TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 07:27:51 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Otvaranje teretane  (Pročitano 4320 puta)
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #2 poslato: Jun 27, 2015, 04:49:05 posle podne »

Pozdrav druže! Dobro došao na forum!
Ne mogu puno da ti odgovorim,ali što se tiče tih fitnes instruktora, ne znam da li ti treba kurs,ali znam da moj kum ide na neku višu školu posle koje navodno može biti instruktor...
Mada,kod mene u gradu, ima brdo likova koji trže tzv. ,,teretanice po kućama'' gde na crno rade i naplaćuju treninge...

P.S Odakle si?
Sačuvana
Nixmond
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 27, 2015, 04:39:07 posle podne »

Pozdrav svima na forumu, kao sto u naslovu pise, planiramo, ja i drug, da otvorimo teretanu do godine. Interesuje me da li neko ima iskustva s tim, sto se tice legalnosti, sta je sve potrebno da se otvori jedna teretana, i sto se tice fitnes diplome, da li se za to zavrsava kurs, i kako to vec ide. Imamo super mesto, i sto se tice sprava, imamo vec u planu sta bi uzimali. Da li je za sprave potreban neki atest, dokaz sigurnosti, ne bih hteo da nas inspekcija zatvori posle 2 meseca rada. Bilo koji savet je dobrodosao. Inace i mi idemo u teretanu oko 7-8 godine.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.096 sekundi sa 17 upita.