TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399864 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 07:44:03 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: BRUTALINE  (Pročitano 10046 puta)
srdjan82
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Januar 25, 2016, 01:40:19 posle podne »

"8-14 kg mišića za 3 meseca"
"Od kako moj muž spava na njemu, on više ne hrče"
;D

Da imam viška 20 evra ne bi' mi bilo žao da ga kupim ako je ukus OK.
Mada, svakako bi mi vratili novac, zar ne...?!?
:D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Januar 25, 2016, 01:23:11 posle podne »

Imam utisak da previse "detinjasto" gledas na suplemente, nema nikakve veze da li je nesto iz rusije ili na primer kine.Gledaj sastav suplemenata i biraj proizvodjaca koji se godinama odrzao na trzistu i koji je proveren... Nemoj dozvoliti da te nekom jeftinom reklamom ubede. Ja sam tako pre nekoliko godina gledao reklamu za Superpump i imao neka nerealna ocekivanja. Kada sam ga konacno kupio i probao ogromno razocarenje, cak i sa 4 merice ni da me takne, skoro pa nikakav efekat. Ne kazem da je superpump loš, ipak je delovanje No individualna i na svakog deluju drugacije. 
Budi pamentan i realan pri kupovini suplemenata :)
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #6 poslato: Januar 25, 2016, 12:11:47 posle podne »

Kada je u pitanju surovi profit, brza i laka zarada na reklamnim sloganima, Gebelsovo geslo - "hiljadu puta ponovljena laz postaje istina" je u prvom planu, bez obzira na naciju!

Ne budimo naivni, zrtve reklamnih slogana za suplemente "sumnjivog ucinka"...za svoj novac kupimo najbolje! Da ne bude posle uopstavanje, ma svi suplementi su isti...  ;) Razlike ima...  ;)
Sačuvana
MrPeki96
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Ako si poceo nesto da radis,zavrsi to do kraja..

« Odgovor #5 poslato: Januar 25, 2016, 11:38:30 pre podne »

I ja mislim da je obican marketinski trik,ali videcemo kada se pusti na nase trziste. Inace ja msm da je ovo neki ruski suplement.A ima zadovoljnih korisnika. Pa videcemo,kada bude kod nas dostupno.
Ali ipak rusi su to :) Oni nece napraviti nesto sto nije dobro :)
« Poslednja izmena: Januar 25, 2016, 11:43:59 pre podne od strane MrPeki96 » Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #4 poslato: Januar 25, 2016, 12:04:20 pre podne »

Običan marketing...navlakuša za naivne...i one koji žele "sve, sada i odmah"..lenjivce koji nemaju ni volje, ni istrajnosti, a ni strpljenja za "krv, suze i znoj" prolivene u redovnom treningu i trudu oko kvalitetne ishrane...za napredak su potrebni meseci, godine, decenije posvećenosti ovoj priči...

Mr Peki je mislim dobio dovoljno saveta na različitim forumuma koje da je sproveo u delo, sigurno bi trebalo da već daju efekta  ;)
« Poslednja izmena: Januar 25, 2016, 12:20:29 pre podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #3 poslato: Januar 24, 2016, 11:15:56 posle podne »

Članak je veoma loša reklama usmerena ka početnicima koji pojma nemaju o svetu treninga i suplementacije. Samo takve može da prevari ova priča.

Kako vidim, preko dve godine si na forumu i nadam se da ne spadaš u pomenutu kategoriju vežbača. :) U svakom slučaju, postavi neka konkretna pitanja pa da ti pomognemo. Ne mislim na ovaj preparat (ako ga je neko koristio, slobodno nek kaže nešto), nego ono glavno - pitanja u vezi sa ishranom i treninzima. To su faktori koji "nabacuju masu", a ne suplementi. :)
Sačuvana
sasha 123
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Januar 24, 2016, 11:12:30 posle podne »

Samo sam čekao kada će neko ovo da okači, već nekoliko dana mi se pojavljuje po FB nonstop  ;D
Ja lično ne verujem u čarobne štapiće pa ni u ovo, ali bi isto voleo da čujem mišljenje i iskustva nekog ko ga je koristio.
Sačuvana
MrPeki96
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Ako si poceo nesto da radis,zavrsi to do kraja..

« Odgovor #1 poslato: Januar 24, 2016, 10:52:38 posle podne »

Pozdrav svima. Bas sam slucajno nasao ovo na netu.
http://esale02.ru/rs-24-brut.php?sid=rs-24-brut_18+-+22&c_id=5&sex=1&id=4
U pitanju je suplement BRUTALINE koji jos nije bas pusten u prodaju kod nas.
Ima dosta vec zadovoljnih korisnika.
Kazu da dodaje lepu masu,da ima dobar efekat, a da nema nikakvih negatifinih efekata na organizam.
Pa da li je neko slucajno probao ovaj suplement?
Pa sada malo istrazujem o njemu.
« Poslednja izmena: Januar 24, 2016, 10:54:36 posle podne od strane MrPeki96 » Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.078 sekundi sa 17 upita.