TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399849 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 05:51:11 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc oko suplementacije.  (Pročitano 9012 puta)
SimoGM
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: April 09, 2014, 08:47:35 posle podne »

Pa, bih, samo zavisi kolika je cena toga.
A i, fali mi jos 6-7 kga, do leta. Sto mozda mogu i sa nekom blazom verzijom ishrane. :)
Upustio sam se u ovo, cisto da bih izgledao pristojnije. Propritet mi je masa trenutno. Imam visinu, a lepo stoji.
A kad pocnem da radim, striktne dijete.

Od suplemenata sam koristio Amixov kreatin monohidrat, i islo je lepo.
To je bilo pre 5 meseci. Inace da napomenem, idem u teretanu, sve ukupno oko 8-9 meseci kad se sabere sve, i sa 75 sam dosao na 94 kga. Mislim da nije toliko los ucinak. Imao sam i Ultimate Nutrition, ali me bolje pogodio Amix. Opet bih njega. Predlagali su mi i gejner, plasim se da mi ne nabaci sala mnogo.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: April 09, 2014, 08:37:14 posle podne »

Da,ishrana ti nikako nije sjajna. A reci mi,da li bi hteo da povedeš računa i o njoj? I da li trenutno imaš nešto od suplemenata?
Sačuvana
SimoGM
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: April 09, 2014, 06:41:05 posle podne »

Ishrana jeste losa, ali ulazim u ovo cisto da nabacim malo mase, kakva god da je. Imam 23 godine, studiram i nije mi to prioritet.

Lose si me razumeo, ili sam se lose izrazio. Ne zelim da mi neko puni glavu, ko zna malo vise od mene... 
Do skoro su mi punili glavu sa Herbalifeom i tako tim cudima.

Evo  primera danasnje ishrane. Klasicna domaca hrana. Za dorucak, kao sto sam vec napisao, 7 jaja, 2-3 kriske sira, jogurt, pola hleba.
Rucak je bio pasulj, opet sir, jogurt, zelena salata, malo manje hleba. Vecera 3 pljeskavice, hleb, kecap, majonez...
Sve u svemu, masno da nema dalje, i dosta ugljenih.  Naravno, uz to idu i slatkisi...
Ide mi na stomak malo. Srecom imam prebrz metabolizam, pa se lepo rasporedjuje.

E sad, ja imam sad da izdvojim nesto novca, ali ne da svaki mesec dajem. Ipak sam apsolvent, a kosta i put do fakulteta, i ispit, nesto da pojedem. Ti mi ode 10000 din najmanje.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: April 09, 2014, 05:02:22 posle podne »

Moj predlog ti je da zaboraviš na suplementaciju jer nećeš sa njom ništa postići ako ti je ishrana loša.

Ovde si valjda došao po savet i po ovoj tvojoj rečenici "Molim hejtere, ili one koji ce da mi pametuju nesto, da zaobicu ovaj topic." mi se čini da ne želiš da čuješ ono što stvarno treba menjati a to je ishrana(možda grešim).Ako želiš  malo detaljnije nam opiši sta i kako jedeš da bi ti rekli šta da koriguješ u ishrani kako bi došao do rezultata koje očekuješ.Jer jer po meni bolje da taj novac koji imaš uložiš u hranu nego u suplementaciju.
Sačuvana
SimoGM
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 09, 2014, 04:49:41 posle podne »

E, ovako. Prosle godine u ovo doba sam odlucio da nabacim malo mase, da ne izgledam kao stiklic. Verovali ili ne, visok sam 201 cm, i imao sam celih 75-6 kga. Poceo sam sa uzimanjem gejnera, pa kreatina, i dosao sam na cifru od 93-4 kga. Pauzirao sam sa teretanom 5-6 meseci, spao sam na 89-90 kga.

Pre mesec i po dana sam poceo sa teretanom, sad imam 94 kga, ali nisam zadovoljan.
Dakle, treba mi nesto, sto ne kosta vise od 3-4 000 din, jer ne zelim da bacam pare, a da preguram 100 kga. Ima li neko neki predlog?
Savetovali su me da uzmem Amixov gejner, ali ne svidja mi se, jer cu da se "zamastim" sa njim... Koristio sam Amixom kreatin, monohidrat, i dao mi je i na snazi i na masi. Naravno, to je voda, ali ide leto, i to je nesto. :)

Znam da vam je vazno i kakva mi je ishrana. Jedem sve, cega se dohvatim, i sto se moze pojesti. Primer, dorucak ili vecera mi je od 7-10 jaja, sa pola hleba, 2-3 kriske sira, isto toliko casa jogurta. 3-4 obroka dnevno, nisu sad neki proteinski, ali mamina kuhinja je takva. Visoko kaloricna. :)

Molim hejtere, ili one koji ce da mi pametuju nesto, da zaobicu ovaj topic.

I da napomenem. Nekom ce delovati smesmo 3-4000 din, ali to je trenutno koliko mogu da izdvojim. Studiram, i sve pare odose na to...
« Poslednja izmena: April 09, 2014, 05:01:58 posle podne od strane SimoGM » Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.486 sekundi sa 18 upita.