TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 07:27:41 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 231 232 [233] 234 235 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1390954 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #11619 poslato: Oktobar 09, 2009, 07:02:24 posle podne »

ladno banovan :D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #11618 poslato: Oktobar 09, 2009, 06:37:44 posle podne »

....AND NITRO MADAFAKA HAS LEFT THE BUILDING!!! :D :D :D

Who is next...now is the question!! :D
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11617 poslato: Oktobar 09, 2009, 03:47:47 posle podne »

Sta pricas ti momce...
Ne pricam nego pisem vrlo jasno i iskreno.
cudo nisi napisao da mu se uvlaci u bulju :D cudo...
Svodi se na isto.
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11616 poslato: Oktobar 09, 2009, 11:02:24 pre podne »

Бановали су га зато што је према почетницима који поставе неко "глупо" питање био превише груб.То се никако није  уклапало  у пословну политику  "Панспорта".
« Poslednja izmena: Oktobar 09, 2009, 11:10:03 pre podne od strane Viljuska » Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
chiller
Gost
« Odgovor #11615 poslato: Oktobar 09, 2009, 10:48:35 pre podne »

cudo nisi napisao da mu se uvlaci u bulju :D cudo...
Sačuvana
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

"You are very cute,but I am on diet":)

« Odgovor #11614 poslato: Oktobar 09, 2009, 08:06:29 pre podne »

Sta pricas ti momce...
Sačuvana
My imaginary friend thinks you have serious problems...
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11613 poslato: Oktobar 09, 2009, 03:34:05 pre podne »

Ja neznam otkud to da Coolic sad kuka sto je Nitro banovan!!!Koliko se ja secam niste se nesto mnogo mirisali ali elem ja mislim sledece:covek ima znanje i poznaje materiju ali u zadnje vreme poceo je mnogo da se bavi drugom stranom bb onom koju pansport ne podrzava (ne sme,nece,nema zaradu ili vec sta) a i ja isto,pa je poceo da radi neke seminarske radove i nesvesno da nagovara druge na to "zivi primeri sada kukaju sto je banovan" i pored toga vec pomenuta netolerancija,previse americkih uvredljivih izraza itd.

Ovo je forum gde treba da se objasnjava ljudima kako da se hrane kako da treniraju kako da zive zdravo a ne sa cim da se roknu i da bez hemije nema vajde kao sto neki pricaju!
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #11612 poslato: Oktobar 08, 2009, 11:12:32 posle podne »

Nije brate.. On je specificno podjebavao.. Precesto.. Da li je takvog temperamenta ili je bezobrazan nebitno.. Ali mora da poradi na ponasanju
« Poslednja izmena: Oktobar 09, 2009, 02:24:47 pre podne od strane NATURE » Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #11611 poslato: Oktobar 08, 2009, 10:33:13 posle podne »

Ma zasto je on nedisciplinovan i bezobrazan, molim te objasni mi to? Pogledaj BILO KOJI forum kada dodje neki novajlija i zeli sve na tacni da dobije, a odgovor na svoje pitanje ima na milion mesta na forumu... Sta se tada dogadja? Pa NORMALNO je da covek odreaguje flejmom, ja ne znam sta je to novo?
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #11610 poslato: Oktobar 08, 2009, 10:29:42 posle podne »

Znas kako to ide.. Kao npr fudbaler.. Ima talenta, sjajno igra i sve, ali je nedisciplinovan i bezobrazan.. Isto i sa Nitrom... To ne prolazi u zivotu :)
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #11609 poslato: Oktobar 08, 2009, 10:24:09 posle podne »

Netolerancija hah, ajde kao nepostovanje, ali ne od Nitra(manje vise), vec od novih clanova(ne svih da ne generalizujem) jer se pojave i samo traze hitno odgovore na sva njihova pitanja a ne trude se da barem malo iscitaju, zar to nije "prdez u facu" svim onima koji su se trudili da napisu sve te tekstove.
I treba ih flejmovati, ne vredjati, ali postaviti link za search i zakljucati temu ako zelite kulturno ili je ostaviti otvorenu za flejmove.

Isto to je i ovo "za pocetnike", pitajte sta hocete, sve cemo vam dostaviti na tacni, sta vas briga ako je to neko nekada sve vec opsirno objasnio.
To je uvreda celog pansporta svim onima koji su svoje slobodno vreme utrosili da bi pomogli/edukovali clanove/musterije pansport foruma. Sta sada, da se svi obrisemo???

Samo pogledajte koliko je stvarno korisnih tekstova napisao neko od vaseg osoblja a koliko dobrovoljci?? A koliko je od novih napisao Nitro, jbga mislim da je ovo pogresna odluka...

Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11608 poslato: Oktobar 08, 2009, 10:09:15 posle podne »

To si lepo napisao i na to sam ja i mislio... Banovase jednog od RETKIH koji se stvarno razumeju u materiju i koji je JEDINI od tih koji se razumeju postovao... Sada ce ostati prazno cavrljanje i prepricavanje jednih te istih prica koje su i vrapci ja mislim naucili napamet...
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11607 poslato: Oktobar 08, 2009, 09:54:38 posle podne »

Nisi me razumeo, mislio sam na one OCIGLEDNE flejmere koji samo bace kosku i prave se da nemaju pojma sta se dogadja, postuju samo da bi se zevzecili i sprdali sa ljudima koji bi da im pomognu a bilo ih je mnogo...
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11606 poslato: Oktobar 08, 2009, 09:49:56 posle podne »

Ovde se ne banuju kojekakvi flejmeri koji svakodnevno postuju ortodoxne nebuloze i gluposti i vidi se u postovima da se zevzece.
Јеси ли ти свестан да би онда требало и тебе и мене и најмање  80% посто људи који у последње време свакодневно "бацају" поруке на овај форум да банују....Када схватиш да је твоје знање јако површно онда ће и дискусија бити квалитетнија,нећеш мислити да на свачије питање знаш одговор,ово се наравно односи и на остале.
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11605 poslato: Oktobar 08, 2009, 09:15:44 posle podne »

Ogi brate, mani me sa tim europejskim glupostima MOLIM TE, i mani me o toleranciji, ganciji i ostalim nebulozama koje serviraju ljudi koji su 20x netolerantniji od onih kojima se obracaju (ovde ne mislim na pansportovce)... Nisam ja ni u jednom mom postu napisao da ste rekli da on ne zna, nego da je glupo da coveka od koga se moze dosta nauciti i koji je JEDINI u zadnje vreme otvarao oci ljudima pokusavajuci da ih nauci necemu mnogo vrednijem od toga kako treba piti whey, coveka koji ima vise znanja od OGROMNE vecine ovde na forumu banujete. Pa sta ako ima malo zustriji ton, treba ga takvog prihvatiti i kraj jer se mnogo moze nauciti od coveka. Upravo su pansportovci pokazali tu netoleranciju o kojoj ti pricas za nekog ko je malo drugaciji ako cemo tako, jel? I mi mozemo ovako razglabati do sutra, potez je ocajan i to je moj stav i moje misljenje, ti ako se ne slazes samnom, sta ja tu mogu... Ovde se ne banuju kojekakvi flejmeri koji svakodnevno postuju ortodoxne nebuloze i gluposti i vidi se u postovima da se zevzece, ali kao sto sam rekao, to je vasa odluka...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 231 232 [233] 234 235 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.064 sekundi sa 17 upita.