TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399384 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 26, 2024, 10:37:11 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 224 225 [226] 227 228 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1410727 puta)
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #11724 poslato: Decembar 11, 2009, 06:00:21 posle podne »

A moj drugar Drazenko obori svetski rekord u disku 31.19.m. ja mislim nisam tacno siguran.
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #11723 poslato: Decembar 11, 2009, 05:17:14 posle podne »

A, evo ga Ivan LenĂ°er upravo sada bronza na 100m.
Zaista, svaka im čast.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #11722 poslato: Decembar 11, 2009, 05:14:06 posle podne »

NaĂ°a Higl pre pola sata pokupi srebro na 200m. :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #11721 poslato: Decembar 07, 2009, 01:30:04 posle podne »

U pravu ste za Ganu. Sta oni odu navataju desetak busmana malo ih poduce i da vidis kidanje ;D. Pa oni tri dana trce samo do prvog izvora vode a nase treba da molis da izadju na teren.

Upravo tako :)
Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #11720 poslato: Decembar 07, 2009, 11:58:37 pre podne »

U pravu ste za Ganu. Sta oni odu navataju desetak busmana malo ih poduce i da vidis kidanje ;D. Pa oni tri dana trce samo do prvog izvora vode a nase treba da molis da izadju na teren.
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #11719 poslato: Decembar 07, 2009, 10:41:46 pre podne »

Ovde je i Lee Priest

http://www.youtube.com/watch?v=SNEpMEmqeAg&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=V0OxJjDDA9o&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=6UDwvOVthzA&feature=related
« Poslednja izmena: Decembar 07, 2009, 10:52:05 pre podne od strane Robert » Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #11718 poslato: Decembar 07, 2009, 10:23:53 pre podne »

Kevin Levrone, Shawn Ray and Frank Zane doing some legwork

http://www.youtube.com/watch?v=0IdvPE3D40M&feature=related

Jako lepo za gledanje. Šampioni različitih era.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #11717 poslato: Decembar 06, 2009, 05:51:05 posle podne »

Nemac ostaje Nemac! U smislu da su jako borbeni i kod njih se zna red i disciplina.Jako su opasni i trcace do smrti svih 90min zeleci pobedu!

Gana je jako jaka i nikako je ne treba podcenjivati kao ni Australiju!

Ja jesam optimista ali sam i veoma realan.veliki je uspeh sto smo otisli na SP i zelim pobede.A ako ne,neka se barem srcano bore i bicu zadovoljan!
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #11716 poslato: Decembar 06, 2009, 05:45:14 posle podne »

ne treba favorizovati Nemce...Sa njima bez respekta i kidanje......Ovi slabiji mogu biti nezgodni ako ih podcenimo...narocito Gana....
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #11715 poslato: Decembar 06, 2009, 12:46:46 posle podne »

Upravo kako kaze Markoni, ali da favorizujemo Nemce, to je teska glupost. Svi su podjednako opasni i ulog je veliki tako da se svasta moze ocekivati...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11714 poslato: Decembar 06, 2009, 08:24:36 pre podne »

mozemo od sve tri da puknemo , mozemo sve tri da dobijemo
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #11713 poslato: Decembar 06, 2009, 07:58:04 pre podne »

Nemci uopste nisu najjaci u grupi, cak je i sreca sto smo izvukli njih, a ne neke ozbiljnije reprezentacije. U ovoj grupi australijanci i mi imamo najrealnije sanse za prolazak dalje, a mi posto "otvaramo" sa Ganom, mozda imamo sanse i za prvo mesto u grupi, no videcemo, dace bog!!!
au brate al ti igras fifu ili nesto slicno. . . :) otkud nadje australijance?! Pa oni su najslabiji u grupi. . . A otpisivati nemce je veoma pogresan stav. . .

Auuuu Bojane ala ti nemas pojma, strasno...
Pa svako ko se iole razume u fudbal ce ti reci isto.....Gana je 5 puta opasniji protivnik.....Nemacka isto......
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #11712 poslato: Decembar 05, 2009, 06:51:36 posle podne »

Nemci uopste nisu najjaci u grupi, cak je i sreca sto smo izvukli njih, a ne neke ozbiljnije reprezentacije. U ovoj grupi australijanci i mi imamo najrealnije sanse za prolazak dalje, a mi posto "otvaramo" sa Ganom, mozda imamo sanse i za prvo mesto u grupi, no videcemo, dace bog!!!
au brate al ti igras fifu ili nesto slicno. . . :) otkud nadje australijance?! Pa oni su najslabiji u grupi. . . A otpisivati nemce je veoma pogresan stav. . .

Auuuu Bojane ala ti nemas pojma, strasno...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #11711 poslato: Decembar 05, 2009, 02:47:35 posle podne »

Uopste nisam optimista. Jer praviti ovakavu famu oko samo kvalifikacija na Svetko prvenstvo nije dobro. Znaci igraci kao da su postigli finalni cilj, plasirali se i gotov posao... Tako uvek ide... da cute polagao bi vece sanse...

Uglavnom, da budem iskren ne intetresuje mu nesto. Ali uvek je lepo navijati leti kada je Svetsko za nase, to ce biti zanimljivo, barem da udju u cetvrtfinale, pa malo da izivljavamo i deremo pred velikim TVom  :D

Eh kada se setim kosarke i 98 i 2002, pa produzili i u isto vreme skratili su mi zivot za 10 godina, hehehe
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11710 poslato: Decembar 05, 2009, 02:40:16 posle podne »

Када смо стављени у квалификац. групу са Французима,Румунима,Аустријанцима,.. ретко ко је мислио да ћемо се квалификовати на СП,али десило се чудо,коначно смо почели да играмо фудбал....Ова група је, баш као што каже DHEA, једна од јачих.Гана је тренутно најјача Афричка селекција,јача и од "Слонова",Немци увек јаки на СП ма колико пре тога били лоши,Аустралијанци исто јаки,добили нас на ОИ,убедљиво најјача екипа у својој зони.

Ми када год смо се пласирали на СП,увек смо говорили како је ово наш најачи тим,како ћемо све изненадити,а увек ништа.Ипак сам због свега што се десило нашем репрезентативном фудбалу, од када је Антић селектор, сам велики оптимиста, не верујем да би Станковић, Видић, Красић, Ивановић, Јовановић, Жигић,....могли да разочарају.
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Stranice: 1 ... 224 225 [226] 227 228 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.135 sekundi sa 17 upita.