TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395000 Teme od strane 25006 Članovi Poslednji član: Vlad77

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 19, 2024, 12:27:56 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: pomoc  (Pročitano 1982 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12779


Never give up!

« Odgovor #9 poslato: Mart 17, 2017, 12:00:51 posle podne »

Nije na odmet ukoliko se neka tema opet malo pokrene i napisu neka svoja iskustva   ;)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #8 poslato: Mart 17, 2017, 11:30:28 pre podne »

Hahahah Mare obrati pažnju na datum poslednjeg post-a...  ;)
Sačuvana
MarkoMare12
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2317


Prilagodi se svakoj situaciji, budi borac!

« Odgovor #7 poslato: Mart 16, 2017, 11:14:29 posle podne »

Vise sam za to da pecem oslic :) mada moze i kuvan
Sačuvana
cantawait
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 302

« Odgovor #6 poslato: Jul 26, 2016, 07:44:50 posle podne »

Ja volim oslic da kuvam, lepsi mi je nego pecen. :)
Sačuvana
bokisa.84
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 45

« Odgovor #5 poslato: Jul 26, 2016, 08:54:51 pre podne »

Nisam, nacedio sam limun malo pre spremanja poso volim i to je to.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #4 poslato: Jul 25, 2016, 09:25:07 posle podne »

Baš tako pek papir...zasićene masti poput pomenutog kokosovog ulja su dobar izbor( tu je i maslac, kao dobro rešenje)...( nema pojave zloslutnih trans masti, a i ukus može biti pikantniji)...

Naravno, možeš dodati i kuvano povrće, peršun, malo limunovog soka...

A ako ima mogućnosti, povremeno možeš ubaciti i varijantu sa roštilja...

A tu je i poširanje...

Kuvanje na pari...

Sačuvana
bokisa.84
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 45

« Odgovor #3 poslato: Jul 25, 2016, 08:23:27 posle podne »

Stavi papir za pecenje preko tiganja.Mada sam ja peko na teflonskom na vrlo malo kokosovog ulja.
Sačuvana
Funtunjerović Ivan
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1246


Say no to racism!

« Odgovor #2 poslato: April 13, 2015, 11:48:37 posle podne »

Da li je neko imao iskustva sa ovim proteinom ? https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/s526x395/22586_950723144967584_3403915510328928732_n.png?oh=50c7a48fba5a78c2635d732cb6dbdbe4&oe=559E1977, ili bilo sta ako znate o njemuu :) ? hvala
Ne postavljaj isto pitanje na vise mesta, cim neko vidi odgovorice ti. Ne valja, nadji drugi.
Sačuvana
-Some people are so poor, all they have is money.
-If you don't live for something, you'll die for nothing.
-Life is hard, but so beautiful.
-Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
-Believe in yourself.
Nikola321
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 3

« Odgovor #1 poslato: April 13, 2015, 11:43:03 posle podne »

Da li je neko imao iskustva sa ovim proteinom ? https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/s526x395/22586_950723144967584_3403915510328928732_n.png?oh=50c7a48fba5a78c2635d732cb6dbdbe4&oe=559E1977, ili bilo sta ako znate o njemuu :) ? hvala
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.055 sekundi sa 18 upita.