TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 07:28:35 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1390955 puta)
pedjoni986
Gost
« Odgovor #13524 poslato: Decembar 13, 2013, 10:25:14 pre podne »

Decko jednostavno nije imao meru, drogirao se svaki dan i isao do kraja, fora je u zivotu naci meru i to je cela filozofija..On se razbijao steroidima, ali nisu oni uzrocnici njegove prerane smrti. Jednostavno je bio spreman na sve.
« Poslednja izmena: Decembar 13, 2013, 10:28:44 pre podne od strane pedjoni986 » Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #13523 poslato: Decembar 13, 2013, 08:27:27 pre podne »

pa kola je veća hemija nego neki suplementi... grrr....
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13522 poslato: Decembar 13, 2013, 07:26:04 pre podne »

Prica je potpuni promasaj!!! Video vec negde...strucnjaci...  :P
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #13521 poslato: Decembar 13, 2013, 01:17:58 pre podne »

Zyz je bio tata nad tatama, jednostavno je bio otisao u kurac ..hteo je da trenira, da se cepa sterodiima, alkoholom i narkoticima..pa jbg, sa urodjenom srcanom manom to ne biva..zivotinjski id mu je bio previse naglasen,,i jbg zavrsio je tragicno :/
Sačuvana
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13520 poslato: Decembar 12, 2013, 11:29:04 posle podne »

Ma nije to toliko ni bitno.. Ali ovim tekstom su promasili celu pricu, i to sto su uopste hteli da kazu. I ovo procita neki klinac, ili neki roditelj.. i posle nije ni cudo sto svi zivi imaju iskrivljenu sliku o teretani i suplementaciji i o celoj toj prici uopste.
Sačuvana
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13519 poslato: Decembar 12, 2013, 11:23:26 posle podne »

Pa kod nas Zyzz i nije bio tako poznat, ali u Americi i Australiji jeste, kako i po stranim bb forumima.
« Poslednja izmena: Decembar 12, 2013, 11:28:31 posle podne od strane NIKOLIC> » Sačuvana
"In the land of the blind, the one-eyed man is king"
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13518 poslato: Decembar 12, 2013, 11:17:08 posle podne »

"Njihov veliki uzor je Aziz Šaveršjan iz Sidneja" prvi put cuo za coveka..
Sačuvana
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13517 poslato: Decembar 12, 2013, 11:14:04 posle podne »

Prestao sam da citam posle "proteini za oblikovanje misica".
Sačuvana
"In the land of the blind, the one-eyed man is king"
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13516 poslato: Decembar 12, 2013, 11:07:44 posle podne »

www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/426224/Opasne-posledice-teretane-i-steroida-Misici-kao-kod-Herkulesa-a-srce-osamdesetogodisnjaka.  po starom dobrom obicaju, opet se mesaju steroidi i suplementi.
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #13515 poslato: Decembar 11, 2013, 12:00:30 pre podne »

Skadarlija je zakon po meni!

ubedljivo :)
Sačuvana
stefolinhoo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13514 poslato: Decembar 10, 2013, 09:13:03 posle podne »

Skadarlija je zakon po meni!
Sačuvana
Ima tres tresu, ima naj najke i ramena siroka ko regal
Milan 21
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13513 poslato: Decembar 10, 2013, 09:11:04 posle podne »

