TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 09:42:06 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Dalji napredak  (Pročitano 3422 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Novembar 07, 2014, 12:24:09 pre podne »

Pozdrav,
Što se tiče treninga ne moraš da menjaš svake dve nedelje raspored mišićnih grupa po treningu,time ništa ne postižeš.
Broj ponavljanaj treba da ti bude 10-12 ako ti cilj nije snaga nego mišićna masa.Napiši nam ceo trening program sa rasporedom vežbi i broja ponavljanja.
Ishranu bi isto trebao da središ najbolje što možeš sa onim bužetom sa kojim raspolažeš :)
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Novembar 07, 2014, 12:15:52 pre podne »

Pozdrav svima.oko 4-5 meseci sam trenirao kuci gde sam imao sipku,bucice,bendz,i spravu za cucnnjeve...tu sam naredovao malo ,ali nista posebno..od pre nekih mesec dana sam se preselio u Bg zbog studiranja i poceo sam da treniram u teretani gde sam vise misica dobio za mesec dana nego kuci za pola godine..medjutim sad je napredak poceo polako da opada i razmisljam da li bih trebao nesto da menjam..konstantno menjam vezbe i programe
npr 2 nedelje radim biceps-triceps;grudi-ramena;ledja(ubacim podlakticu);noge(ubacim trbusnjake) ,a 2 nedelje radim grudi -triceps;biceps-ledja;ramena-podlaktica;noge-trbusnjaci...ishrana mi sada i nije bas kvalitetna jer sam u takvoj situaciji da sam na fax-u od 12 do 6 gde ne mogu da biram sta cu da jedem...medjutim vec duze vreme radim sa oko 6 ponavljanja  i ne znam sada da li da povecam ili da na neko vreme smanjim na 4-5 cisto da probijem malo kilaze?proslu nedelju sam radio ruke i grudi sa po 5 ponavljanja i mogu vam reci da se vidi napredak,ali ne znam da li je pametno da nastavim tako?moj cilj je naravno misicna masa,dok je snaga na drugom mestu...pokusavam malo da se ugojim ,ali to dosta tesko ide iz gore navedenih razloga..sto se tice roteina tu uvek ispostujem i unesem po 2 do 2,5 g/kg,dok sa kalorijama nisam nikada skoro u deficitu,ali nisam ni u suficitu i vec duze vreme stojim na 65-66kg..visina 178
zanima me vase misljenje,sta bih mogao da promenim ?
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.126 sekundi sa 17 upita.