TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 12:26:06 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Sta pijete uvece kada izadjete u grad?  (Pročitano 8597 puta)
Stefan L.
Gost
« Odgovor #28 poslato: Jul 20, 2015, 02:13:30 posle podne »

Do pre par meseci (malo vise od pola godine),imao sam tesku povredu pa nisam smeo da treniram gotovo godinu dana,a namesti se i da raskinem sa ribom,tj da me sutne posle 6 godina...

Celu godinu sam proveo praveci zurke i zavrsavajuci svirke drugarima,pijan 3-4 dana nedeljno,vracajuci se kuci u 7 ujutru iz provoda.

Pio sam kad sam hteo i koliko sam hteo.

Od pocetka ove godine opet ozbiljno treniram i napio sam se ukupno 4 puta,za NG,Bozic,jos jedared i sad u subotu.

Kontrolises sebe i radis sve ciljno,nema nikakve mudrosti tu.

Upravo to brate, samo mislim da ti je greska da pijes nakon sto te riba ostavi.. To je velika greska ljudi danas, ljudi kao da se vezu jedno za drugo i onda ne smeju nista da rade sto bi radili kada su slobodni.. Nprm moja devojka i ja, isao sam sa dva drugara na more, ona sada ide sa drugaricama, izlazimo nekad zajedno nekad odvojeno posto nam je drustvo takvo, nemamo puno zajednickih prijatelja i cemu onda veza i sve to ako se ne zasniva na poverenju, iskrenosti i medjusobnom kompromisu? Reci mi to druze..

Ma nisam ja pio zbog nje,vec sto sam hteo a i nisam mogao da treniram pa sam koristio priliku.

Prva 3 meseca od raskida nisam pio jer sam trenirao i ucio,al kad se povredih a i rok na faksu prosao,ja sta cu,jedini sport bilo ici juriti sojke i tuci po pivu sa drustvom.

Posle kad sam krenuo da pravim zurke vise nisam pio nego sto jesam...

Poenta je bila da se sa sobom radi sve ciljno.

Da svako treba da daje sebi oduska i uziva...niste takmicari u bilo kom sportu a i oni koji jesu znaju kad da se caste.

A sto se tice poverenja necemo da pravimo parove na forumu,pusti to.  :D Samo ce ti se sve kasti vremenom,mada ne znam gde si ti izvukao tu temu iz mog posta? :D
« Poslednja izmena: Jul 20, 2015, 02:15:14 posle podne od strane Stefan L. » Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #27 poslato: Jul 20, 2015, 02:11:48 posle podne »

Ahahahahaha  ;D
Sačuvana
semi-pro
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Jul 20, 2015, 02:09:46 posle podne »

Kakvo crno poverenje kod tebe VladPet kad si malopre reko da se po ceo dan dopisujes s devojkama na instagramu ?.:)
Sačuvana
Vegeta
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Jul 20, 2015, 02:07:48 posle podne »

Do pre par meseci (malo vise od pola godine),imao sam tesku povredu pa nisam smeo da treniram gotovo godinu dana,a namesti se i da raskinem sa ribom,tj da me sutne posle 6 godina...

Celu godinu sam proveo praveci zurke i zavrsavajuci svirke drugarima,pijan 3-4 dana nedeljno,vracajuci se kuci u 7 ujutru iz provoda.

Od pocetka ove godine opet ozbiljno treniram i napio sam se ukupno 4 puta,za NG,Bozic,jos jedared i sad u subotu.

Upravo to brate, samo mislim da ti je greska da pijes nakon sto te riba ostavi.. To je velika greska ljudi danas, ljudi kao da se vezu jedno za drugo i onda ne smeju nista da rade sto bi radili kada su slobodni.. Nprm moja devojka i ja, isao sam sa dva drugara na more, ona sada ide sa drugaricama, izlazimo nekad zajedno nekad odvojeno posto nam je drustvo takvo, nemamo puno zajednickih prijatelja i cemu onda veza i sve to ako se ne zasniva na poverenju, iskrenosti i medjusobnom kompromisu? Reci mi to druze..
Sačuvana
Mind is everything!
If you dont believe that you can do something, then you cant!
Its almost like you have to save your own life..
Because nobodys gonna be able to save it for you,
so we have to do what we have to do,
no matter what it is!
petarka
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Jul 20, 2015, 02:04:33 posle podne »

A daj, izadjes i pijes cedevitu ili vodu ? Pa vi li ste olimpijci da ga jebem ? Mnogo brzo ce vam to dokurciti, jedino ako ne uzivate u alkoholu, ja pijem oduvek i nikad necu da se odreknem alkohola ! Ne pijem naravno svaki dan, ali kad sednem da pijem, onda brate pijem bez grize savesti, svakako je i naucno dokazano da ljudi koji umereno piju tokom zivota kvalitetne vrste alkoholnih pica su stabilniji i zdraviji ljudi, tako da, bub <3
Ko pije umrece a ko ne pije i pre ce. Tako da iz ovoga sledi sledece;
U vinu je mudrost.
U pivu je snaga.
 A u vodi su bakterije.

Doduse ja ne volim pivo nego vino, i vodu pijem kada sam zedan.

Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #23 poslato: Jul 20, 2015, 01:50:40 posle podne »

Sačuvana
Vegeta
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Jul 20, 2015, 01:49:09 posle podne »

Espreso bez šećera i mleka ili kiselu vodu s limunom

Kisela voda sa limunom je fenomenalna :)
Probaj takodje Sveps sa narandzom :)
Sačuvana
Mind is everything!
no matter what it is!
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Jul 20, 2015, 12:11:04 posle podne »

Bez ovog ''bub''  ;)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Jul 20, 2015, 11:55:24 pre podne »

A daj, izadjes i pijes cedevitu ili vodu ? Pa vi li ste olimpijci da ga jebem ? Mnogo brzo ce vam to dokurciti, jedino ako ne uzivate u alkoholu, ja pijem oduvek i nikad necu da se odreknem alkohola ! Ne pijem naravno svaki dan, ali kad sednem da pijem, onda brate pijem bez grize savesti, svakako je i naucno dokazano da ljudi koji umereno piju tokom zivota kvalitetne vrste alkoholnih pica su stabilniji i zdraviji ljudi, tako da, bub <3
Delim ovo mišljenje.
Sačuvana
Vegeta
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Jul 19, 2015, 06:57:07 posle podne »

Jedno je popiti sa drustvom, napiti se, a drugo je ne izlaziti iz kafane i kao picka nalaziti resenje problema u alkoholu, drogama ili kocki..
No nebitno, slobodno pij ali u meri, covek treba biti odmeren i znati kad da povuce crtu :)
Sačuvana
Mind is everything!
no matter what it is!
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Jul 19, 2015, 03:13:09 posle podne »

Ne idem u klubove. To su više neki kafići. Očito da je cedevita zdravija od naprimer kole ili onih narandži itd...a i jeftinija...  ;)
Secer ko secer :D
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #17 poslato: Jul 19, 2015, 12:38:14 posle podne »

xD
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Jul 19, 2015, 12:20:43 posle podne »

Bolje pij step sokove, imaju manje hemije :-D
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #15 poslato: Jul 19, 2015, 12:14:01 posle podne »

Ne idem u klubove. To su više neki kafići. Očito da je cedevita zdravija od naprimer kole ili onih narandži itd...a i jeftinija...  ;)
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Jul 19, 2015, 12:09:16 posle podne »

Koji bre klub/kafić ima cedevitu? I što se ti tripujes za tu cedevitu stalno? Koja je razlika izmedju nje i nekog drugog soka, da nije mozda zdravija?
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 19 upita.