TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398503 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 26, 2024, 06:32:51 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Moc Hemije preca do sna?  (Pročitano 52214 puta)
sONERS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #154 poslato: Jun 13, 2007, 12:31:48 posle podne »

H2 nemoj ti meni da siris pricu i izbegavas sustinu...Mani se stupid komentara...
Umesto sto komentarises svaku moju rec...Bolje napisi uopsteno odgovor...
Zasto nije legalno i ko ce ti garantovati da je original ? tj. kome da se pozalis kad kupis shit i sjebes se??

Samo to me interesuje ostalo smo vec dosta iskomentarisati...Cak se i posvadjali..Sto nije bila namera ali jbg ovde ima netolerantnih... Ja se na nikog ne ljutim i nisam dosao da se svadjam !! Znaci bez VREDJANJA !!
Hmmm . . . Mislim da su ovde svi dobronamerni  itd, ali ti ne kontas i dalje sustinu i mislim da nemas pojma nista o AAS . . .
Nema tu original ne original, jednom kad uzmes bilo koji, sanse su ti 50:50 . . .
E sad sto, malo citaj i edukuj se pa ces saznati . . .
Sačuvana
H2SO4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

sve je to na psihickoj bazi

« Odgovor #153 poslato: Jun 13, 2007, 10:53:24 pre podne »

H2 nemoj ti meni da siris pricu i izbegavas sustinu...Mani se stupid komentara...
chush ja tebi? pa ti odje siris neku blenatavu pricu i svoja svjeza socioloshka i vjerska ubjedjenja a sta je sushtina blage veze nemas. 

Citat
eto, karakteristichna odlika ogranichenog covjeka. znaci treba ti neki 'uopsten odgovor'. mali kompaktan, brzo svarljiv i naravno koji kodi tvojim ushima i ne kosi se sa tvojim 'misljenjima' o datoj temi.
a docemo i do uopstenih odgovora ali prvo moram iskomentarisat svake vase rijechi
Citat
Zasto nije legalno i ko ce ti garantovati da je original ? tj. kome da se pozalis kad kupis shit i sjebes se??
nije legalno prvenstveno zato sto moze da bude veoma opasno. ma zakon ti je malo chudna stvar i trebali bi angazovat masu pravnika da nam sve to objasnjavaju. legalnost je najmanji da kazem problem u cvijeloj ovoj prichi. isto napr. nedje u svijetu je nosenje oruzja i posjedovanje droga legalna stvar a nedje se dobija smrtna kazna za isto to. pizdarije ...

mnogo mi se nesto raspitujes o nabavci originala? postaje mi sumnjiv moram ti priznat.
falshevi se najcesce mogu naci kod raznih dilera kome su ciljna grupa vi mladi i neobavjeshteni potroshachi. ovce za shishanje.
Citat
Samo to me interesuje ostalo smo vec dosta iskomentarisati...Cak se i posvadjali..Sto nije bila namera ali jbg ovde ima netolerantnih... Ja se na nikog ne ljutim i nisam dosao da se svadjam !! Znaci bez VREDJANJA !!
posto si naravno mnogo ogranichen u raznim segmentima ni sam ne vidis da si i ti mozda malcice netolerantan, i da mozda ljutis i vredjas nekog drugog.
Citat
Citat
Sačuvana
H2SO4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #152 poslato: Jun 13, 2007, 10:33:35 pre podne »

Jes ti normalan ?
ja sasvim, nego dosta vas odje nije
Citat
Ako pises ozbiljno onda pisi ozbiljno, ako se zaj*bavas, onda naglasi nekako . . . 
takav mi je nacin komunikacije, kroz zajebanciju najbolje i najlakse nekome nesto objasnim i docaram a ne ko neki sto kenjaju raznoraznim finim i strucinm rijecima prije svega ljubazinim tonom a opet nista ne reche na kraju.
Citat
1. Zanima me sve i svasta kao i ovo, mislim svi smo mi ljudi . . . 
kad ste vec svi ljudi budite ljuda a ne izigravajate neke domace zivotinje(necu da navodim koje da ne bih neke nenamjerno izostavio)
Citat
2. Po cemu zakljucujes da nemam i odakle ti to ? ja bi 7-cu na lotu, ali jbg. . .
zakljucujem da ste malo ograniceni odje tj da i nemate bas neke pameti i logike na pretek
Citat
3. Ko je reko da je umro ?
pa jos bolje ako nije.
Citat
4. Ovde si se samo izlaprdao da ne znas i sam . . . 
samo se prilagodjavam nacinu vodjenja rasprave
Citat
5. Skontao sam, samo ne verujem . . .
kazem ti lijek ko i svaki drugi. ima mnogo opasnijih ljekova koje mozes kupit bez recepta i koji te mogu ubiti a da ne spadaju pod AAS ....
Citat
6. Bili ovakvi ili onakvi, ne pomisljam . . .
7. Tu se slazemo . . .
drago mi je!

