TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395189 Teme od strane 25007 Članovi Poslednji član: mileddd

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 28, 2024, 12:15:36 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Spremanje hrane  (Pročitano 5964 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 16710


« Odgovor #12 poslato: Maj 16, 2014, 11:21:23 pre podne »

Da,ali nemoj da te iznenadi ako ispadne loše :D Samo dok ne skontaš šta koliko čega da staviš,da bude dovoljno ukusno. I dobra je fora u foliji u rerni da spremaš klopu.
Sačuvana
BioTech
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 258


NO PAIN NO GAIN!!!

« Odgovor #11 poslato: Maj 15, 2014, 08:52:17 posle podne »

Hvala ljudi probacu nesto da skontam ovo cu raditi 1 put pa cu videti kako ce ispasti,nadam se dobro :D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 16710


« Odgovor #10 poslato: Maj 15, 2014, 08:47:20 posle podne »

Možeš staviti malo karija ako voliš,vegete,neki kineski miks začina...imaš izbora dosta. Samo nemoj preterivati,jer i oni imaju soli u sebi,pa da ne bude previše.
Sačuvana
BioTech
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 258


NO PAIN NO GAIN!!!

« Odgovor #9 poslato: Maj 15, 2014, 07:37:58 posle podne »

U vodi i sa kojim zacinima?
« Poslednja izmena: Maj 15, 2014, 07:40:09 posle podne od strane BioTech » Sačuvana
BioTech
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 258


NO PAIN NO GAIN!!!

« Odgovor #8 poslato: Maj 15, 2014, 05:38:05 posle podne »

Pozdrav svima, sutra planiram praviti  teletinu za rucak i trebao bi mi savet kako da ga napravim sto nemasnije i kvalitetnije. Ne volim kad mi mama sprema puno je ulja uvek pa zelim da je sam spremim.  Svaka pomoc je dobrodosla :)
Sačuvana
Suuu
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 37


« Odgovor #7 poslato: April 20, 2014, 11:12:16 posle podne »

Papir za pečenje i u rernu, bez kapi ulja :)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #6 poslato: April 12, 2014, 02:27:56 posle podne »

Razumemo se Beast.  ;)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 476


« Odgovor #5 poslato: April 11, 2014, 04:00:47 posle podne »

Meso pecem u onoj konvecionalnoj pecnici, bez masti i ulja, jaja sremam na teflonu, stavim par kapi ulja i prebrisem papirnim ubrusom, pirinac stavim u serpu sa poklopcem i kad prokljuca iskljucim vatru i ostavi tamo poklopljeno 15 minuta. Bez mesanja ili necega drugog.

Za pirinac stara dobra fora , stedi struju a pirinac kao u rice cookeru na pari :) Samo ga ja operem dobro da ne bude sluzav onako ... :D

@miniLO

A mozes i jednostavno skuvati meso u vodi ? :) Sipas vodu u serpu , pustis da provri , smanjis malo i ubacis meso i za 25 min bude spremno ...
Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #4 poslato: April 11, 2014, 01:42:19 posle podne »

Ma mozes i u rerni u foliji, mozes i na teflonu meso spremati. Namirnice se mere sirove.
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 169

« Odgovor #3 poslato: April 11, 2014, 01:38:40 posle podne »

samo problem je sto ja to nemam..nema drugog nacina?
i da li se meso meri nakon spremanja ili dok je sirovo?pitam zbog nut. vrednost.
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #2 poslato: April 11, 2014, 01:15:53 posle podne »

Meso pecem u onoj konvecionalnoj pecnici, bez masti i ulja, jaja sremam na teflonu, stavim par kapi ulja i prebrisem papirnim ubrusom, pirinac stavim u serpu sa poklopcem i kad prokljuca iskljucim vatru i ostavi tamo poklopljeno 15 minuta. Bez mesanja ili necega drugog.
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 169

« Odgovor #1 poslato: April 11, 2014, 12:57:49 posle podne »

Pozdrav svima.Zanima me kako vi spremate meso,pirinac i ribu?
da li stvaljate ulje ili?ja meso i ribu przim,ali tu ima dosta masnoca zbog ulja..kako bih mogao da spremim, a da se ne koristi ulje ?
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.066 sekundi sa 18 upita.