TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397971 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: JordanSnots

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 12:48:47 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Povratak u teretanu  (Pročitano 2769 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Januar 09, 2016, 01:51:22 pre podne »

Zato sam te i savetovao da se konsultuješ sa PeĂ°om , otvori temu u ovom delu foruma http://www.pansport.rs/forum/index.php?board=761.0

On će ti dati najbolji savet za zagrevanje i istezanje. Moje mišljenje je da će ti steznici prividno pomoći, neće te boleti dok radiš sa njima ali će problem i dalje biti tu. Zato je bolje da radiš bez njih i da radiš vezbe istezanja i jačanja podlaktice koje će ti on preporučiti.
Sačuvana
berzerker
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Januar 09, 2016, 01:41:48 pre podne »

Radio sam vezbe za grudi, noge, ramena, za ledja sam jedino radio mrtvo dizanje i veslanje u pretklonu i nisam imao bolove, takodje sam radio i triceps, jedino biceps nisam radio zbog straha od povrede, ali to je bilo ponekad nije bilo aktivno vezbanje. Mislim da bi mi sada smetalo da radim vezbu za biceps sa ravnom sipkom. Planiram ovih dana da krenem laganim veoma laganim tezinama pa da vidim sta se desava, da li imate neki savet sto se tice zagrevanja zglobova, tetiva, istezanja ? Da li je pozeljno da koristim steznike za zglobove, posto ih imam ? Takodje sam zaboravio da napomenem da kad pokusam da napravim zgib sa poduhvatom osecam neku tenziju u nadlaktici.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Januar 09, 2016, 01:23:33 pre podne »

Da i ti sada smeta izvoĂ°enje nekih vežbi ?
Mislim da bi bilo dobro da se posavetuješ sa našim sportskim lekarom u delu foruma vezanom za povrede ako i dalje imaš problema. On će ti najbolje reći šta ne bi smeo da radiš a kasnije bi nama bilo lakse da ti pomognemo oko programa kada budemo znali tvoja "ograničenja" zbog te povrede ako ona postoje.
Sačuvana
berzerker
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Januar 09, 2016, 01:18:44 pre podne »

Prvo sam otisao kod lekara opste prakse i rekli su mi da sam kao "iscimao" tetivu i da stavljam led narednih 7 dana 3 puta dnevno i da mazem neki gel, tako sam i uradio i bilo mi je malo bolje, bol se umirio, ali i dalje me bolelo kad sam pokusao bilo sta da uradim, otisao sam na masazu i ta zena sto radi te masaze rekla mi je kao da mi se stvaraju neke loptice i da kao zatisnu, ali odmah posle masaze mi je bilo mnogo bolje kao da su mi ruke bile rasterecene, posle mesec dana masaza otisao sam kod sportskog lekara i rekao mi je da sam upalio tetive i da treba da odmaram i da dolazim na terapiju sto sam i radio, na terapiji sam radio neke vezbe i istezanja i bilo je ok, struje nije bilo, pitao sam lekara da li treba da idem na ultrazvuk ili slicno i rekao je ne. Sto se tice vezbanja, bas kad sam isao kod sportskog lekara rekao mi je da mogu ali posle odredjenog vremena, e sad to je bilo pre 4 god, ne znam kako da pocnem ponovo sa vezbanjem.
« Poslednja izmena: Januar 09, 2016, 01:22:03 pre podne od strane berzerker » Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Januar 09, 2016, 01:03:12 pre podne »

Da li si bio kod sportskog lekara, kakve su njegove preporuke po pitanju vežbanja ?
Sačuvana
berzerker
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Januar 09, 2016, 12:59:47 pre podne »

Pre 4 god povredio sam tetive na rukama do te mere da nisam mogao da jedem bez bola u rukama, ali to sam sve sredio raznim masazama, gelovima, terapijama, radio sam neke vezbe, istezanja, godinu dana nakon povrede sam pokusao da vezbam ali bol se vracao i ponovo sam poceo da idem na masaze, terapije itd jos godinu dana, posle toga sam izasao skroz iz forme i izgubio zelju za vezbanjem. Sad ponovo zelim da se vratim u teretanu ali ne znam kako da krenem sa treninzima, kako da zagrevam zglobove tetive, i kakav program da primenim ? Da dodam, vezbe koje su mi "ubile" tetive su uglavnom bile vezbe u kojima sam morao da vucem, uglavnom sve vezbe za ledja i biceps, i jedna vezba za triceps (triceps push down sa sajlom). Trebaju mi saveti kako da pocnem ponovo i da li treba da pijem neki suplement tipa msm glukozamin itd ? Hvala unapred.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.1 sekundi sa 17 upita.