TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399375 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 26, 2024, 06:57:46 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 651 652 [653] 654 655 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1409753 puta)
ognjen novakov
" Shut the fuck up and train. "
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Chips,Cola i telefon Motorola ;)

« Odgovor #5319 poslato: Septembar 14, 2008, 01:30:32 posle podne »

Pa realno tako neshto.... al neka,ovo je bilo sladje....
Sačuvana

**Dar3**
Napredni član
Van mreže Van mreže

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #5318 poslato: Septembar 14, 2008, 01:26:53 posle podne »

konjina glupava,to da sacekas kad zavrsi,pa da mu j*bes mater na ulici... 8)
Sačuvana
Kada bi batine nekoga naucile pameti,najpametniji bi bili bikovi...a to sam JA!
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5317 poslato: Septembar 14, 2008, 01:06:25 posle podne »

Evo ti ukratko... Doshli mi u diskoteku,rezervisali neki sto,sednemo.... Dolazi konobar,izvolite... Drugar pivo,drugi pivo i ja reko daj mi colu zero on kao ok i drugar pored mene kao isto... Lik dolazi... donosi neke chudne chase.... ja reko wtf? lik doneo nama umesto cole zero courvoisier... ja reko alo sine... cola zero... i tu on pocheo neshto da se mrshti.... ja reko lol,popushi mi kurac evo ti pare al ja ovo sranje piti necu... i tu on kao nadrkan i ponosan ode i vrati i donese cole.... i kao 550 i ode... i ja reko wtf opet,lik otishao....  i prodje on posle jedno 10 minuta i ja ga cimnem i reko brate,ajd naplati... i dam mu 1000,on ode... i nema ga jedno 15 minuta... i ja reko sunce ti bezobrazno... i navatam ga i reko ono prika... on kao shta ti treba? ja u chudu... i u sebi reko ako ga sad ne grunem necu nikada.... srecom nisam jer znam da je obezbedjenje surovo  ;D i tu reko kusur sine.... i lik donese .... i posle opet uzmemo turu i opet ista pricha lik ode.... i mi popizdeli i reko ko ti jebe mater,necu ja tebe vijati po punoj diskoteci da ti platim... otishli,seli u kola i vozi.... Da je bio normalni i poshteni konobar nashao bi ga i platio.... al ovako,nek ima problema.... strashno...
Sačuvana

**Dar3**
Napredni član
Van mreže Van mreže

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #5316 poslato: Septembar 14, 2008, 12:21:47 posle podne »

Dobra je fora....  :) kako je malo falilo da prebijem nekog debila konobara u diskoteci.... joj..... Ja ovakav bezobrazluk nisam skoro dozhiveo... odo na spavanje lagano,laq notj svima...

sta je uradio?:)
Sačuvana
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5315 poslato: Septembar 14, 2008, 02:35:23 pre podne »

Dobra je fora....  :) kako je malo falilo da prebijem nekog debila konobara u diskoteci.... joj..... Ja ovakav bezobrazluk nisam skoro dozhiveo... odo na spavanje lagano,laq notj svima...
Sačuvana

Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5314 poslato: Septembar 13, 2008, 11:36:46 posle podne »

Hahaha, bas sam se nasmejao. Mada odavno sam oguglao na te univerzalno-pausalne savete koje nam pop kultura servira svaki dan. Najgore je od svega zabluda koju vecina ljudi ima, a sastoji se u tome da "postujem to i to pravilo, znaci radim dobru stvar za sebe i svoje zdravlje, sto me pere od ostalih mega nezdravih navika".

Wake up and take a look around, nece ti Mens Health ili Cosmopolitan promeniti zivot nabolje. . . Gomila gluposti.
Sačuvana
I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control.
**Dar3**
Napredni član
Van mreže Van mreže

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #5313 poslato: Septembar 13, 2008, 11:35:57 posle podne »

no comment  ::)
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #5312 poslato: Septembar 13, 2008, 11:31:38 posle podne »

Možda je bilo, možda ne, ali šta mi ortakinja poslala, pošto sam je smarao oko sihrane, treninga,... 

