TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 07:50:59 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Misicna masa ili dijeta  (Pročitano 1837 puta)
Dark_Knight
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jul 02, 2014, 07:38:42 posle podne »

HIIT mozes i na biciklu, i trcanje, i na steperu, i sa vijacom. Postoji puno opcija. Pocni sa 3 minuta laganog zagrevanja, onda bi trebao 8 minuta (za pocetak) da radis 20 sekundi brzo,40 sekundi lagano, i kad odradis 8 minuta, 3 minuta hladjenje. Svakog dana mozes povecavati po minut. Ovo je jedna od opcija, imas vise vrsta HIIT treninga.

Hvala za info
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jul 02, 2014, 11:45:49 pre podne »

HIIT mozes i na biciklu, i trcanje, i na steperu, i sa vijacom. Postoji puno opcija. Pocni sa 3 minuta laganog zagrevanja, onda bi trebao 8 minuta (za pocetak) da radis 20 sekundi brzo,40 sekundi lagano, i kad odradis 8 minuta, 3 minuta hladjenje. Svakog dana mozes povecavati po minut. Ovo je jedna od opcija, imas vise vrsta HIIT treninga.
Sačuvana
Dark_Knight
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jul 02, 2014, 11:31:59 pre podne »

Hvala, to sam hteo da znam :)

EDIT: Hteo bih jos da pitam, da li moze i kako je najbolje raditi HIIT na steperu?
« Poslednja izmena: Jul 02, 2014, 11:40:00 pre podne od strane Dark_Knight » Sačuvana
Dark_Knight
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jul 02, 2014, 10:47:32 pre podne »

Hvala ti puno na odgovoru.
Ishranu naravno da cu da sredim, junk food izbacujem.
Celo telo sam i pre vezbao, tako da tu nece biti problema i ici cu redovno kao sto sam isao :)

E sad samo ovo da vezbam ne manje od 45min a ne duze od 1h. Mislis na vezbe sa tegovima? I onda posle tog da radim kardio? ili sve zajedno da bude do sat vremena?
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #3 poslato: Jul 02, 2014, 09:12:05 pre podne »

Sve ce to da dodje na svoje mesto ukoliko:

Ides redovno u teretani i ne propustis ni jedan trening, narednih god dana.

Vezbas celo telo (NOGE).

Sredis ishranu tako da imas dosta povrca i mesa, salata, voca i td. Ali tu vec moras sam da vidis od cega se gojis sta ti odgovara i td. Ukratko, Proteini: Sve vrste mesa, jaja, riba, moze i whey posle treninga. Ugljeni hidrati: Krompir, pirinac, ovsene pahuljice, pasulj i td.. Gledaj da unosis zdrave masti tipa maslinovo ulje, ili jedi bademe, kikiriki...

Ne znam kako izgledas, ali baziraj se na osnovne vezbe: bendz, mrtvo dizanje, cucanj. Junk svedi na minimum, hranu gore navedenu uvrsti u jelovnik. Budi redovan, vezbaj ne manje od 45 min i ne vise od sat vremena. Kardio 2-3 puta nedeljno da krenes da topis to salo... To su neki povrsni i univerzalni saveti... Verovatno ces dobiti konkretnije odgovore.

+1
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jul 02, 2014, 06:13:53 pre podne »

Sve ce to da dodje na svoje mesto ukoliko:

Ides redovno u teretani i ne propustis ni jedan trening, narednih god dana.

Vezbas celo telo (NOGE).

Sredis ishranu tako da imas dosta povrca i mesa, salata, voca i td. Ali tu vec moras sam da vidis od cega se gojis sta ti odgovara i td. Ukratko, Proteini: Sve vrste mesa, jaja, riba, moze i whey posle treninga. Ugljeni hidrati: Krompir, pirinac, ovsene pahuljice, pasulj i td.. Gledaj da unosis zdrave masti tipa maslinovo ulje, ili jedi bademe, kikiriki...

Ne znam kako izgledas, ali baziraj se na osnovne vezbe: bendz, mrtvo dizanje, cucanj. Junk svedi na minimum, hranu gore navedenu uvrsti u jelovnik. Budi redovan, vezbaj ne manje od 45 min i ne vise od sat vremena. Kardio 2-3 puta nedeljno da krenes da topis to salo... To su neki povrsni i univerzalni saveti... Verovatno ces dobiti konkretnije odgovore.
Sačuvana
Dark_Knight
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 01, 2014, 11:29:04 posle podne »

Pozdrav svim clanovima ovog foruma.
Imam jedno, a mozda i vise pitanja za vas :)

Imam 190cm, oko 90kg. Isao sam u teretanu pre 9 meseci (do tada sam isao nekih 6 meseci i tada sam imao 80kg) i onda sam prestao usled nekih obaveza. Sada planiram ponovo da krenem, ali sada, kao sto ste primetili u tekstu sam se ugojio nekih 10ak kg a mozda i vise (nisam se merio, 15max) i imam dosta sala. Vidi se da sam nekad trenirao, ali stomak i bokovi, nije to vise to.
E sada me zanimaju vasi saveti, da li da krenem da se "topim" i idem na 80kg ili da ovo pretvorim u misicnu masu (sto je vise moguce i sto je naravno teze).
Da li posle treninga da ubacim neki kardio, traka, steper, ili nesto drugo/nista.
Svi saveti su dobrodosli :)
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 17 upita.