TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399375 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 26, 2024, 07:11:55 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 193 194 [195] 196 197 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1409792 puta)
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #12189 poslato: Januar 27, 2011, 05:26:53 posle podne »

Ajoj, idem da se obesim. . .
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12188 poslato: Januar 27, 2011, 03:56:09 posle podne »

Trcao sam u helankama po Zemunu,sto je gore nego po Crnoj Gori ;) :)  Od tad Obucem helanke pa suskavac :) Inace,oni primitivni gledaju na helanke kao nesto pede.asto a nemaju pojma kakva je fora kod devojaka :) Mene devojka kad je videla u helankama zamalo da me napadne u sred butika,ja usao u kabinu da probam,i izadjem da joj pokazem,su radnice bacile pogled a onda ona...Kaze:"Nisam znala sta cu pre,da li da te skinem ili grdim sto izlazis tako da druge gledaju". :)

errr... ok?
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #12187 poslato: Januar 27, 2011, 03:37:39 posle podne »

Trcao sam u helankama po Zemunu,sto je gore nego po Crnoj Gori ;) :)  Od tad Obucem helanke pa suskavac :) Inace,oni primitivni gledaju na helanke kao nesto pede.asto a nemaju pojma kakva je fora kod devojaka :) Mene devojka kad je videla u helankama zamalo da me napadne u sred butika,ja usao u kabinu da probam,i izadjem da joj pokazem,su radnice bacile pogled a onda ona...Kaze:"Nisam znala sta cu pre,da li da te skinem ili grdim sto izlazis tako da druge gledaju". :)
Sačuvana
Vule~
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12186 poslato: Januar 27, 2011, 02:46:47 posle podne »

hahahahahahaha
Sačuvana
nion
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12185 poslato: Januar 27, 2011, 02:07:10 posle podne »

trcanje po gradu u helankama neprocjenjivo
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #12184 poslato: Januar 27, 2011, 01:53:50 posle podne »

Ih, pa to su smesne stvari, probajte vi gradom da trcite u helankama u sred bela dana, na 0 stepeni zimi npr. Ili po kisi ili tako nesto. E to je full atention :D

Ili najgore, prodjite pored osnovne skole tako trceci! Ah, tu mi se kidaju zivci, iako sam poptuno opusten i ignorisem sve, ali kada se klinci sokiraju pa pocnu da dobacuju... to je poput one price kada su domorodci u juznoj americi kada su brodovi sa konkvistadorima dolazili bili u nemogucstvu da vide te iste brodove jer je takav sok za njih bio, ne stvarno nesto, e tako ovima kada mene vide u najnormalnijim helankama za trcanje :)

A vrhunac je trcanje u helankama u Crnoj Gori!!! E to ko dozivi, sve ce mu biti ravno. Inace tako te gledaju kad trcis uopste, a kamlo u helankama!

A vi se tu oko sejka i suplemenata bakcete  ;D
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #12183 poslato: Januar 27, 2011, 01:49:44 posle podne »

Evo jedno pitanje pa mi mozda i neko da odgovor.

Imam Boschov generator jednosmerne struje do 1000 A, treba da prodam pa mozda ovde ima neki masinski inzenjer ili neko ko zna gde da oglas postavim ili kontakt. :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #12182 poslato: Januar 27, 2011, 12:13:06 posle podne »

Uzimamo suplemente pod velom tajne i misterije :) ;) U teretani u koju idem ima stvarno dosta ljudi koji i znaju ponesto,ali nikoga nisam video da pije bilo sta u teretani,svi nesto kriju,niko ne nosi sejker,vec flasicu,a sejkere stekaju po torbama...Ladno ljudi kriju sta od suplemenata piju,a posle cijem dok pricaju,ja ne pijem nista,meni to ne treba...Ne znam zasto im je glupo,zar su toliko primitivni???Sad ce on mene da zezne ako mi ne kaze da je uzeo nesto a podigne vise na bencu,toliko cu se nasikirati da necu dolaziti u teretanu vise...cccc :) Ja sam prve suplemente u teretani poceo da koristim pre 2 meseca(Whey,Kre-alkalin,BCAA...) i cim sam kupio,prvi trening sam poneo sa sobom i sejker i sve to u malim kutijicama(zamalo da ponesem kantu Whey-a :) ) bolelo me uvce za te gluposti...Evo vidim sad da su polako jos neki poeli da vade sejkere iz stekova i "javno" piju hemiju :) ;)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #12181 poslato: Januar 27, 2011, 08:35:42 pre podne »

Aj sto bulje na ulici,ali u teretani posle treninga uvek sednem u svlacionici,razmutim protein i popijem sa Kre-alkalinom,80% njih gleda kao da sam vanzemaljac,ima neki koji ne smeju ni da gledaju... :) Cudan smo mi narod...A u sebi misle,sta li to pije,neki doping,sve sama hemija proteini,kreatini...CUDO :)

Na svakom treningu doživljavam isto. :D

Izvadim šejker iz ranca(čim vide šejker odmah počinju da mi prate svaki pokret), odem do česme, nalijem vode, počnem da mućkam(a pogledi sve znatiželjniji :D) i onda lagano cirkam. Par gutljaja, pa nastavim da se presvlačim, pa opet par gutljaja i tako dok ne ispijem. Jedni me gledaju šta radim, drugi nešto šapuću, treća grupica se lakta meĂ°usobno i pokazuje na mene. :D

Retko ko se usudi nešto da pita, mahom samo gledaju. I bolje je tako. Lakše mi da ignorišem poglede i došaptavanja nego da slušam neka idiotska pitanja. :D
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #12180 poslato: Januar 27, 2011, 03:38:48 pre podne »

Sad ne znam koliko je kulturno da jes dok hodas ulicom, doduse nesto nas, ukljucujuci i mene, zab. . .ole. . .
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Stefan L.
Gost
« Odgovor #12179 poslato: Januar 27, 2011, 12:05:38 pre podne »

Aj sto bulje na ulici,ali u teretani posle treninga uvek sednem u svlacionici,razmutim protein i popijem sa Kre-alkalinom,80% njih gleda kao da sam vanzemaljac,ima neki koji ne smeju ni da gledaju... :) Cudan smo mi narod...A u sebi misle,sta li to pije,neki doping,sve sama hemija proteini,kreatini...CUDO :)
Sačuvana
tarantula
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12178 poslato: Januar 26, 2011, 09:45:30 posle podne »

tako i mene gledaju ali ne zato sto nesto radim ili jedem,nego sto sam lep decko i zgodan,prosto sijam  :-*
Sačuvana
Vule~
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12177 poslato: Januar 26, 2011, 05:39:10 posle podne »

Nickey,tako su u mene buljili kad sam isao ulicom i pio jogurt iz flasice(0,5),da sam nosio pusku pitali bi hoces da prodas...
HAHHAHA  Tako i  meni u skoli kad pijem jogurt na odmoru :)   ne daj boze da ponesem protein  xD
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12176 poslato: Januar 26, 2011, 04:54:53 posle podne »

Sta ces, gladan narod pa bulji, trebao si da ih pitas ocete malo ?
Sačuvana
I don't give a fuck
Stefan L.
Gost
« Odgovor #12175 poslato: Januar 26, 2011, 04:07:09 posle podne »

Nickey,tako su u mene buljili kad sam isao ulicom i pio jogurt iz flasice(0,5),da sam nosio pusku pitali bi hoces da prodas...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 193 194 [195] 196 197 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.101 sekundi sa 17 upita.