TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398212 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 13, 2024, 08:21:45 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1393251 puta)
Cicaa
Gost
« Odgovor #14274 poslato: Jul 11, 2015, 04:58:07 posle podne »

Cas fizickog ne treba da bude uzivanje, vec da deca nauce bar osnovne bodyweight vezbe i da se ne umore kad potrce za autobusom. Ja sam obozavala i preskakanje kozlica, trcanje, vezbe, sve sto smo radili, a nazalost radili smo retko. Zato i ima toliko gojazne dece koja posle imaju ogroman problem sa skidanjem kilograma jer nisu naucili ni osnovne stvari, bas zbog takvih nazovi profesora.
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14273 poslato: Jul 11, 2015, 04:51:42 posle podne »

Zato što si imao takvog profesora i ne možeš da uradiš više od 2 zgiba. Fizičko ne treba da služi za opuštanje i da izblejis već da se Ă°aci malo razmrdaju od učenja, da nauče neke osnovne vežbe,  da ne budu retardirani.  Kod mene u srednjoj vala trčanje po ceo čas, razni skokovi, razna bacanja, parter ( I to bas dosta vežbi,  kao u cirkusu :-D kozlic, karike, ma svasta ), košarka, fudbal, odbojka... sve se vežbalo, sve se ocenjivalo, nije bilo puštanja.
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #14272 poslato: Jul 11, 2015, 04:40:25 posle podne »

Inače,moja srednja nema nikakve veze sa sportom. Idem u turističko-ekonomsku školu i možda mi nešto od toga bude prioritet za faks...

P.S Cvetko,jel ti nekad razmišljaš o faksu i šta bi potencijalno upisao? i koju srednju ideš?
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #14271 poslato: Jul 11, 2015, 04:38:33 posle podne »

Pa dobro Cvetko nisam bukvalno baš mislio...
Meni se najviše sviĂ°a sistem rada mog profesora fizičkog. Ko radi imaće 5,ko ne radi imaće 3 i to je to. Samo kažem da ne bih mučio decu bespotrebno... ja sam u osnovnoj imao nastavnika kod kojeg je čas bio kao u vojsci... prvo 15 minuta trčanja,onda istezanje 5 minuta,onda pokazuje vežbu i mi je radimo neko vreme i na kraju časa ocenjivanje. Mogu reći samo da skoro niko u razredu nije imao 5... inače,da ne pomisli neko,nismo mi radili normalne stvari tipa sport i to...radili smo najveće banalnosti-valcer,štafetu,neke lopte pa skakanje po njima,neke glupe poligone,neke šipke itd...
Ja smatram da deca na fizičkom treba da uživaju i da se zezaju a ne da im taj čas bude noćna mora i da se palim na predmet koji predajem i da smatram da je on najvažniji na svetu...  :D
Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14270 poslato: Jul 11, 2015, 04:13:32 posle podne »

Nisam upisao nista. Staziracu u gledati da se zaposlim, pa ako Bog da nekada da ga zavrsim. Nisam hteo da budem profesor, vec trener :)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14269 poslato: Jul 11, 2015, 04:01:34 posle podne »

Na žalost tako kako je on napisao je u svakoj školi...
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14268 poslato: Jul 11, 2015, 03:48:51 posle podne »

Pavac cekaj neko ce cele godine vukljati opremu, truditi se, redovno dolaziti na casove fizickog, a neko nece nositi opremu, bezace sa casova i on ce imati ocenu istu kao i prva osoba? Ma daj to ako bi ti tako radio svaka tebi cast onda, trud se mora ceniti! Najlakse je dati peticu...i molim te nemoj ovako glupe komentare da pises...
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14267 poslato: Jul 11, 2015, 03:40:48 posle podne »

To što si ti opisao nije da radiš ono što voliš već da ne radiš ništa. Da li zbog ne znanja ili zbog ne odgovornosti, pa se desi da iz osnovne i srednje škole deca izadju sa peticama a imaju 100 deformiteta i nisu sposobna da potrče više od 40m. Što se tiče znanja o fitnesu, imam par drugara koju su završili dif i verujte mi to nije ni za komentarisanje. Što ne znači da je slučaj i sa drugim studentima ali eto moje neko iskustvo sa njima nije baš najsjajnije, jedino oni koji sami zavole ovaj sport i sami ulažu u svoju znanje znaju ono što treba da znaju.
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #14266 poslato: Jul 11, 2015, 03:11:28 posle podne »

I,da li si nešto upisao do kraja?
Da,i ja kažem. To je po meni najlepši fakultet i najlepše zanimanje. Budeš profesor fizičkog,doĂ°eš na čas,daš deci loptu,svima petice na kraju i svi srećni i zadovoljni...  :D Nema frustracije,zezanja učenika oko ocena,priprema za čas itd...a pritom radiš to što voliš heheheheeh. Mada,daleko je to,ja sam tek prvu srednje završio i imam još vremena...
Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14265 poslato: Jul 11, 2015, 01:33:12 posle podne »

Ja sam se spremao za DIF, mnogo mnogo sam to zeleo, nikad u zivotu nisam dao tako sebe u tako nesto, samo o tome razmisljao, i mesec dana pred prijemni saznam da smo pukli finansijski i da nema sanse da upisem, bio je to tezak udarac. Ali sta je tu je, po meni definitivno najlepsi fakuletet. :)
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #14264 poslato: Jul 11, 2015, 12:07:44 posle podne »

Išla si na DIF u Novi Sad? Ja bih voleo da upišem dif mada nailazim na negodovanje ukućana...tipa: šta ćeš na difu,njih ima milion,nećeš se nikada zaposliti itd... mada i moja srednja nema nikakve veze sa sportom...
Kakvi su utisci sveobuhvatno i kada bi ponovo upisivala,da li bi upisala isto..itd?  :D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #14263 poslato: Jul 11, 2015, 12:01:43 posle podne »

Ja sam na DIFu imala priliku da učim o različitim sportovima, ali nikad me nisu privlačili sportovi sa loptom... samo borilački sportovi - tim momcima i devojkama se divim neopisivo, kao i plivanje, moja najveća ljubav :)
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #14262 poslato: Jul 11, 2015, 04:35:46 pre podne »

Meni je vaterpolo uvek bio gotivan. Čak su mi ga mnogi i preporučili zato što sam uvek bio krupan pa bi se možda snašao u tom sportu,ali nažalost u mom gradu nikada nije bio vaterpolo klub...
Sačuvana
cantawait
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14261 poslato: Jul 10, 2015, 11:48:46 posle podne »

Ja nekako ne volim timske sportove. Biciklizam je moja veeelikaa ljubav. :)
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14260 poslato: Jul 10, 2015, 09:44:28 posle podne »

Licno sam skoro za svaki sport talentovan, svaki put za svaki sport igram za skolu, ali fudbal sam trenirao i trener mi obecao reprezentaciju sledece godine, ali ja se preselio, prestao, usvinjio i sve propalo, inace tad sam imao 12godina.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.1 sekundi sa 17 upita.