TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 09:56:34 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Nov sam ovde, da li je dobar moj plan treninga? Zelim vase misljenje.  (Pročitano 3873 puta)
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #5 poslato: Jul 30, 2014, 11:07:48 posle podne »

Sa ramenima radi i trapez, mora malo bolje da se rucka slabo je ovo o lose. citaj ovde ima xxx tema sta jesti
Sačuvana
Panta rei, panta res.
P. Heath
Napredni član
Van mreže Van mreže

NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #4 poslato: Jul 30, 2014, 10:45:24 posle podne »

grudi-biceps
ledja-triceps
ramena
noge
Sačuvana
Gojkoo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 30, 2014, 10:43:17 posle podne »

Ok povecacu teretanu na 4x nedeljno, samo ne znam sta bih mogao da radim taj cetvrti dan ?

A ishrana za ceo dan ide ovako:
Ujutru kad se probudim obicno popijem belu kafu i pojedem neko malo pecivo ili neki namaz na hleb.
Uzina izmedju dorucka i rucka kako kad, nekad imam nekad ne.
Rucak zavisi, sta imam kako kad, uglavnom je to uvek neka supa, meso, krompir, salata obavezno, a nekad imam i kuvanu hranu tipa pasulj, grasak, pirinac (kako se to vec zove)  itd...
Uzina uvek bude salama na hlebu, malo sira, ajvar, pasteta otd...
I vecera, nekad krompir, sir, neka salata(to gledam uvek da imam) , meso, jogurt ili mleko, sir.

To bi bilo to za ishranu tokom mog celog dana, nije nesto posebno ali trudim se koliko mogu da ispostujem to sve, ako mozete vi da mi preporucite neke namirnice, koje su dobre za dodavanje misicne mase. Ja sam inace krupan ali zelim malo misica da dodam i pre svega da izgledam lepo zobg sebe.
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #2 poslato: Jul 30, 2014, 10:15:04 posle podne »

Trening je individualna stvar, a cim ti za ishranu kazes ''posle treninga se trudim da jedem nesto proteinsko''...To objasnjava sto nisi video promene na sebi za 5 meseci. Digni teretanu 4 puta nedeljno.
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Gojkoo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 30, 2014, 07:20:49 posle podne »

Pozdrav nov sam ovde, pa bih imao par pitanja u vezi mog treninga da li je dobar itd, takodje i za ishranu.

E, ovako da pocnem.
Ponedeljak: Grudi i Biceps.
Grud:benc, kosi benc, potisak na krivoj klupi sa bucicama, i razvlacenje na ravnoj klupi sa bucicama.
Biceps: pregib sa krivom sipkom na scoot klupi, zatim isto to samo sa jednom budicom, u stajacem polozaju pregib sa bucicama i pregib sa krivom sipkom takodje u stajanjem polozaju, s tim sto se tu trudim da sto sporije sputam.

Sreda: Ledja i Triceps.
Ledja: Lat masina sa sirokom sipkom ispred i iza glave, zatim u sedecem polozaju vucenje i veslanje sa sipkom + da napomenem radim i zgibove, s tim sto ne mogu da uradim cele, nego skocim do gore i onda se polako spustam na dole.
Triceps: propadanja,  potisak do cela sa krivom sipkom, iza glave sa bucicom i lat masina sa sirokom sipkom.

Petak: Ramena Noge.
Ramena: letenje i napred i sa strane, lat masina ispred i iza glave, za ramena uglavnom radim super setove tako da kombinujem.
Noge: one osnovne vezbe.

Idem u teretanu oko mesec dana, isao sam i prosle godine oko 5 meseci ali nisam video neke znacajne promene na mom telu. Visok sam 186 i imam oko 85kg. Trudim se da uvek posle treninga jedem nesto proteinsko (ne pijem proteine) uglavnom su to: jaja, sir, belo meso, riba, mleko itd...  Da napomenem i ovo, uvek posle treninga imam upalu tj sledeci dan taj ne, ne znam koliko je to bitno ali eto.
Voleo bih da mi pomognete, ako nesto nije dobro u vezi treninga ili ishrane, ako vas zanimaju jos neke informacije dacu vam. :)
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.104 sekundi sa 17 upita.