TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 11:43:47 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc, ako je ima  (Pročitano 8734 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Oktobar 04, 2014, 09:47:47 pre podne »

Pozdrav Zorane, dobrodošao na Pansport forum  :)
da li radite istezanja na kraju treninga?
Istezanje je jako važno,  jer mišići sa vremenom postaju ukrućeni, sto ograničava pokrete, izaziva pritiske na tetivama i nervima i dovodi do bllova i povreda...
Sačuvana
zoranb
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Oktobar 03, 2014, 01:45:26 posle podne »

Gospodine Pedja,

slucajno sam nasao vas mail na internetu, imam problem vec skoro 3 meseca do duse polako ide na bolje, ali i dalje me muci.
Sve je pocelo jos u januaru kada sam se lakse povredio na mrtvom dizanju, zatim sam na istoj vezbi zadobio malo vecu povredu, pauzirao sam 10ak dana i ponovo nastavio sa vezbanjem.
Dok od jednom nisam primetio da neosecam bocni deo zadnjice i butine, poceo sam da se stipam i primetio sam da ne osecam najbolje taj deo. Isao sam na silne terapije za ledja, navodno  su mi nasli na rengenskom snimku smorlovu herniju. Kod specijaliste nisam pokazao nikakve simptome diskusa, a ni smorla. Dali su mi neke terapije strujama, magnetima, laserom i razbijanje silinh spazmova ultrazvukom.
Vezbam vec 5 godina konstantno (teretana), smrsao sa 40kg, ne uzimam nikakva sredstva, proteine i ostalo...
Nista od terapija mi ne prija kao masaza zadnjice i butina i u predelu kukova. 4 puta nedeljno vezbam sa licnim trenerom. Moj najveci je problem sto radim u kancelariji i sedim po ceo dan.
Posleg duzeg sedenja pocne da mi trne spoljni deo zadnjice i pocinje da mi se javlja jak bol na spoljnem delu butine, toliko jak da moram da ustanem i dobro se istegnem. Bol je takav kao da pecka, zari, pece... Kada namazem Perskindol gel brzo me popusti problem, poceo sam da pijem magnezijum tablete i B vitamin, vec mesec dana.
Imao sam bas bas puno cvorica, spazmova u predelu zadnjice i po ledjima.
Mislio sam da mi je mozda isijadikus upaljen ili da jednostavno zbog predugog sedenja nisam nesto zeznuo misic zadnjice i spoljnog dela butine...

Poceo sam ponovo polagano da treniram, ali upale misica su mi jako bolne...

Voleo bih ako mozete da me nekako posavetujete sta dalje da pokusam ili sta da radim. Stvarno sam u ocaju i velikoj depresiji zbog toga, otac sam dvoje male dece i ponekad mi je zao kada me pitaju "tata kada ces vec jednom da ozdravis".

Hvala na razumevanju.

dodajem sliku sa obelezin zonama bola http://postimg.org/image/am3rgzyjz/
« Poslednja izmena: Oktobar 03, 2014, 02:22:06 posle podne od strane zoranb » Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.098 sekundi sa 19 upita.