Kazu da svaki dan moramo da pojedemo jednu jabuku, a i jednu bananu zbog kalijuma.
Takodje i pomorandzu zbog vitamina C... i obavezno da popijemo
jednu soljicu zelenog caja ( bez secera za prevenciju dijabetisa)
za smanjenje masnoce u krvi...
Svakog dana treba da popijemo dva litra vode (da, i posle je
ispiskiti, sto udvostrucuje vreme koje smo do sada provodili u
WC/u) Svakog dana treba uzeti bar jedan Bioaktiv ili jedan
jogurt da biste imali sve dobre bakterije, za koje niko ne zna sta je tu tacno, ali ako se ne opskrbis bar sa milion i po tih bakterija, videces svog Boga...
Svakog dana jedan aspirin, za prevenciju infarkta i jedna casa
crnog vina, takodje protiv infarkta.
I jednu casu belog vina, za nervni sistem... I jednu casu piva, ne mogu da se setim za sta... Ako ih popijes odjednom, medjutim, mozes da dobijes mozdrani udar, ali ne sekiraj se, neces ni primetiti... Svakog dana treba jesti zitarice.Mnogo, mnogo, gomilu zitarica, dok ne poseres govno velicine pulovera.
Potrebno je 4 do 6 dnevnih obroka, laganih, s tim da ne smes da zaboravis da svaki zalogaj zvaces 100 puta.
Tako da ti samo za jelo treba 5 sati...
E da, iza svakog jela trebalo bi oprati zube, tako da zube treba oprati i posle jabuke, posle bioaktiva, posle banana, posle zitarica... I tako sve dok imas zube u ustima, s tim da ne zaboravis zubni konac, masazu desni i ispiranje vodicom za usta...
Bilo bi dobro da sredis kupatilo, mozda da stavis unutra CD plejer ili TV, jer s obzirom na vodu, zitarice i zube, mnogo, mnogo vremena ces provesti unutra...
Treba spavati 8 i raditi preko 8, plus 5 za jelo, to je 21.
Ostaje ti 3 sata, ako nije guzva u prevozu.
Prema statistikama, TV se gleda prosecno 3 sata dnevno.
Sada se to vise ne moze, jer svakog dana # treba da se seta najmanje pola sata (savet, posle 15 min kreni nazad jer u suprotnom, pola sata postaje ceo sat).
Treba negovati prijateljstva, jer su kao biljke, treba ih odrzavati svakodnevno.Pretpostavljam i kada ides na put...Izmedju ostalog, moras da ostanes informisan, i citas bar dve dnevne i jednu nedeljnu novinu da bu imao kriticki stav...
Treba da imate seks svaki dan, ali bez upadanja u rutinu, treba da ste inovativni, kreativni i da osvajate iznova.
Za sve ovo treba vremena...
Da ne govorim o tantrickom seksu.
Treba da imate vremena za dodir sa prirodom, pranje poda sudova vesa, da ne govorimo o tome sta sve treba ako imas kucnog ljubimca ili decu...
Racunica kaze da je za sve to potrebno minimalno 29 sati.

Jedina mogucnost koja se namece je da se radi nekoliko stvari istovremeno.
Npr tusiraj se hladnom vodom i drzi usta otvorena, tako ces
popiti 2l vode.
Dok izlazis iz kupatila sa cetkicom za zube u ustima,istovremeno se seksuj (tantricki) s partnerom koji istovremeno gleda TV i cita novine dok ti peres pod.
Ostala ti je jedna ruka slobodna? Nazovi prijatelje i rodbinu.
Popij vino (posle razgovora sa rodbinom ce ti trebati) Uuuuf
Ipak, ako ti je ostalo dva slobodna minuta posalji ovu poruku svojim prijateljima (koje treba paziti kao biljke) dok jedes kasicicu meda, koji je vrlo koristan.

Sada te pozdravljam, jer izmedju jabuke, jogurta, piva, prvog litra vode i treceg obroka sa dnevnom dozom zitarica, ne znam vise sta mi treba, ali moram hitno u WC.

Usicaricu par minuta istovremeno
peruci zube...
Pozz

:D :D :D :D :D

extra  :D

znaci valjam se  :D   :D   :D

Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #5311 poslato: Septembar 13, 2008, 11:25:21 posle podne »

Možda je bilo, možda ne, ali šta mi ortakinja poslala, pošto sam je smarao oko sihrane, treninga,... 