Citat
Ne treba nista da se sredjuje ovde, jer kao i sto vidis kada se jednom odluce niko ih nece odgovoriti, pa je barem bolje informisati ih i pomoci . . .

takvima ogranicenima treba uvjek sve dobro objasniti i nacrtati i ne bi trebalo da bude nekih velikih problema, e sad ako su doticna gospoda nekakva inatna goveda pa nece da poslusaju onda jbg...
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #151 poslato: Jun 13, 2007, 09:22:02 pre podne »

Sačuvana
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #150 poslato: Jun 13, 2007, 06:02:15 pre podne »

Ne kontam kako mogu da ti daju nesto sto je stetno ?
To mora da su neki najslabiji ili nesto ne znam ni ja !
Sto ih onda nema u prodavnicama BB opreme i supl. ?
Verovatno nisu namenjeni za misice, vec za sasvim nesto drugo, tj za ono sto stvarno jesu . . .

zamisli kako mogu da ti daju aspirin da kupis..pa oni u apoteci ne misle da ces ti da ih zlopotrebis, niko ih je neko proizveo sa tom namerom, to su lekovi i bilderi su nasli njihovu svrhu u izgradnji misisca.
Sačuvana
sONERS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #149 poslato: Jun 13, 2007, 02:11:28 pre podne »

Jes ti normalan ?
Ako pises ozbiljno onda pisi ozbiljno, ako se zaj*bavas, onda naglasi nekako . . .
1. Zanima me sve i svasta kao i ovo, mislim svi smo mi ljudi . . .
2. Po cemu zakljucujes da nemam i odakle ti to ? ja bi 7-cu na lotu, ali jbg. . .
3. Ko je reko da je umro ?
4. Ovde si se samo izlaprdao da ne znas i sam . . .
5. Skontao sam, samo ne verujem . . .
6. Bili ovakvi ili onakvi, ne pomisljam . . .
7. Tu se slazemo . . .

Ne treba nista da se sredjuje ovde, jer kao i sto vidis kada se jednom odluce niko ih nece odgovoriti, pa je barem bolje informisati ih i pomoci . . .
Sačuvana
H2SO4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #148 poslato: Jun 13, 2007, 01:42:45 pre podne »

Iskreno ne znam ni kolko je jak ni kolko slab, niti me zanima . . .
pa kad te ne zanima, sta se motas onda po ovim topicima??
Citat
Sta cemo ima i takvih, i ja bi svasta, ali treba imati mozga . . . 
a ti mozda ocigledno nemas jbg
Citat
I taj lik se sad sj*bo do kraja zivota i sad ce da govori nisam mislio pre, nego sam skonto posle . . .
laka mu zemlja

Citat
E tako moja dva dobra drugara uzese nesto nemam pojma koje, sem da su za 25e, a jedan kao misli da drugi ne znaju da je uzo .. . .
Mislim da su se raspitali malo i pricali sa nekim ne bi bilo tako, ili da su procitali samo temu ovde "Moc Hemije" mislim da bi bilo drugacije . . .
pa klasichne budaletine. uzeli se nesto ali niko ne zna sta su uzeli ni ti ne znas, ali nesto su uzeli. ali da su procitali "moc hemije"  Isus bi ih izbavio iz iskusenja i oni sigurno ne bi nesto uzeli.
Citat
A skroz ok momci (skoro 19 i 20 god) . . . Jedan cak ima 90-tak kg pa je uzeo, nije mu jos dosta i meni prica kako je to najjeftinija varijanta, da se manem supl., igla je resenje . . .  Gledam ga i razmisljam jest' da je veci od mene, al sad kad mu zavrnem samarcinu . . .
pa eto ti si procito 'moc hemije' i nacitan si momak jel tako, citas odje sta iskusniji clanovi pisu, sto onda nisi objasnio liku dje grijesi?
jel umro lik?

Garant mozes da uzmes u apoteci ?  Dobar dan dajte mi tri pakovanja aas ! Po mogunosti najefikasnijih i najneskodljivijih !
Uvelicao sam tamo !
mozes mozes. lijek ko i svaki drugi.

Hmm . . . Mislio sam na te iz apoteke  . . . .

Mora da su neki najnajslabiji . . .
i tekako su jaki! tako da ni ne posmisljajte!

