TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398503 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 26, 2024, 06:45:08 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 19 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Moc Hemije preca do sna?  (Pročitano 52218 puta)
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #109 poslato: Jun 12, 2007, 12:45:30 pre podne »

Bio profi do nedavno :D:D:D
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #108 poslato: Jun 12, 2007, 12:44:33 pre podne »

Pa dobro svi smo,mislio je na profi-natural bildere
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #107 poslato: Jun 12, 2007, 12:42:25 pre podne »

Hehe ja sam natural bilder :)
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
H2SO4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

sve je to na psihickoj bazi

« Odgovor #106 poslato: Jun 12, 2007, 12:29:27 pre podne »

hhe... Ja bih to zabranio pa se ti bilduj..Ko stvarno voli BB njemu ne treba aas...A onaj ko voli preterivanje...Samo nek izvoli...Ali vise nije fer baviti se profi bb sada hteo ili ne hteo moras da koristis to zbog drugih pucaca!!
I kako mozes da se divis tim likovima kada su steroidi ucinili da tako nateknu...
Najbolje bi bilo da sve ide natural pa da vidim ja te misice, krvavo i ljubavlju prema vezbanju, zaradjene !
Ovi danasni bilderi vise nisu ni zanimljivi,a aas su krivi za to ! Mozes ti da iznosis 101 argumenat zasto su OK...ALi cinjenica je da su usrali BB !!!
ma ti bi zabranio doping i ti bi pobio sve hemichare jer si jedan obcni zgoljavac i kompleksash. to sto bi da se nabildujes a ne ide ti a bojis se hemije i sta sve jos ne,da te mnogo ne analiziram, spada u tvoj licni problem i to zadrzi za sebe. stoga frustracije lijeci na nkom drugom mjestu. imenik u ruke i potrazi nekog dobrog psihologa.
laku noc
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #105 poslato: Jun 12, 2007, 12:20:30 pre podne »

E jebiga,nestalo :) :)
Sačuvana
H2SO4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: Jun 12, 2007, 12:19:23 pre podne »

nek mi neko postavi barem jednu sliku natural bodibildera.
unaprijed hvala
Sačuvana
H2SO4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #103 poslato: Jun 12, 2007, 12:18:08 pre podne »

cccc.. Samo se ti hvali u drustvu kako si nacitan oko steroida pa ces videti kakve ces reakcije doziveti...
a ti se samo hvali drustvu da si proud to be natural a za ostalo nema frke ...
Citat
Pa pogledaj te bildere izgledaju kao Bikovi a ne ljudi....Recimo Roonie Coleman..Decko je magare od 140 kg...I izgleda kao cudoviste a ne covek! A ti reci da nije tako
to mu je od bildovanja. i ti bildujes ako se ne varam, jel tako? pa oces i ti da budes govedo jos vece nego sto jesi jebote? bolje na vrijeme okaci kreatin i rukavice o klin.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #102 poslato: Jun 12, 2007, 12:17:54 pre podne »

Heheheeh koliko ti neznas....AAS su samo krov kuce,da bi bila kompletna kuci prvo trebaju temelj i zidovi....aas su samo slag na torti,nisu cudesni lek.Ako ne jedes mnogo mnogo i ne vezbas kako treba i najvaznije,ako nemas genetiku nece ti pomoci ni kofa steroida.AAS su mocno oruzje u rukama genetski nadarenih ljudi.Da nije tako,imao bi milion kolmana na svetu...Pa vidis bilderi koji ne koriste aas su smesni,bez namere da uvredim nekog ali tako je,niko ne bi dolazio da gleda ili se interesovao da vidi ljude od po 90-100kg na sceni.BB bi umro.POenta nije biti prosek ili uobicajen,cela poenta je biti razlicit.A Buduci da su tipicni likovi po teretani zgoljavci,tako da u tu grupu nikad vise ne idem.

I opet da ti kazem posto vidim da ne razumes,moje misljenje je da onaj ko zna sta radi nema razloga zasto nesme da koristi aas,ali neko ko u to srlja samo zbog izgleda i riba nikad od mene nece dobiti nikakav savet.
Znaci sa aas samo pametno,deca da se toga ostave a iskusni neka paze sta rade.I ne bih uzeo aas ni da mi nude sto miliona dolara ako uzmem,nemam potrebu za time.Ali za buducnost niko ne moze da tvrdi.

KRAJ price
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #101 poslato: Jun 12, 2007, 12:08:08 pre podne »

hhe... Ja bih to zabranio pa se ti bilduj..Ko stvarno voli BB njemu ne treba aas...A onaj ko voli preterivanje...Samo nek izvoli...Ali vise nije fer baviti se profi bb sada hteo ili ne hteo moras da koristis to zbog drugih pucaca!!
I kako mozes da se divis tim likovima kada su steroidi ucinili da tako nateknu...
Najbolje bi bilo da sve ide natural pa da vidim ja te misice, krvavo i ljubavlju prema vezbanju, zaradjene !
Ovi danasni bilderi vise nisu ni zanimljivi,a aas su krivi za to ! Mozes ti da iznosis 101 argumenat zasto su OK...ALi cinjenica je da su usrali BB !!!
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #100 poslato: Jun 11, 2007, 11:55:10 posle podne »

A ja na to kazem :Budite zivotinje bili natural ili ne,i buduci da vredjas nemojte biti kao ovaj zgoljavac,nabucajte misice.

A pouka je da smo svaku tvoju glupost ovde pobili,i tvoj stav "ne zelim da naucim: ne zanima me sve govori.Govoris a neznas,a neces da poslusas one koji znaju.

