TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403331 Teme od strane 25061 Članovi Poslednji član: Mikelele

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 03, 2025, 10:27:59 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kandida (Ćelavost, Akne I Dr. Simptomi)  (Pročitano 9501 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jul 25, 2014, 10:49:28 pre podne »

Vidi, vazan problem bi bio kadmijum ako imas u organizmu nakupljen visak ovog tkksicnog elementa.
On uzrokuje poremećaj funkcije ćelija i razlicitih organa....

Da li si probao neki detox?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jul 25, 2014, 10:47:34 pre podne »

Koliko jedes krompira?
Sačuvana
nick7
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jul 25, 2014, 09:39:01 pre podne »

Pozdrav.
Ništa ne uzimam od mlečnih proizvoda... vegan sam već godinama. Od alternativa... sojino mleko, tofu, sojin protein i sl.
Voće i povrće u velikim količinama. Sada sam drastično smanjio voće... moguće da sam ranije preterivao i sa svežim(banane, ananas..) i sa suvim voćem(suvo grožĂ°e, suve smoske, kandirano)... i preko 1kg sam često dnevno konzumirao.. Što se tiče povrća, to i dalje dosta konzumiram... spanać, prokelj, brokoli, grašak i dr. svakodnevno, plus žitarice.

Sodu bikarbonu nisam probao da uzimam.

Nisam još davao nalaz mokraće na proveru. Dao sam samoinicijativno u laboratoriju da se testiraju antitela na kandidu, cink u serumu i bris kože mikološki... Svi rezultati su negativni, uz napomenu da su mi je jedna doktorka iz laboratorije rekla da ovi testovi na kandidu mogu da budu jako nepouzdani i da je moguće da će rezultati biti negativni, pa će morati dalje da se testira iz uzorka stolice i dr...
Candida IgG: 11 (neg.)
Candida IgM: 15.5 (neg)
Candida IgA: <10 (neg)
Test mikološki: Gljive nisu izolovane
Zink u serumu: 15.4

Nisam poslat na nikakve dodatne specijalističke preglede. Doktorka koja je radila biorezonantni pregled je prepisala biorezonantnu terapiju, 1x nedeljno. Prema njoj, skener ništa nije pokazao za hormone ili druge poremećaje. Problem je u tome što ne znam da li da verujem biorezonantnom nalazu ili laboratorijskom, i šta dalje ?
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #5 poslato: Jul 23, 2014, 10:58:19 posle podne »

Iako imam jako pozitivno misljenje o "biorezonantnom skeneru", verodostojan je ( moje subjektivno misljenje)...

Da citiram, vezano za biorezonantni skener - "Bolest se dijagnostikuje u fazi kada još nema organskih promena i kada je ne prepoznaju klasični dijagnostički aparati (Ultrazvuk, skener, MR)"...da li si upucen kod lekara odgovarajucih specijalnosti vezano za sve promene koje su uocene tokom ovog pregleda?
Neke druge dijagnosticke procedure, analize?

Kandida se obicno vezuje za probleme sa "slabijim" imunitetom...Dakle, infekcija kandidom je "posledica", a ne uzrok...
Pregled endokrinologa? Hormoni?

Nalazi krvi i urina su obicno pocetni "postupci" pri skoro svakoj "sumnji" na bilo koju bolest..."osnove dijagnostike"...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jul 23, 2014, 01:27:41 posle podne »

da li je radjen nalaz mokraće?
uredan?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 23, 2014, 01:26:18 posle podne »

da li si probao da uzimaš sodu bikarbonu?

voće/povrće sveže?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jul 23, 2014, 01:25:36 posle podne »

pozdrav - koliko unosiš uh?
mlečnih proizvoda?
Sačuvana
nick7
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 16, 2014, 01:54:14 posle podne »

Pozdrav,
Interesuje me Vas savet... Nedavno sam bio na biorezonantnom pregledu. Dijagnoza je: kandida mix, kožne gljivice, optrećenost bubrega i bešike, visok nivo kadmijuma u organizmu, stres.

Problemi koji me muče su višegodišnji.
1. Akne (Lice, leða, noge)... Prepisan mi je Roakutan pre više od 5 godina. Ovaj lek nije bio rešenje, odnosno nije potpuno niti trajno rešio problem. Sada vidim da nazalost ovaj lek nije tretirao sustinu problema vec samo posledicu, koja je i dalje tu doduse u manjem intenzitetu.
2. Ćelavost muška (frontalni deo i kruna, izgubio sam praktično 90% kose). Prosle godine prepisan mi je lek propecia, ali obzirom na potencijalne nus-pojave, ukljucujuci i mogucu impotenciju - nisam prihvatio uzimanje ovog leka.
3. Tesko dobijanje dodatne telesne mase... i pored 6 obroka dnevno, veoma sam mrsav...
4. Često mokrenje

Da li je moguce da su sve ovo posledice kandide ?
Planiram dodatne testove u laboratoriji, pa ako moze savet i oko toga, sta traziti dalje, da li su najmerodavniji testovi putem uzoraka krvi ili stolice odnosno urina ?

Puno hvala na pomoci.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.037 sekundi sa 13 upita.