Kazu da svaki dan moramo da pojedemo jednu jabuku, a i jednu bananu zbog kalijuma.
Takodje i pomorandzu zbog vitamina C... i obavezno da popijemo
jednu soljicu zelenog caja ( bez secera za prevenciju dijabetisa)
za smanjenje masnoce u krvi...
Svakog dana treba da popijemo dva litra vode (da, i posle je
ispiskiti, sto udvostrucuje vreme koje smo do sada provodili u
WC/u) Svakog dana treba uzeti bar jedan Bioaktiv ili jedan
jogurt da biste imali sve dobre bakterije, za koje niko ne zna sta je tu tacno, ali ako se ne opskrbis bar sa milion i po tih bakterija, videces svog Boga...
Svakog dana jedan aspirin, za prevenciju infarkta i jedna casa
crnog vina, takodje protiv infarkta.
I jednu casu belog vina, za nervni sistem... I jednu casu piva, ne mogu da se setim za sta... Ako ih popijes odjednom, medjutim, mozes da dobijes mozdrani udar, ali ne sekiraj se, neces ni primetiti... Svakog dana treba jesti zitarice.Mnogo, mnogo, gomilu zitarica, dok ne poseres govno velicine pulovera.
Potrebno je 4 do 6 dnevnih obroka, laganih, s tim da ne smes da zaboravis da svaki zalogaj zvaces 100 puta.
Tako da ti samo za jelo treba 5 sati...
E da, iza svakog jela trebalo bi oprati zube, tako da zube treba oprati i posle jabuke, posle bioaktiva, posle banana, posle zitarica... I tako sve dok imas zube u ustima, s tim da ne zaboravis zubni konac, masazu desni i ispiranje vodicom za usta...
Bilo bi dobro da sredis kupatilo, mozda da stavis unutra CD plejer ili TV, jer s obzirom na vodu, zitarice i zube, mnogo, mnogo vremena ces provesti unutra...
Treba spavati 8 i raditi preko 8, plus 5 za jelo, to je 21.
Ostaje ti 3 sata, ako nije guzva u prevozu.
Prema statistikama, TV se gleda prosecno 3 sata dnevno.
Sada se to vise ne moze, jer svakog dana # treba da se seta najmanje pola sata (savet, posle 15 min kreni nazad jer u suprotnom, pola sata postaje ceo sat).
Treba negovati prijateljstva, jer su kao biljke, treba ih odrzavati svakodnevno.Pretpostavljam i kada ides na put...Izmedju ostalog, moras da ostanes informisan, i citas bar dve dnevne i jednu nedeljnu novinu da bu imao kriticki stav...
Treba da imate seks svaki dan, ali bez upadanja u rutinu, treba da ste inovativni, kreativni i da osvajate iznova.
Za sve ovo treba vremena...
Da ne govorim o tantrickom seksu.
Treba da imate vremena za dodir sa prirodom, pranje poda sudova vesa, da ne govorimo o tome sta sve treba ako imas kucnog ljubimca ili decu...
Racunica kaze da je za sve to potrebno minimalno 29 sati.

Jedina mogucnost koja se namece je da se radi nekoliko stvari istovremeno.
Npr tusiraj se hladnom vodom i drzi usta otvorena, tako ces
popiti 2l vode.
Dok izlazis iz kupatila sa cetkicom za zube u ustima,istovremeno se seksuj (tantricki) s partnerom koji istovremeno gleda TV i cita novine dok ti peres pod.
Ostala ti je jedna ruka slobodna? Nazovi prijatelje i rodbinu.
Popij vino (posle razgovora sa rodbinom ce ti trebati) Uuuuf
Ipak, ako ti je ostalo dva slobodna minuta posalji ovu poruku svojim prijateljima (koje treba paziti kao biljke) dok jedes kasicicu meda, koji je vrlo koristan.

Sada te pozdravljam, jer izmedju jabuke, jogurta, piva, prvog litra vode i treceg obroka sa dnevnom dozom zitarica, ne znam vise sta mi treba, ali moram hitno u WC.

Usicaricu par minuta istovremeno
peruci zube...
Pozz

:D :D :D :D :D

Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5310 poslato: Septembar 13, 2008, 08:00:19 posle podne »

E slepcino corava  >:( :D Hans.... jel mi lep i dalje glas? stid....  :D :D :D :D :D :D :D :D
Sačuvana

Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5309 poslato: Septembar 13, 2008, 07:43:38 posle podne »

Ja sam krajem avgusta bio na jednom ispracaju...odlazi ortak u vojsku ( CIVILNU!!! :D ) ali opet pravio ispracaj.... neznam ni ja sta sam sve pojeo... predjelo, gulas, rostilj, pecenje jegnjece mmmmmmmmm!!! a od tekucine :D pola litre pelinkovca, cetvrt flase viskija i mnooogo spricera (odnos vino/voda 2:1 :D :D :D ) toliko sam se otkino da neznam kako sam dosao kuci! :D

Причај ми о томе. Кад год правимо неки роштиљ ја први седам а последњи се дижем.  :D :D ;D ;D
Sačuvana
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5308 poslato: Septembar 13, 2008, 06:57:10 posle podne »

AAaaaaaaa, Gio idijjotuuu aaaaaa, haahahaha
Sačuvana
I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control.
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #5307 poslato: Septembar 13, 2008, 06:56:36 posle podne »

Pa desna ruka i jeste nego se slikao u ogledalu :D :D :D
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #5306 poslato: Septembar 13, 2008, 06:54:53 posle podne »

brate Ogi ne leva nego desna ruka gore idiJJJote :D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #5305 poslato: Septembar 13, 2008, 06:10:35 posle podne »

Pa sta cekas....pali! :D
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

Stranice: 1 ... 651 652 [653] 654 655 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.115 sekundi sa 17 upita.