Ja ne volim jevreje pa opet znam sve o njima,ne volim cigare pa znam sve kancerogene materije prisutne u njima,ne koristim aas a znam vise o njima nego mnogi koji ih koriste,mrzim pedere pa opet znam gde se okupljaju...Ti si samo ignorantan,ali siguran sam da ces se jednom naci lice u lise sa neki "slabicem" korisnikom aas i saslusaces sta on ima da kaze na tvoje reci.
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #99 poslato: Jun 11, 2007, 11:48:14 posle podne »

hehe.. Ma jok.. Zadrzi linkove za nekog ko hoce to da koristi... ;)
Nego, hocemo li izvuci vise pouku iz ove rasprave...
Recimo moja poruka narednim generacijama je   :D  STAY NATURAL AND BE PROUD on your body !! Kao i da ne treba preterivati sa misicima !! Posle se covek izoblici i lici na zivotinju!  Eto toliko !

I da zajebi AAS >:( !!!! ;D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #98 poslato: Jun 11, 2007, 11:37:35 posle podne »

Ne ne da bi pricao moras to opravdati nekim dokazima...Ja sam svoje izneo..Mogu jos 150clanaka da ti nadjem...
A iznesi ti meni zasto bi iko uzimao aas ako je savrseno zdrav ?? I nadji da ih neki doktor odobrava!  :-\

Evo brate kunem ti se sutra ti dovodim koga hoces,toliko me nervira ova tema da moram nekog da dovedem.REci gde i dolazimo sa sve doktorima,krvnim slikama itd.
Neznam zasto bi ja tebi iznosio zasto bi neko uzimao,to je njihova stvar.Zasto neko ko ima dugu kosu osisa na kratko?JER MU SE SVIDJA TAKO

Ako hoces da ti dam par linkova da saznas neke stvari o aas samo reci.Sve od hemijskog nastanka do efekta u telu.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #97 poslato: Jun 11, 2007, 11:34:37 posle podne »

I vidis,da nije bilo aas u profi sportu ne bismo imali ovakve rezultate koji prkose fizici.To sto neko prodje doping test ne treba da te zavara da ne koristi nesto...
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: Jun 11, 2007, 11:34:17 posle podne »

Ne ne da bi pricao moras to opravdati nekim dokazima...Ja sam svoje izneo..Mogu jos 150clanaka da ti nadjem...
A iznesi ti meni zasto bi iko uzimao aas ako je savrseno zdrav ?? I nadji da ih neki doktor odobrava!  :-\
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #95 poslato: Jun 11, 2007, 11:30:50 posle podne »

Upotreba anaboličkih steroida ostaje najkontroverznija tema u istoriji sporta. Brzina kojom je upotreba steroida eskalirala u toku protekle dve decenije je neverovatna. Nema dileme da su sportisti odlučni da koriste steroide, ali ostaje pitanje šta treba uraditi povodom toga. Za početak, valja znati da se steroidi moraju uzimati u umereno visokim količinama kako bi se ispoljili njihovi efekti.

MeĂ°utim, sportski komiteti sa pravom smatraju da korisnici steroida poseduju nefer prednosti u odnosu na svoje kolege sportiste. Rezultat želje da se njihova upotreba spreči bio je kontraproduktivan: institucija za testiranje na steroide na sportskim takmičenjima povećala je raznovrsnost lekova koji se koriste. Umesto da se prekine sa korišćenjem lekova, počeli su da se traže novi hemijski načini kako bi se zavarali testovi. Pokušaj da se problem stavi pod kontrolu samo ga je dodatno rasplamsao.

Prema nekim istraživanjima, postoje dve glavne grupe korisnika steroida, a oni se primarno razlikuju po godinama. Prva grupa su obično tinejdžeri ili ljudi u svojim dvadesetim godinama. Ovi korisnici obično vide bodibilding i upotrebu anaboličkih steroida kao način da privuku pažnju. Vrlo su ubeĂ°eni u ideju da, ako poseduju neverovatno telo, njihov život mora biti bogatiji popularnošću i uspehom. MeĂ°utim, oni ne shvataju opasnosti upotrebe steroida niti posledice. Tu ne pomažu ni upozorenja upućena klincima, jer oni u mašti vide sebe kao prezgodnog "frajera" iz snova, što nema veze sa činjenicom da će umreti za 30 umesto za 50 godina. Druga grupa korisnika su ljudi preko 30 godina pa nadalje; oni imaju različite motive za upotrebu steroida. Ti motivi su mnogo više "unutar ličnosti". Ovi korisnici svesni su rizika koji preuzimaju, a jedan od osnovnih razloga za konsumaciju steroida jeste podmlaĂ°ivanje i održavanje tela u kondiciji kakvu imaju mladići.

Ukoliko spadate u jednu ili u drugu grupu korisnika, imajte pre svega u vidu da steroidi izazivaju mnoge promene na koži, dovode do opadanja kose, negativno utiču na psihu, kao i da slabe srce. Na kraju krajeva, morate znati da steroidi nisu kozmetika.  ;)

Dobro pastujes neki tekst i sta si sad rekao??Da ti SAM ustvari neznas nista nego se hvatas za slamke kako bi pokazao da si u pravu...Kao kad bih uzeo neki musclemag i rekao"Aha vidis,12 serija za triceps maksimalno,tako kaze ovaj lik"...

Samo shvati jedno "NE POSTOJI OPSIRNA STUDIJA O UPOTREBI STEROIDA.

Zivece 30 god ahahaahahha alo bre,ajde da se nadjemo i ja ti dovedem petoro ljudi koji ne sto imaju preko 30,nego 30 godina aktivno koriste aas...
« Poslednja izmena: Jun 11, 2007, 11:33:01 posle podne od strane Hans » Sačuvana
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 19 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.143 sekundi sa 17 upita.