TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 12:49:00 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pozdrav trebaju mi neki saveti ? Street workout  (Pročitano 4812 puta)
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #21 poslato: Avgust 20, 2015, 06:58:51 pre podne »

Cico i Pedja,ako hocete mozemo da nastavimo temu ovde,posto vec postoji...necemo da @Kurosavi narušavamo temu i letimo u off...
http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=209135.0
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #20 poslato: Avgust 20, 2015, 12:16:08 pre podne »

ma sve ja to kapiram dok sam isao u skolu teretana,elite whey extra ishrana normalno kad kazem sta da mi keva spremi....ali posao je nesto drugo kao na pramer moj posao radim pri vojsci,ne mogu da sastavim nedelju dana teretane dodjes kuci sjeban spavas nisi za kurac,onda padne ti dezurstvo 24 h ne spavas celu noc opet sjeban,odes na teren ne smes ni da pomislis da vezbas jer nemas gde da se tusnes wonjas kao kontejner....a i plus posto zivim sam ovde gde radim keva mi spremi za celu nedelju jer nema sanse da spremas sam samo oduzimanje vremena za odmor jbg tolko xD inace ovo sam ja kurosawa napisao ovaj nemanja hakuje neki kurac -.-

@Kursawa

Verujem da ti nije lako...jbg...ali, neke stvari moraš ispoštovati da bi postigao očekivano...bilo koji suplement da ti preporučimo, osnovni preduslov njihove delotvornosti je kvalitetna ishrana i trening na zavidnom nivou...

Vezano za "sadašnje stanje" dobar izbor bi bili vitaminsko/mineralni kompleksi i omega-3 masne kiseline...eventualno proteinske mešavine koje mogu poslužiti kao "bleda zamena" obroka...ali opet, bez "teških tegova" i kvalitetne ishrane, svaka preporuka je iluzorna...

http://www.pansport.rs/Vitaminsko-mineralni-kompleksi/Za-rekreativce-i-aktivne-ljude/NI325-My-Favorite-Multiple%C2%AE-Energizer.html

http://www.pansport.rs/Esencijalne-masne-kiseline/NI107-Omega-3-Fish-Oil-1000-mg.html

http://www.pansport.rs/Proteini/Proteinske-mesavine/PS252-Power-protein.html
Sačuvana
Cicaa
Gost
« Odgovor #19 poslato: Avgust 19, 2015, 10:58:43 posle podne »

Mene su gledali kao idiota u srednjoj kad izvadim cinijcu sa hranom, posle su neki radili isto sto i ja i niko vise nije ni obaracao paznju na to
Mada nikad me nije ni zanimalo tudje misljenje, svako radi kako zeli, a ja nisam zelela da kupujem ono smece oko skole kao ostali
Sačuvana
Пеђа
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Avgust 19, 2015, 09:06:35 posle podne »

Pavac mnogo komplikuješ.
Napravi kvalitetan sendvič ili dva.

Opet te uporeĂ°ujem sa mojim sinom.
69 kg; 181 cm;  14 god i 9 mes, 8-10% BF
Uvek nosi dva sendviča u školu. Bez preraĂ°evina i rafinisanih sastojaka. Redovno i jako trenira, ničeg se ne odriče. Samo sve ima svoje vreme i mesto. Postao je dovoljno svestan da odredi prioritete. Naravno ima moju podršku i pomoć.

Tek si počeo, napravi održiv plan i pridržvaj ga se. Ništa ne može preko noći. Ono što ne uspeš za godinu dana, uspećeš za dve. Bitno je da je plan funkcionaln i održiv.
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #17 poslato: Avgust 19, 2015, 07:59:36 posle podne »

Ako kupis whey mozes da stavis kikiriki u sejker i whey i eto mini obroka, al ne vidim razlog zasto ne bi nosio u skolu posudice sa hranom.

"NE STIDI SE NECEGA STO JE DOBRO ZA TEBE"

ne stidim se,briga me sta mi drugi kazu...ali stvarno pred ove budale iz mog razreda da izvadim belo meso ili whey...ili bi mi popili,ili bi mi bacili...ovako su mi galete ok,vec sam ih jeo u prvoj godini,samo sto sam najmanje ja pojeo,posto svi oce da probaju pa daj ovom daj onom itd...
svejedno,necu whey da nosim u skolu,ionako kesica nije velika,fokusiracu se da mi bude samo PWM
a za belo jedva imam pare da jedem za rucak a ne jos u skoli,ovako par galeta i miran sam,cisto da ubijem glad
p.s u prvoj godini smo imali 16-17 predmeta i svaki dan 7 casova..sad imamo 11 predmeta i najverovatnije manje casova tako da cu i brze stici kuci i moci cu da jedem...
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Avgust 19, 2015, 07:53:20 posle podne »

Ako kupis whey mozes da stavis kikiriki u sejker i whey i eto mini obroka, al ne vidim razlog zasto ne bi nosio u skolu posudice sa hranom.

