TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399375 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 26, 2024, 07:57:21 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1410027 puta)
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #13404 poslato: Novembar 26, 2013, 11:56:22 posle podne »

Ja sam zavrsio Pravo bez obnovljene godine,trenirao redovno,samo mi ishrana bila losa. Razmisli jos jednom.  ;)

nemoj da me shvatis pogresno,ali stomatologija/medicina/farmacija/veterina se mnogo teze zavrsavaju i traju po 6 godina...anatomija se aktivno sprema po 6 meseci min,slusa se 2 semestra i mora da se uci redovno inace nema teroiej da se to nauci...verujem i da na pravima ima teskih ispita,ali ovde je skoro svaki zesce tezak...da ne pricam sto su nam uslovi na vezbama losi,lesevi na anatomiji se raspadaju,svaki drugi mikroskop pokvaren i tako...
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13403 poslato: Novembar 26, 2013, 11:40:46 posle podne »

Ja sam zavrsio Pravo bez obnovljene godine,trenirao redovno,samo mi ishrana bila losa. Razmisli jos jednom.  ;)
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #13402 poslato: Novembar 26, 2013, 11:24:23 posle podne »

hvala na savetu za pomenutu teretanu :)

meni zaista nije jasno kako kolega misli da stigne sve,ja sam ljudi moji umrla, anatomija se uci dan-noc,ziva nisam  :-\  a teretanu kako se cini necu videti narednih 6 godina  ;D prve 2 sigurno ne... jos mi se i san poremetio,ne mogu da spavam kad treba,ali zato kada dodjem sa faxa pravac krevet... uf :( 
Prestajes sa vezbanjem ?? :/

da,mada ni do sada nisam bila bas redovna...a tek sad...ovaj Stomatoloski ce me u grob oterati ;D
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13401 poslato: Novembar 26, 2013, 11:19:01 posle podne »

meni zaista nije jasno kako kolega misli da stigne sve,ja sam ljudi moji umrla, anatomija se uci dan-noc,ziva nisam  :-\  a teretanu kako se cini necu videti narednih 6 godina  ;D prve 2 sigurno ne... jos mi se i san poremetio,ne mogu da spavam kad treba,ali zato kada dodjem sa faxa pravac krevet... uf :( 
Prestajes sa vezbanjem ?? :/
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13400 poslato: Novembar 26, 2013, 11:18:37 posle podne »

Milane razumemo se  ;)
Sačuvana
Milan 21
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13399 poslato: Novembar 26, 2013, 10:16:10 posle podne »

Kada vec kuckamo o teretanama...drugar kod kojeg treniram se seli u Vegas kod keve,i ostavio je 2 kljuca za nas dvojicu od iste,koja se nalazi u sklopu kuce. Je l' moguce da cu konacno trenirati saaaam??  ;D  ;D  ;D
Nista lepse tebra, bas ti zavidim. Bices lisen smaraca, zapitkivaca, ili situacija kad horda mrsavih klinaca zauzme benc ili neku od sprava. Po meni kafici , klubovi,kafane su mesta za druzenje i cavrljanje. Kad se upoznas sa previse ljudi u teretani i krenes u pricu i druzenje i onda mahinalno upropastis vecinu treninga. teretana je mesto gde se vezba i uziva u zveketu gvozdja,dok vlakna pucaju :) E sad cavke su vec druga prica,jedna ,dve bih uvek mogla da bude prisutna,da se onako suptilno rasteze na strunjaci i radi milion ponavljanja za gluteus :) da malo dize testosteron:)
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #13398 poslato: Novembar 26, 2013, 09:33:46 posle podne »

Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13397 poslato: Novembar 26, 2013, 06:53:54 posle podne »

Mo & Shkemi , vi me razumete!!!   ;D
Dok sam trenirao u NS-u vidjao sam bas dosta ljudi koji su bas zbog socijalizacije isli u teretanu. Nemam nista protiv takvih,ali ne u mom terminu.  ;)
Sačuvana
jekka
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13396 poslato: Novembar 26, 2013, 06:44:05 posle podne »

jao ja ne znam koliko bi mi bilo zanimljivo sama da treniram, evo mislim i.. ne znam ne znam ;D
Sačuvana
you could make a wish or you could make it happen
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13395 poslato: Novembar 26, 2013, 06:40:48 posle podne »

ogroman, ali ogroman broj ljudi posećuje fitnes centre samo zbog socijalizacije...

i meni je s godinama sve više uživanje da se s treningom "sklonim iz sveta" i da mi niko ne prilazi dok sam na treningu, i onda ljudima deluješ zatvoreno ili nekomunikativno....što nije tako...  :-X

meni je trening "isključenje" ...  ::)
delim misljenje! :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #13394 poslato: Novembar 26, 2013, 02:52:38 posle podne »

ogroman, ali ogroman broj ljudi posećuje fitnes centre samo zbog socijalizacije...

i meni je s godinama sve više uživanje da se s treningom "sklonim iz sveta" i da mi niko ne prilazi dok sam na treningu, i onda ljudima deluješ zatvoreno ili nekomunikativno....što nije tako...  :-X

meni je trening "isključenje" ...  ::)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13393 poslato: Novembar 26, 2013, 02:22:58 posle podne »

Brate ja treniram u estetski potpuno olupanoj teretani u kojoj zensko nije uslo nikad. Samo sad nema smaraca kojima na celu pise:"Sta pijes?!". :D Dodjem ,otkljucam,odradim,zakljucam i cao. Valjda necu postati uvrnut.  ;)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #13392 poslato: Novembar 26, 2013, 02:07:01 posle podne »

Nije to to trenirati sam, fuck that :D Ajde da su neke chavke tu tralala da vam mute reaktore i whey sa helankicama pa moze to i da prodje, a ovako bem li ga, mada ti si znas sta volis :D
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13391 poslato: Novembar 26, 2013, 01:58:35 posle podne »

Kada vec kuckamo o teretanama...drugar kod kojeg treniram se seli u Vegas kod keve,i ostavio je 2 kljuca za nas dvojicu od iste,koja se nalazi u sklopu kuce. Je l' moguce da cu konacno trenirati saaaam??  ;D  ;D  ;D
Sačuvana
TheRestricted
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13390 poslato: Novembar 26, 2013, 01:22:43 posle podne »

Ta u golsvortijevoj je teretana Space , po meni vrht eretana evo idem u nju vec  2 meseca i za sada najbolja
Sačuvana
Stranice: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.09 sekundi sa 17 upita.