TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399470 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 30, 2024, 07:57:32 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: NO reaktori i hemoroidi?  (Pročitano 5786 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 24, 2014, 07:59:46 pre podne »

Prekini uzimanje no reaktora za sada. Potrebno je , kao prvo, da resiš problem sa dijarejom...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 24, 2014, 07:58:08 pre podne »

Da li je radjeno ispitivanje dijareje?
Uzimas neku terapiju za dijareju?
(3 meseca je dug period)...
Sačuvana
bodi-dilber
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 20, 2014, 05:20:53 posle podne »

Do pre pet dana nisam ni znao da imam hemoroide. Ali sam zato jako često imao problem sa dijarejom, pa kontam da je od toga. Taj problem me prati od kada znam za sebe, meĂ°utim intezivirao se u poslednjih tri meseca. Mogu slobodno da kažem da u tom periodu na svakih deset dana samo jedan put imam normalnu stolicu. Namerno ne kažem dan, jer već u toku istok dana dobijem retku (skroz tečnu) stolicu. Sad, zašto povezujem novonastali problem sa NO reaktorima. Nisam ih nikad ranije koristio, sve do sad. Uzeo sam ga na pet poslednjih treninga i posle petog treninga problem sa hemoroidima se javio. Naravno, dijareja je standardno bila prisutna. Da li je u pitanju čista koincidencija ili nešto više, pitanje je sad? Želeo bih da nastavim sa uzimanjem ovih suplemenata kada se oporavim ali kao što poslovica kaže: "Koga zmija ujede i guštera se plaši." Nisam mogao ni da pretpostavim koliko ovo može da bude bolno i neprijatno. Ne mogu da ležim, sedim, niti da hodam već pet dana. O smejanju, mada mi i nije do smeha, da i ne govorim. TakoĂ°e kašljanje, kijanje i svako drugo i najmanje naprezanje, pravi je pakao. Bio sam kod lekara specijaliste koji mi je prepisao neke tablete i mast. Za sada slaba vajda.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jun 20, 2014, 10:02:07 pre podne »

Ne bi trebalo da ti pogorša stanje. Vodi racuna o pravilnoj ishrani i redovnoj stolici, dosta tecnosti...
Javi ako imas pitanja....
Sačuvana
bodi-dilber
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 19, 2014, 07:50:24 posle podne »

Da li je pametno da koristim NO reaktore pošto je opšte poznato da šire krvne sudove, a imam problem sa hemoroidima?
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.272 sekundi sa 17 upita.