"NE STIDI SE NECEGA STO JE DOBRO ZA TEBE"
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #15 poslato: Avgust 19, 2015, 07:12:01 posle podne »

Pavac ako nemaš bolje rešenje onda šta očekuješ  da ti odgovorim, dobra je i ta kombinacija ali bilo bi bolje da se potrudiš i nadješ bolje rešenje.

ocekivao sam da mi napises da li je ovo ok..s vremena na vreme cu nositi gud diet,ponekad integralnu kiflu i sardinu..kombinovacu pa cu se vremenom usemiti
inace,u prvoj godini sam gladovao u skoli,nije mi se nosilo nista,sad cu poceti da nosim
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Avgust 19, 2015, 07:06:54 posle podne »

Pavac ako nemaš bolje rešenje onda šta očekuješ  da ti odgovorim, dobra je i ta kombinacija ali bilo bi bolje da se potrudiš i nadješ bolje rešenje.
Sačuvana
Nemanja Gušić
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Avgust 19, 2015, 05:21:57 posle podne »

ma sve ja to kapiram dok sam isao u skolu teretana,elite whey extra ishrana normalno kad kazem sta da mi keva spremi....ali posao je nesto drugo kao na pramer moj posao radim pri vojsci,ne mogu da sastavim nedelju dana teretane dodjes kuci sjeban spavas nisi za kurac,onda padne ti dezurstvo 24 h ne spavas celu noc opet sjeban,odes na teren ne smes ni da pomislis da vezbas jer nemas gde da se tusnes wonjas kao kontejner....a i plus posto zivim sam ovde gde radim keva mi spremi za celu nedelju jer nema sanse da spremas sam samo oduzimanje vremena za odmor jbg tolko xD inace ovo sam ja kurosawa napisao ovaj nemanja hakuje neki kurac -.-
« Poslednja izmena: Avgust 19, 2015, 05:26:58 posle podne od strane Nemanja GuÅ¡ić » Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #12 poslato: Avgust 19, 2015, 04:22:30 posle podne »

Sto ne mozes, ja cu da nosim brate 150g mesa i 100g pirinca i samo skrcam na odmoru.

28 nas u razredu,sve budale iz lokalnih sela,niko normalan
ne moze covek vodu da ponese a da mu neko ne baci flasicu ili ne pljune u nju...mozes misliti kad bi tek meso izvadio...  ::)
mi bili na fizickom jednom i neka teska baraba nije radila fizicko i on mom drugu sakrije cipele a napolju minus... i nije hteo da mu kaze gde je sakrio,ovaj ni dan danas nije nasao cipele... jebem ih u usta bezobrazna
Sačuvana
leevu
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Avgust 19, 2015, 04:17:49 posle podne »

Sto ne mozes, ja cu da nosim brate 150g mesa i 100g pirinca i samo skrcam na odmoru.
« Poslednja izmena: Avgust 19, 2015, 04:19:54 posle podne od strane leevu » Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #10 poslato: Avgust 19, 2015, 03:57:15 posle podne »

Dušane malo odosmo u off,ali ajde da pitam. Kreće škola i naravno i užine i manjak vremena za hranu kod kuce. Da li je ok obrok,da u skolu ponesem nekoliko pirinčanih galeta ( stavim ih u kutiju ) i još kupim čokoladno mleko. Ne mogu bas da nosim meso ili ovsene u skolu,ovo mi je mnogo lakse i jednostavnije a i brze za pojesti i sve to..  :D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Avgust 19, 2015, 03:48:50 posle podne »

Što se tiče treninga mislim da svako može izdvojiti 3h na nedeljnom nivou, a kada je ishrana u pitanju uvek možeš sa sobom da poneseš pripremljenu hranu na posao.
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #8 poslato: Avgust 19, 2015, 12:51:26 posle podne »

ne želim nikog da uvredim,a kamoli našeg novog druga ,,Kurosawu''
ali znam pregršt ljudi koji su 10001 % posvećeni svemu,znaci 24/7
ustaju ujutru,jedu,idu na faks na predavanja,izmedju jedu,posle podne na posao kako bi uspeli da izmire obaveze,uvece trening i pravac kuci u krevet na miran san
zaista se divim takvim ljudima i gotiva mi je ovo,tako da se uvek moze naci nacin...  :)
ishrana kvalitetna i raznovrsna i još trening na zavidnom nivou,znaci istina je ono ,,sve se moze kad se hoce''  :)
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #7 poslato: Avgust 19, 2015, 12:46:01 posle podne »

Ne mozes da jedes valjano...ne moze da treniras sa opterecenjem...a zelis snagu i napredak...nemoguca misija...

Poenta price nije da se neke stvari prilagodjavaju tvojim obavezama i sl., to je neminovnost i preduslov napretka...ako toga nema, nema ni napretka...ili menjaj sistem, ili se zadovolji postojecim...nema treceg resenja...
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.1 sekundi sa 17 upita.