TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398457 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 10:31:55 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 68 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: savet za ishranu  (Pročitano 198626 puta)
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9500


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #84 poslato: Avgust 01, 2014, 11:43:36 posle podne »

Verovali ili ne...cak i za to premazivanje tiganja, bolja vam je svinjska mast...zasicene masti nikada ne prelaze u trans formu...
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #83 poslato: Avgust 01, 2014, 11:39:16 posle podne »

Na rostilju ili ga grilujem bez ulja mada, iskreno, kad ga grilujem sipam vrlo malo ulja I papirom razmazem po tiganju I obrisem onaj visak ulja. Ribu spremam u rerni bas bez ulja, na papiru za pecenje.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9500


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #82 poslato: Avgust 01, 2014, 11:39:09 posle podne »

Rostiljanje...idealno..."elektricno" uvek...samo sto dalje od cumura...sve sto je dobro ili je zabranjeno ili goji...ili je kancerogeno... ;D

A przenjem nastaju i te zle trans masti http://www.pansport.rs/tekstoteka/zdravlje/zle-trans-masti.html
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2229


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #81 poslato: Avgust 01, 2014, 11:34:53 posle podne »

Skroz podrzavam taj tvoj stav da kuvanim jelima zaprska ne treba ! I ja imam taj stav. Isto tako i za salate da ne treba ulje npr., da kada se jede tuna iz konzerve ulje nije potrebno i treba se skroz iscediti i malcice oprati, meso ne treba prziti itd. Totalno je ne bitno sto smo na dijeti, i da sam na bulkingu te silne masnoce koje prvo nisu zdrave, uopste mi ne bi pomogle da dobijem misicnu masu, kao ni to brasno iz zaprske. Tako da to zauvek zaboravljamo. :)

Ja licno meso spremam pecenjem na teflonu bez i kapi ulja, a nagovaram caleta da mi kupi elektricni rostilj pa da mogu stalno da rostiljam hehe :)
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9500


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #80 poslato: Avgust 01, 2014, 11:33:44 posle podne »

Samo jos ovo, kuvanje kao nacin pripreme hrane, treba da bude uvek zastupljeno...nema przenja na ulju ni u kom slucaju!

Kako spremas meso?
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #79 poslato: Avgust 01, 2014, 11:26:40 posle podne »

Hvala vam puno drustvo :-) da, ja bih pravio sam, inace ni ne stavljam brasno kod zaprske jer jelima to ni ne treba. Danas sam bas pravio grasak sa iseckanom piletinom I znacila mi je malo promena jer sam ovih dana bas na rigoroznoj ishrani. A volim da jedem kuvano I fali mi.
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2229


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #78 poslato: Avgust 01, 2014, 10:08:46 posle podne »

Ako kuvas sam kuvaj bez zaprske kao sto si rekao i mozes slobodno da ubacis piletinu ili curetinu da dobijes ukus a i izvor proteina
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17212


« Odgovor #77 poslato: Avgust 01, 2014, 09:58:56 posle podne »

Nisi dosadan nikome,mi ovde i ejsmo da bismo pomogli drugima koji nisu upućeni u tematiku :)
Jedi slobodno,zbog svog zdravlja i treba da jedeš kuvano,samo zamoli ukućane da ne natrpaju brašna i to je to :D
I u slučaju pasulja bi bilo dobro da ne jedeš meso,dakle pasulj i salatu.
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #76 poslato: Jul 31, 2014, 01:46:32 posle podne »

Pa da, zato i kazem da je cilj najbitniji posto je on zacrtan i trudim se da idem ka tome. Mislio sam kako mora zarad cilja.

edit: izvinite ako sam previse dosadan ali sam novajlija pa se svaki dan susrecem sa nedoumicama.

Posto sam na dijeti, jel mogu ponekad da u danima treninga ubacim obrok sa kuvanom hranom, npr. pasulj, boranija, grasak i sl. naravno bez zaprske? Jel smeta to dijeti?
« Poslednja izmena: Avgust 01, 2014, 09:39:21 pre podne od strane belgrade style » Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17212


« Odgovor #75 poslato: Jul 31, 2014, 01:44:43 posle podne »

Ne pitam se ja sta hocu vec kako mora :D ko me pita sta volim haha, cilj je najbitniji. Koja je to tema za mesne preradjevine? Voleo bih da procitam ali nesto je i nisam nasao.

Pa i nije baš kako mora,najbitnije je šta želiš zapravo i koliko to želiš :) I onda samo ideš po prioritetima.
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #74 poslato: Jul 31, 2014, 11:48:16 pre podne »

Hvala svima na odgovorima, kao i uvek do sada, od velike ste mi pomoci.
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 419


Don't tell people your dreams, show them!

« Odgovor #73 poslato: Jul 31, 2014, 11:46:46 pre podne »

Evo je tema.. - http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=201755.0
Sačuvana
Go hard mate the gym lifestyle is the best ! train hard, eat well, party hard.
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #72 poslato: Jul 31, 2014, 11:43:26 pre podne »

Ne pitam se ja sta hocu vec kako mora :D ko me pita sta volim haha, cilj je najbitniji. Koja je to tema za mesne preradjevine? Voleo bih da procitam ali nesto je i nisam nasao.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17212


« Odgovor #71 poslato: Jul 31, 2014, 11:30:31 pre podne »

Skidam kg tj. vise zatezem kozu I skidam jos to malo sala sto je ostalo u donjem stomaku (da se tesim da je malo). Sta znaci rezanje?

Onda za sada izbaci tu vrstu hrane.Posle kada postigneš željeni izgled možeš imati off day jednom nedeljno.
Sačuvana
A. Kolocka
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 336


« Odgovor #70 poslato: Jul 31, 2014, 11:04:49 pre podne »

Ma kad je meso u pitanju, ne postavlja se uopšte pitanje toplo-hladno. Nije supa. :)
Sačuvana
Medalja se osvaja na treningu, na takmičenje samo odeš po nju.
Stranice: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 68 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.111 sekundi sa 18 upita.