Evo jedno zapazanje :)
Nisam izlazila dugo zbog obaveza,jedno mesec dana,i izadjem pre neki dan u jednu kafanicu sa drugaricama i situacija sledeca:
u kafani 10-ak devojaka i goooomila momaka...svi cevce vino ili sta vec piju i nikome ne pada na pamet da pridje nekoj od devojaka,samo gledaju u tebe i to je to... pa dobro majku mu jel treba mi momcima da prilazimo... zakljucak,pre ces upoznati decka ako odes na liturgiju u nedelju :D
Haha, a cekaj npr, ajmo uzeti hipotezu da taj momak eventualno se jedva skrpio crvenom da izadje sa drugovima i ucipi se za osnovni neki meni, neke cevape boca dve vina itd.. I ostaje bez love.. Sta onda, da ti citira Sekspira pred celom kafanicom,i ti bi mu rekla ajde macane ja cu ti kupiti jos pet cevapa dobar si decko, iako cekas bakinu penziju ? :D
Realno, kakvo je vreme doslo, cura ce prvo gledati dal ce njen buduci moci da je odveze od tacke A do tacke B da ne bi nakvasila svoje nove cizmice..nece sigurno cekati gradski prevoz (uvek ima i normalnih cura i momaka naravno, ali ta cifra bar u Srbiji iz godine u godinu ide nadole).. Hteli to da priznamo ili ne, dosli smo u vreme gde niko ne jebe zivu silu, i svako gleda da se uglibi i ima materijalnu potporu. Od ljubavi se ne zivi, zato toliko i razvoda ;)

E moj tebroni u Beogradu se u poslednjih godinu dana otvorillo cirka 689 "kafana" minimum. Mislim kad bi neko hteo sad da otvori kafanu u Bg ne bi znao kako da je nazove jer su verovatno sva imena iskoriscena. Od Fensi kafane,Ona moja,Sipaj ne pitaj,Druga kuca,Dotako sam dno zivota, Otiso si sarmu probo nisi :) A ta mesta su sve samo ne tradicionalne kafane u kakve su izlazili nasi matorci u zlatno vreme, nema tu cevapa tebra, a za kavijar ne bi se usudio da kazem da  nema.Cene naduvane,ali tu je satro karirani stolnjak,ma daj. To su samo preslikani klubovi uvijeni u plast satro tradicionalizma jer je sad kao IN izlaziti u kafane. I standardna prica , tipovi skrpljeni od babine penzije koji izigravaju elitu i ribice sa druge strane koje cekaju da ih neki od tih babinih biznismena startuje, dok Adil roka sa bine Od usana do stopala :)
« Poslednja izmena: Decembar 10, 2013, 09:14:30 posle podne od strane Milan 21 » Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13512 poslato: Decembar 10, 2013, 10:13:28 pre podne »

Sto se tice startovanja,ja sam copy-paste onu foru da pridjes najboljoj u drustvu jer je najcesce bas ta usamljena...  ;)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #13511 poslato: Decembar 10, 2013, 09:59:00 pre podne »

Ja sam sve samo ne negativan :D sijam i u 95% situacija sam pozitivan i ne utapam se u kolotecinu..samo sam na saljiv nacin pojasnio realno stanje, i objasnio nasoj drugarici ritam zivota jedan od razloga zasto neki tip joj nije prisao :D
Svakako nije zivot crn niti beo, ima tu mnogo drugih boja, zavisno od perspektive pojedinca.. ;) A da dolaze generacije botova, pa jbg dolaze, ja sam odrastao bez fejsbuka mobilnog telefona, imao sam fiksni i tako sam se chuo sa ribicama i sta mi je falilo :D Po ceo dan sam bio vani, samo bacim ranac sa knjigama sendvic sa pola hlebom i basket, smekaj ribice outside, sada ono ko ubaci najbolji komentar chavkinoj slici pored vodokotlica ima sanse da osvoji chavku, a jos ako ima sliku bmw-a ispred kuce kako se cakli sveze opran to je jos i bonus :)

Ima tu jedan aforizam koji dobro objasnjava stvari: Debeljko koji vozi juga je svinja, a koji vozi mercedesa ili bmw-a meda.. :D
« Poslednja izmena: Decembar 10, 2013, 10:02:43 pre podne od strane pedjoni986 » Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #13510 poslato: Decembar 10, 2013, 09:20:27 pre podne »

naravno da si u manjini jer je daleko lakše mrzeti sve oko sebe i kukati oko svega...i ne preduzimati ništa
Sačuvana
Stranice: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.13 sekundi sa 17 upita.