Citat
JBG . . .
Nego da mi obrisemo ove postove da sad ne bi neko otrcao u apoteku i kupio bog zna sta ?
a imas budaletina svudje i ovih ultra-naturalaca i maldih talibana. to nek njihovi roditelji gledaju sta im djeca rade i chime se krkaju ....

znaci sve u svemu totalni promasaj u 'edukovaju omladine' pa bi molio moderatore malo da promjene pristup svemu ovome
« Poslednja izmena: Jun 13, 2007, 01:45:57 pre podne od strane H2SO4 » Sačuvana
H2SO4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #147 poslato: Jun 13, 2007, 01:27:52 pre podne »

hehe... Mrsav nisam sigurno...Cak da sam mrsaviji bolje bi bilo...
Kompleksas nisam.... Ne moz covek biti ljubomoran na aas misice..
moze moze i tekako
Citat
E vec na 100kg cistih misica mozda i jesam malo...Ali to je normal....
ma malicice, sitnica ... nista to ...

Citat
I ja ne vredjam nikoga ko je normalan! Zasto da ne vredjam ljude koji daju los primer drugima..!!!
ko daje los primjer drugima? pa najlosiji primjeri na ovom sajtu su reklamiranje nekakvih bezveznih suplemenata(pojedinih) da bog sacuva, to su kao losi primjeri. a odje koliko vidim niko nikog ne nagovara na hemiji niti daje lose primjere.
Citat
A najvise me interesuje zasto su zabranjeni? I cigare su stetne,konzervansi, pa nisu nelegalni...
A da se vrte pare oko cigara to jeste,ali i steroide kazes koristi vise miliona ljudi u americi i sire..I to su pare ogromne pa opet nije legal... TO SVE GOVORI !!!   ;)
ma ne treba sad mnogo prdnjavit o legalnim sranjima i tome sl. duga je to prica a odje su previshe skucheni mozgovi da im s enesto moze objasnit, nebitno ...

a da su steroidi legali da li bi ih ti korstio?
« Poslednja izmena: Jun 13, 2007, 01:50:50 pre podne od strane H2SO4 » Sačuvana
H2SO4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #146 poslato: Jun 13, 2007, 01:21:20 pre podne »

H2 nemam ja problema sa zgoljavosti...Niti sa kompleksima...
sa kompleksima definitvno imas
Citat
Kompleks je kada je neko nezadovoljan pa se nacepa aas da bude badza...Pomesao si pojmove i znacenja..
pa ti treniras jer bi da budes jos vec i ijaci tj 'nacepaniji' jel tako tako je? da li ja teme onda mogu smatrati za kompleksasha, nezavisno od ove price o hemiji??
Citat
Znam masu njih koji su bili kurtoni u drustvu i =uzeli steroide i sada su kao najjaci i barem ih niko ne moze istuci...To je debilno i kompleksaski ! 
jebiga sta da ti kazem, palicu u ruke ili pistolj pa ih sve namlati kad ti vec toliko smetaju i nabijaju komplexe :( nego sta su tacno koristili od steroida?
Citat
Slazem se da steroide mozda treba koristiti kao matorac kada ti bude falilo hormona itd..A i dalje zelis misicavo da izgledas..\
Ali ako vec sada imas 90-100kg misica,ne treba ti vise !!!
The end of story !
matorac pred smrt da se roka tim zloglasnim steroidama, lele pa to i nije bas humano od tebe :( kakav si ti to monstrum od covjeka. zar bi taku muku priredio starijim ljudima???

Citat
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #145 poslato: Jun 13, 2007, 01:04:09 pre podne »

Apsolutno
Ok kiss ! Samo nemoj posle da ispadne da sam ja prvi poceo svadju ! Pocelo je kao rasprava !
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #144 poslato: Jun 13, 2007, 01:02:05 pre podne »

Apsolutno
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #143 poslato: Jun 13, 2007, 01:00:31 pre podne »

Ooooo da...vreme je da dela zamene reci
Ipak je Bojan u pravu kada je rekao da si ti Filipe cist fanatik ! ;)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #142 poslato: Jun 13, 2007, 12:59:07 pre podne »

Ooooo da...vreme je da dela zamene reci
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #141 poslato: Jun 13, 2007, 12:56:47 pre podne »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ehehehe nisi ti ni svestan... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Znaci definitivno odustajes ! OK...Ali da znas da je bilo dobro raspravljati se...Obogatio sam recnik...  ;)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #140 poslato: Jun 13, 2007, 12:53:09 pre podne »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ehehehe nisi ti ni svestan... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.142 sekundi sa 17 upita.